Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

BOOKENEMY...ΠΑΜΕ ΝΑ ΜΑΡΣΑΡΟΥΜΕ!!!





Μπορεί η Έβερτον να μην συνέχισε το σερί της και να μας κουβάδιασε στην καλή τριάδα , αλλά η τετράδα της Γερμανίας μας έστειλε ταμείο και βγάλαμε λίγο χαρτζιλίκι.Πάμε να μαρσάρουμε με τα σημερινά tips....





ΕΛΣΙΝΚΙ-ΚΟΥΟΠΙΟ   1   1.20



Δεν έχουν περιθώρια για απώλειες οι πρωταθλητές.Η Κουόπιο μετά την νίκη επι της Μιλικόσκι είναι σχετικά άνετη βαθμολογικά και το μυαλό της πλέον είναι στον τελικό κυπέλου το Σάββατο ενάντια στην Χόνκα.Για αυτό και σήμερα θα κατέβει με αλλαγές.





ΣΚΟΝΤΟ ΡIΓΑ-ΣΠΑΡΤΑΚΣ   1   1.40



Μόνο νίκη θέλουν οι γηπεδούχοι αν θέλουν να πλησιάσουν την 1η θέση και την FC Νταουγκάβα.Η Σπάρτακς πετάει αετό , όντας αδιάφορη και τις τελευταίες δύο αγωνιστικές έχει φάει 2 ξεγυρισμένες τριάρες.





ΜΠΡΟΜΑΠΟΙΚΑΡΝΑ-ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ   1   1.45



Αφού κέρδισαν με τόσες απουσίες και μέσα στην Ντέγκεφορς , τότε το λέει η καρδιά τους.Σήμερα  επιστρέφουν όλοι , οι 2 πρώτοι σκόρερ Άρσε (15/16) , Mπάουι (21/8) , ο βασικότατος μέσος Μπιέκστρεμ (21/2) και δύσκολα θα χάσει βαθμούς από την αδιάφορη Λιουνγκσκίλε.Οι φιλοξενούμενοι έχουν χάσει τα 6 από τα 7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους.Θα γίνει μεγάλη κόντρα με την Χάλμσταντ μέχρι τέλους για την 2η θέση.






ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΣΙΟΝ   1   1.80




Δεν την παίρνει για άλλη γκέλα την Βασιλεία που πλέον βλέπει η πρώτη θέση να απομακρύνεται , καθώς είναι 7 βαθμούς πίσω από την Σεντ Γκάλεν και 5 από την σημερινή της αντίπαλο.Μέσα στο Σεντ Γιάκομπς είναι το απόλυτο αφεντικό και σήμερα που καίγεται για βαθμούς , το γήπεδο θα κατηφορίσει.



ΚΑΤΑΝΙΑ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ  1Χ  Δ.Ε   1.25


Ηρωική η Κατάνια με την Νάπολι εντός.Έπαιζε με 10 από το δεύτερο λεπτό και στο τέλος μάλιστα θα μπορούσε να πάρει και την νίκη.Η Αταλάντα εκτός δεν είναι καλή και τις λείπουν ούτε λίγο ούτε πολύ 8 παίχτες , είτε φρέσκοι είτε μακροχρόνιοι.Οριακά βγαίνει η ενδεκάδα της.Θα δώσω το προβάδισμα στην έδρα.




ΚΙΕΒΟ-ΙΝΤΕΡ   Χ2  Δ.Ε  1.35


Δεν χάνει εκτός η Ίντερ.Στο Μεάτσα έχει το πρόβλημα.




ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ   Χ2  Δ.Ε  1.28



Καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι και στα 2 τελευταία παιχνίδια με Μέταλιστ και Γκλάντμπαχ εντυπωσιάσαν , άσχετα αν δεν κατάφεραν να κερδίσουν.Απέναντι στην ντεφορμέ και μέτρια Άουγκσμπουργκ , μπορούν κάλλιστα να επανέλθουν στις επιτυχίες.Πλέον είναι και 100 % έτοιμοι και οι Ρενάτο Αουγκούστο και Σαμ και το οπλοστάσιο είναι υπερπλήρης.





ΠΡΟΤΑΣΗ



ΕΛΣΙΝΚΙ-ΚΟΥΟΠΙΟ  1  1.20
ΡΙΓΑ-ΣΠΑΡΤΑΚΣ  1  1.40
ΜΠΡΟΜΑΠΟΙΚΑΡΝΑ-ΛΙΟΥΓΚΣΚΙΛΕ  1  1.45
ΚΑΤΑΝΙΑ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ 1Χ  Δ.Ε  1.25
ΚΙΕΒΟ-ΙΝΤΕΡ  Χ2  Δ.Ε  1.35
ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ  Χ2  Δ.Ε  1.28
ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΣΙΟΝ  1  1.80 (κάλυψη Χ στο 3.20)



Ποντάρω  80 ευρώ στην επτάδα και 5 ευρώ στην κάλυψη.




ΕΝΑΡΞΗ ΤΑΜΕΙΟΥ   8-4-2012
ΑΡΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ      0 ΕΥΡΩ
ΤΡΕΧΩΝ ΤΑΜΕΙΟ    -1793 ΕΥΡΩ
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ           85 ΕΥΡΩ
ΤΕΛΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ     -1878 ΕΥΡΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου