Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

inspirationistis7

ΠΑΟΚ - ΡΟΥΜΠΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΖΑΝ         2     (2.70) ΔΕ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΦΙΕΣΤΕΣ Ο ΠΑΟΚ

ΑΛΚΜΑΑΡ -   ΜΕΤΑΛΙΣΤ                      G/G   (1.65)   ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ

ΚΛΑΜΠ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΡΙΖ - ΜΠΡΑΓΚΑ      Χ     (2.70) ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ

ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΛΕΓΚΙΑ              OVER (1.85) .... ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ !!!! .......inspirationistis7

morzen

Καλησπέρα στους φίλους του στοιχήματος . Πάμε στις σημερινές μας προβλέψεις.

Πρώτο σημείο η ισοπαλία στο παιχνίδι της Τούμπας οπού με το Χ είναι και οι δύο στην επόμενη φάση. Ισοπαλία λοιπόν με απόδοση 2,20 .

Δεύτερο σημείο . Ποντάρουμε στα πολλά γκολ του αγώνα ΣΑΜΡΟΚ - ΤΟΤΕΝΑΜ  όπου σε περίπτωση ισοβαθμίας ΤΟΤΕΝΑΜ , ΚΑΖΑΝ ίσως κάνουν την διαφορά. Επιλέγω 4-6 ΓΚΟΛ με 2.40.
 

Τρίτο σημείο μας το OVER στο παιχνίδι ΑΟΥΣΤΡΙΑ - ΜΑΛΜΕ . Η ΜΑΛΜΕ δεν προβάλλει και μεγάλη αντίσταση στα εκτός έδρας  παιχνίδια ενώ το OVER είναι από τα αγαπημένα
σημεία στην Ευρώπη . OVER με 1,50 ......morzen


ΠΑΟΚ - ΡΟΥΜΠΙΝ             Χ              (2,20)

ΣΑΜΡΟΚ - ΤΟΤΕΝΑΜ   4 - 6 ΓΚΟΛ    (2,40)

ΑΟΥΣΤΡΙΑ - ΜΑΛΜΕ     OVER           (1.50)

bustamante

Buenas noches...


Θέλοντας να αποφύγω τα πολλά και μικρά σε απόδοση σημεία που έχει σήμερα στο κουπόνι , αλλά και τις "βολικές" ισοπαλίες σε Τούμπα και Μπριζ  ( όταν βλέπω Χ στο 2,20 γελάω )  ρίχνω το βάρος στα πολλά γκολ .

Ξεκινάω με το ΣΑΜΡΟΚ - ΤΟΤΕΝΑΜ . Η ΣΑΜΡΟΚ στον πάτο της βαθμολογίας με 0 βαθμούς θα παίξει για το γόητρο . Από την άλλη η ΤΟΤΕΝΑΜ ελπίζει μόνο σε θαύμα . Νίκη του ΠΑΟΚ και νίκη δική της με πολλά γκολ μήπως και καλύψει τη διαφορά τερμάτων που έχει με την ΡΟΥΜΠΙΝ . Στο 1,50 το OVER 2.5 .Προσωπικά θα παίξω και το OVER 3.5 σε εταιρεία στο 2,45.

Συνεχίζω με το OVER στο ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΣΤΑΝΤΑΡ . Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι με την ΣΤΑΝΤΑΡ να έχει καπαρώσει την πρώτη θέση του ομίλου και την ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ να μην προλαβαίνει το δεύτερο ΑΝΟΒΕΡΟ . Ανοιχτό ματς . Σκοράρουν και οι δύο . OVER στο 1,60 .

Τρίτη επιλογή το OVER στο παιχνίδι ΑΛΚΜΑΑΡ - ΜΕΤΑΛΙΣΤ . Η ΜΕΤΑΛΙΣΤ κατεβαίνει με απουσίες αλλά είναι σίγουρα πρώτη . Η ΑΛΚΜΑΑΡ θέλει νίκη ή ισοπαλία για να περάσει ως δεύτερη . Το ολλανδικό κίνητρο αλλά και η ικανότητα της ΜΕΤΑΛΙΣΤ στο σκοράρισμα μας οδηγούν στο OVER του 1,50 .

Τελευταίο σημείο το OVER στο ΑΟΥΣΤΡΙΑ - ΜΑΛΜΕ . Αδιάφορη η ΜΑΛΜΕ . Με λίγες ελπίδες η ΑΟΥΣΤΡΙΑ αφού πέρα από την νίκη θέλει και ήττα της ΑΛΚΜΑΡ για να προκριθεί . 5 στα 5 OVER η ΑΟΥΣΤΡΙΑ στον όμιλο και 4 στα 5 για την ΜΑΛΜΕ . Ας μας δώσουν άλλο ένα . OVER και 1,70 .

Για να δούμε ....θα το κάνουμε το καρέ;;; ..........bustamante

ΣΑΜΡΟΚ  -  ΤΟΤΕΝΑΜ     OVER (1.50)    OVER 3.5 (2.45)

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΣΤΑΝΤΑΡ   OVER (1.60)

ΑΛΚΜΑΑΡ - ΜΕΤΑΛΙΣΤ     OVER (1.50)

ΑΟΥΣΤΡΙΑ - ΜΑΛΜΕ         OVER (1.70)