Τρίτη 29 Μαΐου 2012

BOOKENEMY...ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΦΩΤΙΑ!!!!




Πάμε με ένα δυνατό τριπλό ποντάρισμα φωτιά , όπως τα κορίτσια πιο πάνω....



ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ-ΛΑΧΤΙ  1  1.25


Όπως όλα δείχνουν για ακόμη μια χρονιά , αυτή και η Ελσίννκι θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.7 νίκες και 2 ήττες μέχρι τώρα και αυτές εκτός έδρας με Ελσίνκι (2-1) και Μαριεχαμν(2-1).Στην έδρα της έχει το απόλυτο μέχρι τώρα με 4 συνεχόμενες νίκες.Για τον σημερινό αγώνα  επιστρέφει ο βασικός χαφ Καούκο(5/2) ενώ είναι αμφίβολος αλλά με τις πιθανότητες υπέρ του ο βασικότατος φορ Λέχτονεν(9/1).
Από την άλλη η Λάχτι ξεκίνησε την χρονιά με σκοπό την σωτηρία και τα καταφέρνει μια χαρά αφού έχει απόσταση ασφαλέιας 8 βαθμών.Στηρίζεται στην έδρα της όπου έχει 3-1-1 , ενώ εκτός έδρας χάνεται κάθως έχει 1-0-4.Πέρα την εκτός έδρας αδυναμία της έχει να αντιμετωπίσει και σοβαρότατες απουσίες καθώς θα λείψει ο σταρ φορ Κάρι(9/4) , ο αναντικατάστατος μεσος Σάλα (8/2) , μακροχρόνια λείπει ο βασικός μέσος Μαακιτάλο(1/0) , ενώ είναι αμφίβολοι οι αναντικατάστατοι αμυντικοί Σινισάλο(10/1) και Χαουχία(9/0).Θα λείψουν σίγουρα τα 6 από τα συνολικά 9 γκολ που έχει πετύχει η Λάχτι μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.
Θα πάω με την έδρα και την ανωτερώτητα της Ιντερ Τουρκου , απέναντι σε μια ελλειπή Λάχτι και θεωρώ τον άσσο στάνταρ.Ο αγώνας γίνεται αύριο.


ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ-ΡΩΣΙΑ   2   1.30





*** Στο 7.200 θέσεων «Σεντρ Σπορτίφ ντε Κολοβρέι» της Νιόν (Ελβετία). 

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: Νέο κεφάλαιο με την πρόσληψη του Ρουμάνου Λάζλο Ζάμπα στην τεχνική ηγεσία. Τελευταίοι σταθμοί του 48χρονου ήταν η Χαρτς (2008-10) και η Σαρλερουά (2010-11), ενώ έχει κάτσει και στους πάγκους των Ουγκάντα (2006-08), Σόπρον (2006), Ουγγαρία (βοηθός, 2004-05), Φερεντσβάρος (2004-05). Φημίζεται για τις «στρατηγικές» του γνώσεις, αλλά και την πειθαρχία.



Ο νέος προπονητής δήλωσε πως στο συγκεκριμένο φιλικό θα δώσει βάση στην τακτική, αφού οι παίκτες είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένοι αγωνιστικά. Ως προς την ενδεκάδα, προτεραιότητα έχουν παίκτες του εγχώριου πρωταθλήματος, αλλά και οι πιο νεαροί σε ηλικία.

Αναφορικά με τη Ρωσία ο Ζάμπα δήλωσε: «Η Ρωσία διαθέτει παίκτες διεθνούς κλάσης. Δεν πρόκειται να παραπονεθώ για το αν χάσουμε ή με ποια διαφορά. Πιστεύουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κι αυτό θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε».

Η ομάδα συγκεντρώθηκε την Τετάρτη – οι παίκτες των Εκράνας, Ζαλγκίρις και Σουντούβα ενσωματώθηκαν Παρασκευή – και πέταξε την Κυριακή για την Ελβετία, ενώ προετοιμάζεται να υπερασπιστεί τον τίτλο της στον Κύπελλο Βαλτικής, που θα διεξαχθεί 1-3 Ιουνίου στην Εσθονία. Στα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 είναι στον όμιλο της εθνικής μας με τις Σλοβακία, Βοσνία, Λετονία και Λιχτενστάιν.

