Σάββατο 14 Απριλίου 2012

BOOKENEMY...ΤΕΛΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ PSV EINDHOVEN!!!!


Μετά την μεσοβδόμαδη γκέλα μέσα στο Βααλβάικ δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες...
και το σημερινό με την Αλκμάαρ έχει τον χαρακτήρα τελικού!Γεμάτο το γήπεδο(sold out) και από απουσίες θα λείψει μόνο οημιβασικός αριστερός μπακ Πίτερς(16/0).Από την άλλη στην Αλκμάαρ θα λέιψει ο βασικός δεξιός μπακ Μαρσέλις(20/0) , ο αναντικατάστατος μεσοεπιθετικός Χόλμαν(26/4) , ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολος ο αναναντικα΄ταστατος μεσοεπιθετικός Ελμ(28/10).Άσσος για την PSV σε απόδοση 1.70.


Στην 1η Αγγλία οι δυο Σέφιλντ Γουεν. και Γιουν. είναι σε εξαιρετική φόρμα και τις ακολουθούμε εδώ και καιρό.Δεν βλέπω τον λόγο να τις αφήσουμε τώρα κόντρα σε Κόλτσεστερ και Λέιτον αντίστοιχα.


Στην Γερμανία το Αμβούργο πλέον έχει σφίξει και το σημερινό στην έδρα της με το Αννόβερο είναι αποφασιστικής σημασίας.Το καλό για αυτούς είναι ότι το Αννόβερο μετά την χθεσινή ήττα της Βέρντερ δεν καίγεται και ιδιαίτερα και επιπλέον κατεβαίνει χωρίς σημαντικά επιθετικά όπλα καθώς είναι εκτός ο αναντικατάστατος πλέον Σενεξαλέζος φορ Ντιούφ (10/6) , ο πρώτος σκόρερ Αμπντελάουε (25/11) και ο αναντικατάστατος δεξιός χαφ Στιντλ (25/2).Χωρίς δηλαδή τα 19 από τα συνολικά 39 γκολ της.Πιστεύω το Αμβούργο σήμερα τουλάχιστον δεν θα χάσει.

Στην Ουκρανία η Δυναμό Κ. θα δώσει μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος(4 αγωνιστικές ακόμα) με την Σαχταρ για την θέση απευθείας στους ομίλους του Τσου Λου.Είναι ισόβαθμες μέχρι στιγμής.Η Δυναμό σήμερα φιλοξενεί την αδιάφορη και ντεφορμέ Πόλταβα.Ο άσσος στο 1.17 είναι τοκογλυφικός.



Dynamo Kyiv-Vorskla Poltava  1  1.17
 Hamburger SV-Hannover        1X (Δ.Ε)  1.40
 PSV Eindhoven-AZ Alkmaar  1  1.70
Sheffield U-Leyton Orient        1  1.35
Colchester U.-Sheffield W.      2  (κάλυψη στο Χ στο 3.25)


Ποντάρω 52 ευρώ στην πεντάδα και 5 ευρώ στην κάλυψη της Σέφιλντ Γουεν. σε δεύτερο δελτίο.




Έναρξη Ταμείου 8-4-12

Αρχικό ταμείο    98.52ευρώ 

Ποντάρισμα       57 ευρώ

Τελικό ταμείο    41.52 ευρώ

1 σχόλιο: