Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

bustamante...3 ΣΤΑ 5 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑ 4 ΣΗΜΕΙΑ ΡΙΣΚΟΥ

Hola a todos....

Το να πιάνουμε 3 στα 5 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ και να μην είμαστε ευχαριστημένοι δείχνει το υψηλό επίπεδο που θέλει να διατηρήσει ο Bustamante στις στοιχηματικές του επιλογές . Λίγο το προηγούμενο σερί μας αλλά και ο ενθουσιασμός από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα μας ωθούν να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά . 

Εχθές ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ επικράτησε με 2 - 0 σε απόδοση (1,85) ,η ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ έβγαλε το διπλό με 0 - 2 (2,00) και τέλος η ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ πήρε τον άσσο με 1 - 0 δίνοντάς μας το (1,75) . Στα άλλα δύο παιχνίδια που προτήναμε για ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ η ΣΙΤΙ δεν τα κατάφερε απέναντι στη ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ αφού αγωνιζόμενη με παίχτη λιγότερο απο το 12' έχασε με 2 - 3 , ενώ και η ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ ηττήθηκε απο τη ΦΟΤΖΙΑ με 0 - 1 .

Καλά τα πήγαμε στα ΣΗΜΕΙΑ ΡΙΣΚΟΥ όπου πέρασαν 2 στα 4 με χορταστικές αποδόσεις . Εύκολα βγήκε ο άσσος της ΚΑΛΙΑΡΙ που επικράτησε με 3 - 0 στο (2,35) ενώ αέρας πέρασε και η ΝΑΠΟΛΙ απο το ΠΑΛΕΡΜΟ με 1 - 3 επιβεβαιώνοντας το (2,31) . Το παιχνίδι ανάμεσα σε ΙΤΙΧΑΝΤ και ΛΑΑΓΙΟΥΝ αναβλήθηκε και πραγματοποιείται σήμερα .

Από το σημερινό πρόγραμμα δεν βγαίνουν και πολλά σημεία αλλά 2 από αυτά αξίζουν ένα συντηρητικό ποντάρισμα.......bustamante

ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ
ΜΠΕΙΡΑ ΜΑΡ        -          ΜΠΡΑΓΚΑ              2   (1,85)
ΧΑΠΟΕΛ ΝΑΖΑΡΕΤ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΜΠΙΡ ΣΕΒΑ   1   (2,25)

* Οι αποδόσεις που δίνονται είναι οι μεγαλύτερες που κυκλοφορούν στις διάφορες στοιχηματικές εταιρίες κατά την ανάρτηση του άρθρου .


                                                                  ***** 34 ΣΤΑ 47  -  72,34% ***** 

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο BUSTAMANTE ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ 34 ΣΤΑ 47 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ..... ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 72,34 % !!!