Αρκετά νέα πρόσωπα, αφού «βαριά» ονόματα-ηγέτες, όπως οι Στανκεβίτσιους (Α, Λάτσιο), Ντανιλεβίτσιους (Ε, Γιούβε Στάμπια),  Σεμπέρας (Α, ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Ε. Τσεσνάουσκις (Μ, Ροστόφ), Ζαλιούκας (Α, Χαρτς) και ο ρέκορντμαν συμμετοχών Σκέρλα (εγκατέλειψε) δεν κλήθηκαν για διάφορους λόγους. Αξιοσημείωτο είναι ότι σε σχέση με την αρχική αποστολή αντικαταστάθηκαν και οι δύο τερμ/κες (Καρτσεμάρσκας, Ζούμπας) λόγω τραυματισμού.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Σέτκους – Κλιμαβίτσιους, Κιγιάνσκας, Μικούτσκις, Ρανταβίτσιους – Τσεσνάουσκις, Πάνκα, Ιβανσκεβίτσιους, Μικολιούνας – Σέρνας, Βελίτσκα.

ΡΩΣΙΑ: Θετικές ήταν, σε γενικές γραμμές, κυρίως ως προς τη διάθεση και την φυσική κατάσταση και λιγότερο ως προς τους συνδυασμούς και τη δημιουργικότητα, οι εντυπώσεις από το πρώτο πολύ δυνατό φιλικό εν όψει Euro, κόντρα στην Ουρουγουάη (0-1/48’, 1-1/49’). Ασύνδετη και με κακή κυκλοφορία στο πρώτο ημίχρονο, ανέβηκε και είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του β’.

Εβγαλε το 80% των δυνατοτήτων της, ενώ σε αδύναμο σημείο εξελίχθηκε η ανασταλτική λειτουργία του αριστερού άκρου, αφού ο μπακ Ζιρκόφ, που ούτως ή άλλως δε φημίζεται για τις αμυντικές του αρετές, δεν είχε την απαραίτητη κάλυψη από τον εξτρέμ Αρσάβιν. Εντυπωσιακός ο δεξιός εξτρέμ Ισμάιλοφ (επέστρεψε ύστερα από έξι χρόνια στην εθνική) αντί του ανέτοιμου Τζαγκόεφ, κάτω από τα γκολπόστ επιλέχθηκε ο Μαλαφέεφ, παρτενέρ του Ιγκνάσεβιτς στο κέντρο της άμυνας έπαιξε ο Α. Μπερεζούτσκι, ενώ στην κορυφή ξεκίνησε ο νωθρός Πογκρέμπνιακ με τον Κερζακόφ να τον αντικαθιστά και να ισοφαρίζει.

Οι προαναφερθείσες θέσεις είναι οι κυριότερες στις οποίες υπάρχει εκκρεμότητα με τον Ντικ Αντβοκαατ να μην ανοίγει τα χαρτιά του για το ποιους θα επιλέξει στην πρεμιέρα με την Τσεχία. Αναφορικά με το φιλικό ο Ολλανδός δήλωσε ικανοποιημένος: «Αντιμετωπίσαμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Είμαστε στη σωστή κατεύθυνση και ξέρουμε τι πρέπει να βελτιωθεί».

Μετά το ματς, ανακοίνωσε την τελική, 23μελή, αποστολή που θα αγωνιστεί στα γήπεδα της Πολωνίας και Ουκρανίας. «Κόπηκαν» εν τέλει ο 19χρονος μέσος Οζντόγιεφ (αναμενόμενο) και ο επιθετικός Τζούμπα, λόγω πληθώρας λύσεων μπροστά, ενώ κλήθηκε για πρώτη φορά ο δεξιός μπακ Ναμπάμπκιν, ως «μπακ-απ» του Ανιουκόφ, δεδομένου ότι οι Σίσκιν και Β. Μπερεζούτσκι έχουν τεθεί νοκ-άουτ, επιλογή που προκάλεσε έκπληξη.

Η αποστολή πέταξε τη Δευτέρα πρωί για την Ελβετία και προπονήθηκε πρώτη φορά Δευτέρα απόγευμα, με τους Σαρόνοφ (στόπερ), Ντενίσοφ (αμυντικός χαφ) να τραυματίζονται ελαφρά (είναι διαθέσιμοι). Το σημερινό πρόγραμμα δεν περιελάμβανε προπόνηση. Με βάση τη χθεσινή δοκιμή, αναμένονται τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς με την Ουρουγουάη. Ο Κομπαρόφ αντί του Ζιρκόφ στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Κερζακόφ αντί του Πογκρέμπνιακ στην επίθεση και ο Ακινφέεφ αντί του Μαλαφέεφ στο τέρμα.

Ο Αντβοκαατ μετά τη χθεσινή προπόνηση αναφέρθηκε στο φιλικό με τη Λιθουανία: «Κόντρα στην Ουρουγουάη δοκιμάσαμε να πιέσουμε. Αύριο, κόντρα στη Λιθουανία, θα επιχειρήσουμε να εντείνουμε αυτή την πίεση. Γενικά, με μερικά κομμάτια του παιχνιδιού μας που δείξαμε στο φιλικό είμαι ήδη ικανοποιημένος».

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ (4-3-3): Ακινφέεφ – Ανιουκόφ, Ιγκνάσεβιτς, Α. Μπερεζούτσκι, Κομπαρόφ – Σιρόκοφ, Ντενίσοφ, Ζιριάνοφ – Ισμάιλοφ, Κερζάκοφ, Αρσάβιν.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Ερνέστας Σέτκους (Ολυμπιακός Λευκωσίας), Αρμάντας Βιτκάουσκας (Ζαλγκίρις Βίλνιους).

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Τάντας Κιγιάνσκας (Κορόνα Κιέλτσε), Αρούνας Κλιμαβίτσιους (Ακτόμπε), Βιτάουτας Αντριουσκεβίτσιους (Λέχια Γκντανσκ), Τόμας Μικούτσκις (Νίζνι Νόβγκοροντ), Αλγκις Γιανκάουσκας (Ζαλγκίρις Βίλνιους), Βάλντεμαρ Μπορόφσκι (Σουντούβα Μαριγιάμπολε), Εγκίντιους Βαϊτκούνας (Ζαλγκίρις Βίλνιους), Γκέοργκας Φρεϊντγκέιμας (Ζαλγκίρις Βίλνιους).

ΜΕΣΟΙ: Ντέιβιντας Τσεσνάουσκις (Μπακού), Ραμούνας Ρανταβίτσιους (Εκράνας), Μιντάουγκας Πάνκα (Βίτζεβ Λοτζ), Κεστούτις Ιβανσκεβίτσιους (Μπνέι Γιεχούντα), Σαούλιους Μικολιούνας (Αρσεναλ Κιέβου), Λίνας Πιλιμπάιτις (Γκιόρι), Μάριους Πάπσις (Πρίμπραμ), Γκεντίμινας Βίτσιους (Σαχτιόρ Καραγκαντί), Τάντας Ελιόσιους (Σούντουβα Μαριγιάμπολε).

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Ντάρβιντας Σέρνας (Ζαγκλεμπιέ), Ντέιβιντας Ματουλεβίτσιους (Ζαλγκίρις Βίλνιους), Αντριους Βελίτσκα (Εκράνας).

ΡΩΣΙΑ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Ιγκόρ Ακινφέεφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Βιάτσεσλαφ Μαλαφέεφ (Ζενίτ), Αντον Σούνιν (Ντιναμό Μόσχας).

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Αλεξάντερ Ανιουκόφ (Ζενίτ), Αλεξέι Μπερεζούτσκι (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Σεργκέι Ιγκνάσεβιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Ρόμαν Σαρόνοφ (Ρουμπίν Καζάν), Βλάντιμιρ Γκράνατ (Ντιναμό Μόσχας), Γιούρι Ζιρκόφ (Ανζί), Κιρίλ Ναμπάμπκιν (ΤΣΣΚΑ Μόσχας).

ΜΕΣΟΙ: Ιγκόρ Ντενίσοφ (Ζενίτ), Ρόμαν Σιρόκοφ (Ζενίτ), Κονσταντίν Ζιριάνοφ (Ζενίτ), Αλαν Τζαγκόεφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Ιγκόρ Σεμσόφ (Ντιναμό Μόσχας), Ντένις Γκλουσακόφ (Λοκομοτίβ Μόσχας), Μάρατ Ισμάιλοφ (Σπόρτινγκ Λισσαβώνας),  Ντμίτρι Κομπαρόφ (Σπαρτάκ Μόσχας).

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Αντρέι Αρσάβιν (Ζενίτ), Αλεξάντερ Κερζακόφ (Ζενίτ), Ρόμαν Παβλιουτσένκο (Λοκομοτίβ Μόσχας), Αλεξάντερ Κοκόριν (Ντιναμό Μόσχας), Πάβελ Πογκρέμπνιακ (Φούλαμ).



Με λίγα λόγια η Λιθουανία πειραματίζεται με νέους παίκτες και έξω όλα τα αστέρια και οι παλιές καραβάνες.Από την άλλη η Ρωσία του Αντβοκαατ ανεβάζει ρυθμούς και θα πιέσει από την αρχή του αγώνα.Το διπλό το θεωρώ στάνταρ.






ΠΡΟΤΑΣΗ 



ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ-ΛΑΧΤΙ  1  1.25
ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ-ΡΩΣΙΑ   2   1.30
ΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ-ΒΙΚΙΝΓΚ  2Χ (Δ.Ε)  1.40


Ποντάρω 137 ευρώ στην τριάδα.







ΕΝΑΡΞΗ ΤΑΜΕΙΟΥ   8-4-2012
ΑΡΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ      0 ΕΥΡΩ
ΤΡΕΧΩΝ ΤΑΜΕΙΟ    -655 ΕΥΡΩ
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ           337 ΕΥΡΩ
ΤΕΛΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ     -992 ΕΥΡΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου