Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Bustamante...ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΣΖ ΕΧΘΕΣ...ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΠΑΙΖΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΜΒΟΥΡΓΟΥ...ST.PAULI...!!!!!


Buenas noches...

Συγκινητική μπορεί να χαρακτηριστεί η προσπάθεια της ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ στο χθεσινό παιχνίδι με την παλικαρίσια νίκα που πήρε μέσα στην ΝΤΙΖΟΝ και μάλιστα αγωνιζόμενη με 10 παίχτες. Στο 41' και ενώ το σκορ ήταν 0 - 0 αποβλήθηκε ο Σισοκό για τους Παριζιάνους αλλά η ομάδα κατάφερε να προηγηθεί 8 λεπτά αργότερα. Στο 76' η ΝΤΙΖΟΝ ισοφάρισε και εκεί που όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο , στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων , ο Γκαμειρό χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του γράφοντας το 1 - 2 . 

Στα υπόλοιπα παιχνίδια πέρασε το over της ΒΕΡΝΤΕΡ  που επικράτησε με 3 - 0 ενώ και η ΑΟΥΣΤΡΙΑ νίκησε την ΑΝΤΜΙΡΑ με 2 - 1 . Ο κουλουρτζής έκανε την εμφάνισή του στη ΔΡΕΣΔΗ με δύο ολόφρεσκα κουλούρια χάνοντας έτσι πανηγυρικά το over που προτείναμε ενώ γερή σφαλιάρα έφαγε η ΤΒΕΝΤΕ στο ΝΑΙΜΕΓΚΕΝ αφού έχασε με 3 - 1. Τέλος καλό κέρδος είχαμε από την ΚΑΡΑΜΠΟΥΚ που νίκησε με 2 - 1 την ΑΝΤΑΛΙΑ χαρίζοντάς μας το 2,30 .


Καλή εβδομάδα σε όλους...Bustamante


ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ
ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ  -  ΣΙΒΑΣΠΟΡ     1      (1,80)
ΤΟΡΙΝΟ      -      ΒΕΡΟΝΑ              1       (1,85)
ΑΡΣΕΝΑΛ   -   ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ         OVER   (1.70)


ΣΗΜΕΙΑ ΡΙΣΚΟΥ...αλά...Bustamante
ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ   -   ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ    UNDER   (2.27)


* Οι αποδόσεις που δίνονται είναι οι μεγαλύτερες που κυκλοφορούν στις διάφορες στοιχηματικές εταιρίες κατά την ανάρτηση του άρθρου .


ΜΑΡΤΙΟΣ          :   13 ΣΤΑ 23 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 56,52%

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ :   23 ΣΤΑ 41 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 56,09%

ΔΕΚ.   -   ΙΑΝ.    :   67 ΣΤΑ 95 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 70,52%