Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Bustamante....ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΔΙΜΗΝΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ



Buenas noches...

Με αφορμή την συμπλήρωση δύο μηνών λειτουργίας της BET COLONY θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που αγκαλιάσατε αυτή τη νέα προσπάθεια στο χώρο του στοιχήματος . 

Αυτό που αρχικά ξεκίνησε ως ιδέα μιας παρέας  με μεράκι για το στοίχημα παίρνει σιγά σιγά σάρκα και οστά. Κάθε αρχή είναι και δύσκολη όπως και κάθε τι καινούριο επιχειρούμε να κάνουμε στη ζωή μας . Με τον καιρό όμως καταφέραμε να βρούμε τα πατήματά μας και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας . Αυτό μαρτυρούν τα ολοένα και περισσότερα μέλη στο group που δημιουργήσαμε στο FACEBOOK και σας ευχαριστούμε πολύ για αυτό . 

Δεν το παίζουμε ιδικοί , δεν είμαστε ιδικοί . Άλλωστε ποιος από τους "επαγγελματίες" μπορεί να ισχυριστεί κάτι τέτοιο ; Απλά καταφέραμε την καθημερινή μας κουβέντα σε δουλειά και χώρους διασκέδασης να την μεταφέρουμε στο διαδίκτυο . Είμαστε ανοιχτοί στα σχόλια και στην καλοπροαίρετη κριτική γιατί αυτός ακριβώς είναι και ο στόχος μας . Η δημιουργία μίας στοιχηματικής παρέας που ο καθένας θα μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα . Στο χέρι σας είναι αυτό το παρεάκι να μεγαλώσει περισσότερο κάνοντάς το γνωστό στους φίλους σας και προτρέποντάς τους να γίνουν και αυτοί μέλη στο group .Έτσι θα μπορούμε να τα λέμε ακόμα καλύτερα μέσω FACEBOOK . 

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ . Ήδη έχουν γίνει κάποιες κουβέντες μεταξύ των μελών της BET COLONY για αλλαγές και προσθήκες στο blog που θα το κάνουν ακόμα πιο ελκυστικό στον αναγνώστη . Ψάχνουμε να βρούμε έξυπνα και πρακτικά "widgets" που θα πλαισιώνουν την σελίδα μας και θα αποτελούν πολυεργαλεία για τον κάθε παίχτη του στοιχήματος . 

Η αγάπη μας για αυτό που κάνουμε και η συμπαράστασή σας μας βοηθούν να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι .Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά με όσο το δυνατόν συχνότερες και πιο εύστοχες προτάσεις ......
                                                                                                                 
                                                                                                                          Gracias.......Bustamante



ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ : 67 ΣΤΑ 95 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 70,52%