Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Bustamante....ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Buenas noches...

Μετά από λίγες μέρες απουσίας ο Bustamante είναι πάλι κοντά σας και έτοιμος να ξαναχτυπήσει . Και για να μην ξεχνιόμαστε απλά να αναφέρουμε ότι στην τελευταία μας ανάρτηση την Κυριακή κάναμε και πάλι το καθήκον μας έχοντας 4 στα 5 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ !!!! 

Κατόπιν παράκλησης που δέχτηκα και επειδή πολύς κόσμος παίζει αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ θα προσπαθήσω καθημερινά να προσθέτω στο άρθρο μου και μία πρόταση  που θα αφορά όλους αυτούς που δεν είναι εξοικειωμένοι με το ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ . Αν παρατηρήσετε τα περισσότερα από τα ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ που προτείνω υπάρχουν και στο κουπόνι του ΟΠΑΠ . Όσα από αυτά δεν υπάρχουν έχουν δίπλα τους διευκρίνηση για το πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχουν οι ομάδες . Μπορείτε λοιπόν και από εκεί να κάνετε τις επιλογές σας και να τις παίξετε στον ΟΠΑΠ . Το πόσα και ποια σημεία θα ακολουθήσετε είναι καθαρά δική σας έμπνευση και επιλογή . Άλλωστε το ποσοστό μας στα ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ που αυτή τη στιγμή ανέρχεται σε 73,13% δείχνει πως είναι και αυτή μία καλή λύση.

Εδώ θα πρέπει να τονίσω ότι προσωπικά επιλέγω να παίζω ΜΟΝΟ στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ για δύο σημαντικού λόγους . Οι πολύ καλύτερες αποδόσεις που συναντάς στις διάφορες εταιρίες  και η δυνατότητα να μπορείς να στοιχηματίσεις σε ένα μόνο αθλητικό γεγονός (ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ) που μειώνει κατά πολύ το ρίσκο .

Τέλος τα λόγια...ώρα για έργα.....Bustamante

ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ
ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ   -   ΒΑΑΣΛΑΝΤ         1   (1,85) Βέλγιο EXQI League
ΜΟΝΑΡΚΑΣ  -  ΡΕΑΛ ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ  1   (1,91)

ΜΕ ΡΙΣΚΟ ....αλά .....Bustamante
ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ   -   ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ  2   (2,10)
ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ - ΜΕΡΣΙΝ      1   (2,25)
ΑΛΚΟΓΙΑΝΟ   -   ΑΛΜΕΡΙΑ          2   (2,50)

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΑΠ
100. ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ      UNDER   (1.45)
101. ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ - ΜΕΡΣΙΝ      UNDER   (1.45)
111. ΑΛΚΟΓΙΑΝΟ - ΑΛΜΕΡΙΑ                 Χ-2   (3,10-2,20)   ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΠΛΗ
113. ΜΟΝΑΡΚΑΣ - ΡΕΑΛ ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ      1        (1,85)
                  απόδοση 12.05 - 8.55

* Οι αποδόσεις που δίνονται είναι οι μεγαλύτερες που κυκλοφορούν στις διάφορες στοιχηματικές εταιρίες κατά την ανάρτηση του άρθρου .


                                                                  ***** 49 ΣΤΑ 67  -  73,13% ***** 

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο BUSTAMANTE ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ 49 ΣΤΑ 67 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ..... ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 73,13 % !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου