Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

BET COLONY....3 ΣΤΑ 3 ΞΑΝΑ Ο BUSTAMANTE !!!!!


Ασταμάτητος δείχνει να είναι αυτόν τον μήνα ο Bustamante που με τα 3 στα 3 χθεσινά σημεία που πέρασαν και τα 4 στα 4 από προχθές έχει συνολικά 100% επιτυχία .


Σε ένα φτωχό στοιχηματικά πρόγραμμα κατάφερε με το διπλό της Ruch Chorzow , την νίκη από το πρώτο ημίχρονο της Midtjylland και το G-G στο παιχνίδι ανάμεσα σε Jaguares και Santos να μας στείλει ξανά στο ταμείο . Για να δούμε λίγο πιο αναλυτικά τι έγινε εχθές.....


Δύσκολη αρχή στην Δανία με την Midtjylland να προσπαθεί αλλά να μην μπορεί να πετύχει κάποιο τέρμα μέχρι το 35' που ο Albrechtsen έκανε το 1 - 0 . Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ύστερα από ένα φτωχό πρώτο ημίχρονο αλλά εκείνο που μετράει είναι ότι είχαμε είδη πιάσει το μισό μας στοίχημα και περιμέναμε να δούμε τι θα γίνει με το τελικό αποτέλεσμα . Στο δεύτερο ημίχρονο η Koge μπήκε δυνατά και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 54' σε 1 - 1 με τον Runsewe . Ευτυχώς για εμάς η Midtjylland πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ στο 60' με τέρμα που σημείωσε ο Borring κάνοντας το 2 - 1 και διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος .   1 HT - 1 FT και απόδοση 1,83 .

Στην Πολωνία η τελευταία και καταδικασμένη Cracovia Krakow υποδέχτηκε στην έδρα της την Ruch Chorzow που παλεύει για τον τίτλο . Με δύο τέρματα , αρχικά στο 63' με τον Piech και λίγο αργότερα στο 70' με τον Zienczuk , η Ruch Chorzow πήρε την νίκη με σκορ 0 - 2 και ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα δίνοντάς μας απόδοση 1,75 .

Τέλος στο Μεξικό περιμέναμε οι Jaguares και Santos να σκοράρουν από τουλάχιστον ένα γκολ και αυτές όχι μόνο δεν μας χάλασαν το χατήρι αλλά πρόσφεραν σπουδαίο θέαμα με συνολικά 7 τέρματα . Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του επιθετικού ποδοσφαίρου η δράση ξεκίνησε σχετικά νωρίς με τον Luduena να δίνει το προβάδισμα στη Santos με 0 - 1 στο 24' . Με δύο γρήγορα γκολ του Villamizar στο 29' και του Martinez στο 31' η Jaguares έκανε την πρώτη ανατροπή στον αγώνα και έφερε το σκορ στο 2 - 1 . Δεύτερη ανατροπή , αυτή τη φορά για την Santos , αρχικά με τον Peralta στο 39' και στη συνέχεια με γκολ του Luduena στο 59' να κάνει το 2 - 3 . Η αντίδραση ήρθε από την Jaguares στο 74' που με τέρμα του Martinez κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3 - 3 αλλά αυτό δεν αποδείχτηκε αρκετό μιας και η Santos στο 90' με γκολ του Quintero πήρε τελικά την νίκη με σκορ 3 - 4 . Φοβερό παιχνίδι και κέρδος για εμάς σε απόδοση 1,70 .

Bustamante καλή συνέχεια....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου