Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Czech Republic και Russia από τον Bustamante


Καλημέρα ,

Ολοκληρώθηκε με τα χθεσινά παιχνίδια η πρώτη αγωνιστική όλων των ομίλων και αρχίζουμε σιγά σιγά να σχηματίζουμε μια καλύτερη εικόνα αναφορικά με την ετοιμότητα και την δυνατότητα της κάθε ομάδας στα τελικά του EURO 2012 .....


Στις μέχρι τώρα αναμετρήσεις είχαμε άλλα φαβορί να περνάνε εύκολα ή δύσκολα όπως η Γερμανία και η Ρωσία και άλλα να ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους με γκέλα όπως η Ολλανδία και η Ισπανία .

Στα σημερινά παιχνίδια πιστεύω πολύ στην νίκη της Ρωσίας απέναντι στους διοργανωτές Πολωνούς . Η Πολωνία στον πρώτο αγώνα με την Ελλάδα δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο . Υπήρξε ανεξήγητη οπισθοχώρηση μετά την ανύπαρκτη κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Παπασταθόπουλος , με αποτέλεσμα να δεχτεί την ισοφάριση και να κινδυνεύσει ακόμα και με ήττα αν ήταν εύστοχος στο πέναλτι ο Καραγκούνης......" ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΑΡΑ";;;;;;

Έτσι το όποιο σπρώξιμο μπορεί να πάρει από κερκίδα και κοράκι.... δεν νομίζω να σταθεί αρκετό απέναντι σε μία Ρωσία που εντυπωσίασε στον πρώτο αγώνα με το γρήγορο , τεχνικό και επιθετικό ποδόσφαιρο που παρουσίασε .

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η καρδιά μας λέει Ελλάδα αλλά η τσέπη μας Τσεχία . Με την αλλοπρόσαλλη ομάδα της εθνικής δεν μπορεί να βγάλει κανείς εύκολα άκρη . Αυτό το σύνολο είναι ικανό για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο . Η Τσεχία από την άλλη έδειξε στο πρώτο παιχνίδι άσχημο πρόσωπο αλλά δεν δεν κατάλαβα με σιγουριά αν αυτό οφειλόταν στην δική της ανικανότητα ή στην φανερή ανωτερότητα της Ρωσίας . Αυτό θα φανεί σήμερα απέναντι σε μία Ελλάδα με πολύ σημαντικές απουσίες στην άμυνα . Συγκεκριμένα , σήμερα θα απουσιάσει το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο Παπασταθόπουλος (κόκκινη κάρτα) και Αβραάμ Παπαδόπουλος (τραυματισμός) . Ελπίζω τουλάχιστον ο κύριος Σάντος να μην κάνει το ίδιο λάθος και ξανατοποθετήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας τον Χολέμπας γιατί τότε προβλέπω οι Τσέχοι να κάνουν πάρτι στην περιοχή του Έλληνα τερματοφύλακα . Δύσκολο το παιχνίδι για προβλέψεις αλλά πιστεύω πως η Τσεχία έχει το προβάδισμα .

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ
Greece  -  Czech Republic   2   (2,50)
Poland    -   Russia               2   (2.56)

* Οι αποδόσεις που δίνονται είναι οι μεγαλύτερες που κυκλοφορούν στις διάφορες στοιχηματικές εταιρίες κατά την ανάρτηση του άρθρου .
 
ΙΟΥΝΙΟΣ - EURO 2012   :   4 ΣΤΑ 10 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 40.00%

ΜΑΙΟΣ              :   26 ΣΤΑ 42 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 61,90%

ΑΠΡΙΛΙΟΣ         :   41 ΣΤΑ 73 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 56.17%

ΜΑΡΤΙΟΣ          :   51 ΣΤΑ 91 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 56.04%

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ :   23 ΣΤΑ 41 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 56,09%

ΔΕΚ.   -   ΙΑΝ.    :   67 ΣΤΑ 95 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 70,52%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου