Σάββατο 5 Μαΐου 2012

BET COLONY....ΤΑΜΕΙΟ Ο ΒΟΟΚΕΝΕΜΥ!!!!


Κάθε μέρα και ένα ταμείο για την BET COLONY . Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του BOOKENEMY να μας πληρώσει με δυνατή τριάδα το απόγευμα της Παρασκευής . Με δύο σημεία  από Αυστρία και ένα από Γαλλία και ποντάρισμα 55 euro πήραμε πίσω 191,79 !!!!

Για να δούμε την χθεσινή πρόταση του BOOKENEMY....


Le Havre-Amiens  1  1.45
H Havre τα κατάφερε απέναντι στην Amiens και πήρε την νίκη με τελικό σκορ 2 - 0 . Το παιχνίδι στην αρχή ήταν κλειστό και καμία ομάδα δεν μπορούσε να πετύχει κάποιο τέρμα μέχρι τα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου που με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 44' ο Riviere έκανε το 1 - 0 και έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους . Το δεύτερο γκολ που σφράγισε και τη νίκη για την Havre ήρθε στο 75' Mendes . 

Vienna FC-SV Grödig  1X (Δ.Ε)  1.30
Φτωχό το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες που τελικά ήρθαν ισόπαλες με σκορ 0 - 0 . Λίγες φάσεις στις μεγάλες περιοχές που εξουδετέρωναν σχετικά εύκολα οι αντίπαλοι  αμυντικοί και τερματοφύλακες και κάποιες στιγμές σκληρό παιχνίδι με συνολικά 6 κίτρινες κάρτες . 

Hartberg- LASK Linz  2  1.85
Δύσκολη αλλά μεγάλη νίκη πέτυχε η Linz εκτός έδρας με 1 - 2 που τη βοήθησε να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία . Οι φιλοξενούμενοι πήραν γρήγορα κεφάλι στο σκορ όταν στο 20' ο  Aigner έκανε το 0 - 1 . Η Hartberg κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1 - 1 στο 63' με γκολ που πέτυχε ο Huber . Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για εμάς μετά και την αποβολή με κόκκινη κάρτα του Wimmer στο 72' αλλά η Linz κατάφερε αν και με 10 παίχτες στο 82' να πάρει την νίκη με τέρμα του Aufhauser κάνοντας το 1 - 2 .

3,48 x 55 = 191.79 !!!

Καλή συνέχεια BOOKENEMY !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου