Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Bustamante...2 στα 3 εχθές και το τεράστιο διπλό της Un de Chile στο 2.80


Hola....

2 στα 3 ΙΝΤΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ είχαμε εχθές στην στήλη μας και αυτό γιατί δεν περιμέναμε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ να παίξει τόσο χαλαρά απέναντι στον ΟΦΗ διαφυλάσσοντας απλά το 1 - 0 του πρώτου αγώνα . Μοιραία λοιπόν αρκέστηκε στην ισοπαλία με 0 - 0 στερώντας μας το απόλυτο .

Η ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ αν και βρέθηκε να χάνει με 1 - 0 από την ΑΡΚΑ ΓΚΝΤΙΝΙΑ κατάφερε
να κάνει την ανατροπή και τελικά να κερδίσει με σκορ 1 - 2 επιβεβαιώνοντας έτσι το διπλό που προτείναμε .

Μεγάλες συγκινήσεις μας πρόσφερε το OVER και πολύ περισσότερο ο τρόπος που αυτό ήρθε στον αγώνα του Champions League ανάμεσα σε ΤΣΕΛΣΙ και ΜΠΕΝΦΙΚΑ . Σκληρό παιχνίδι , πολλές κάρτες , πέναλτι , αποβολή και φάσεις εκατέρωθεν σκιαγραφούν το παιχνίδι . Λυτρωτής για εμάς στο 92' ο Meireles που σε μία από τις τελευταίες ευκαιρίες του αγώνα κεραυνοβόλησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έγραψε το 2 - 1 .

Τέλος , ρισκάραμε και δικαιωθήκαμε με το τεράστιο διπλό της ΟΥΝ ΝΤΕ ΤΣΙΛΕ στο ΚΟΠΑ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ . Η ομάδα από τη Χιλή επικράτησε έστω και δύσκολα εκτός έδρας της ΓΟΔΟΙ ΚΡΟΥΖ με 0 - 1 και φυσικά μας πλήρωσε σε απόδοση 2,80 !!!!

Αυτά τα λίγα για εχθές . Εντός της ημέρας θα ακολουθήσουν και οι σημερινές προτάσεις . Μπήκαμε δυνατά αυτόν τον μήνα και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι ......Bustamante

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου