Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Bustamante...OVER ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE


ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ
OFI Crete   -   Olympiakos             2      (1.65)
Arka Gdynia - Legia Warsaw        2       (1.80) Poland
Chelsea    -    Benfica                OVER   (1.88)

ΣΗΜΕΙΑ ΡΙΣΚΟΥ...αλά...Bustamante
Nova Gorica  - NK Maribor     2   (2.63) Slovenia - 1. Liga
Godoy Cruz  -  Un de Chile    2   (2.80)

* Οι αποδόσεις που δίνονται είναι οι μεγαλύτερες που κυκλοφορούν στις διάφορες στοιχηματικές εταιρίες κατά την ανάρτηση του άρθρου .

ΑΠΡΙΛΙΟΣ         :    4  ΣΤΑ  5 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 80,00%

ΜΑΡΤΙΟΣ          :   51 ΣΤΑ 91 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 56.04%

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ :   23 ΣΤΑ 41 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 56,09%

ΔΕΚ.   -   ΙΑΝ.    :   67 ΣΤΑ 95 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 70,52%

Bustamante...ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΧΘΕΣΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ


Buenas noches...

Με 3 στα 3 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ κατά τη χθεσινή ημέρα δεν μπορούμε παρά να είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι.

Αναλυτικότερα , πήραμε με σχετική ευκολία το OVER στο Burnley - Birmingham με το παιχνίδι να τελειώνει με σκορ 1 - 3 ενώ άνετα επικράτησε και η Swindon εκτός έδρας με 0 - 2 . Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε αργά το βράδυ με το τεράστιο διπλό της Vasko Da Gama με 1 - 2 για το Copa Libertadores.

Κάπου εδώ θα ήθελα να αναφερθώ στο Barcelona - Milan πέρα από τα στοιχηματικά και σαν απλός φίλαθλος ....

Ναι , η Barcelona ήταν καλύτερη . Ναι , η Barcelona είχε την κατοχή και δημιούργησε περισσότερες φάσεις . Ναι , η Barcelona αδικήθηκε στον πρώτο αγώνα που δεν της καταλογίστηκε καθαρό πέναλτι υπέρ της αλλά αυτό που έκανε εχθές ο διαιτητής του αγώνα Bjorn Kuipers είναι απαράδεκτο και πιστεύω ότι ξενέρωσε πολύ φίλαθλο κόσμο που παρακολούθησε το ματς . Μετά το 1 - 1 το σπρώξιμο που πήραν οι Καταλανοί από τον Ολλανδό δεν έχει προηγούμενο . Αρχικά με το δεύτερο πέναλτι που καταλόγισε και στην συνέχεια για το γκολ που ακύρωσε για την Milan για χέρι του Robinho νωρίτερα στην ίδια φάση . 

Είπαμε ότι οι περισσότεροι θέλουν έναν εμπορικό τελικό ανάμεσα στην Barcelona και την Real  . Αυτό όμως το πέναλτι είναι τραβηγμένο από τα μαλλιά . Με βάση το γράμμα του νόμου είναι καθαρό αλλά αν σε κάθε τράβηγμα της φανέλας εντός της περιοχής σε κόρνερ δινόταν πέναλτι τότε σε κάθε αγώνα θα έπρεπε να εκτελούνται τουλάχιστον καμιά δεκαπενταριά . Όσο για το χέρι του Robinho ( χαχαχαχαχαχα ) τι μπορούμε να πούμε ; Ας κάνουμε όλοι μας μαθήματα ανατομίας του ανθρώπινου σώματος για να ξεχωρίσουμε τι είναι πλευρό , τι είναι μασχάλη και τι χέρι . 

Η BARCELONA ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΥΡΙΟ BJORN KUIPERS ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΝΤΟΡΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ . ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΚΕΨΗ........BUSTAMANTE