Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

BOOKENEMY...ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ!!!




Προκριματικά για το Μουντιάλ του 2014 στην Βραζιλία έχουμε σήμερα.Πάμε να τα δούμε ένα-ένα τα παιχνίδια...






ΡΩΣΙΑ-Β.ΙΡΛΑΝΔΙΑ   1   1.20


Νέος άνεμος αισιοδοξίας πνέει πλέον στην Ρωσία με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον "πολύ" Καπέλο.Χωρίς κανέναν λεγεωνάριο η ομάδα (εκτός δηλαδή Παβλιτσένκο,Ισμαήλοφ,Πογκρέπνιακ).Μόνο από το εγχώριο προτάθλημα λοιπόν έγιναν οι κλήσεις και η ενδεκάδα θα είναι η μισή Ζενίτ.Ομοιογενής ποιοτική ομάδα και με δυνατή έδρα.Κερζάκοφ-Τζαγκόεφ-Ντενίσοφ-Ζιριάνοφ-Σιρόκοφ-Μπιστρόφ-Ανιούκοφ-Κομπάροφ-Μπερεζούτσκι-Ιγκνάσεβιτς-Ακινφεεφ είναι οι πιθανοί έντεκα για την Ρωσική αρκούδα.Πέραν των ξενιτεμένων ο Καπέλο άφησε εκτός Αρσάβιν-Ζιρκόφ που δεν τους θεωρεί ακόμα έτοιμους.Η Β.Ιρλανδία δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και είναι σχεδόν αδύνατο να προβάλει αντίσταση.



ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ-ΙΡΛΑΝΔΙΑ   2   1.65


Ανανεωμένοι οι Καζάκοι με 11 νέους παίχτες στην αποστολή.Από την άλλη η Ιρλανδία του Τραπατόνι είναι η ίδια ομάδα που είδαμε στο πρόσφατο Euro χωρίς πλέον τον τερματά Σει Γκίβεν και τον μεσοεπιθετικό Νταφ που αποσύρθηκαν.Κίν-Γουόλτερς δίδυμο μπροστά , Μακ Λιν-Μακ Γκίντι στα φτερά , Μακ Κάρθι-Γουίλαν στον άξονα και στην άμυνα Ο'Σει , Ντι , Λέτζερ , Γουόρντ.Στο τέρμα ο Γουέστγουντ της Σάντερλαντ.Όλοι παίχτες παίζουν Πρέμιερ Ληγκ-Τσάμπιονσιπ και ο Μακ Γκίντι που παίζει στην Σπαρτάκ Μόσχας.Υπάρχει διαφορά ποιότητας και εμπειρίας.Το διπλό είναι value.



ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ-ΙΣΡΑΗΛ   ΝΟ  ΒΕΤ


Φαβορί θεωρητικά το Ισραήλ.Αλλά τα τελευταία χρόνια οι δύο χώρες κάνουν αντίθετες πορείες , με τους γηπεδούχους βήματα μπροστά και τους φιλοξενούμενους βήματα πίσω , οπότε το διπλό δεν ξέρω αν έχει αξία στο 1.80 που δίνεται.




ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ-ΒΟΣΝΙΑ  2   1.18


Τώρα τι να πώ.Η Βόσνιοι έχουν Ιμπίσεβιτς-Τζέκο-Μισίμοβιτς-Σαλίχοβιτς-Πιάνιτς-Σπάχιτς-Ίμπρισιτς κτλ.Το Λιχτενστάιν τι έχει? Μια μικτή ομάδα Βαντούζ και Μπάλτσερς(ειλικρινά δεν ξέρω πια ομάδα είναι αυτή).Δεν νομίζω ότι να αμφιβάλει κανείς ότι οτιδήποτε πέρα του διπλού θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη.



ΓΕΩΡΓΙΑ-ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ  ΝΟ ΒΕΤ


Δύσκολα προβλέψιμο παιχνίδι.Ότι και να πείτε εγώ μαζί σας είμαι.



ΜΑΛΤΑ-ΑΡΜΕΝΙΑ   ΝΟ ΒΕΤ


Μέχρι τελευταία στιγμή αμφιταλαντεύτικα για το παιχνίδι αυτό.Ήθελα να το ποντάρω το διπλό.Οι Αρμένιοι λογικά θα έρθουν με κεκτημένη ταχύτητα από τα προηγούμενα προκριματικά , αλλά λίγο τα βήματα προόδου που έχουν κάνει οι Μαλτέζοι τα τελευταία χρόνια , λίγο η εικόνα των δυο χωρών στα τελευταία φιλικά , λίγο η αμφιλεγόμενη εκτός έδρας συμπεριφορά της Αρμενίας , με έκαναν τελικά να κάνω πάσο.



ΕΣΘΟΝΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ  ΝΟ ΒΕΤ


Η Εσθονία ξεπέρασε στην παγκόσμια βαθμολογία την Ρουμανία.Και αυτό είναι απόλυτα λογικό αφού τα τελευταία χρόνια οι Ρουμάνοι τον παίζουν και από την άλλη οι Εσθονοί κάνουν τουλάχιστον ικανοποιητικές πορείες στους ομίλους τους.Παρόλα αυτά σήμερα οι Εσθονοί είναι το απόλυτο αουτσάιντερ.Από την άλλη έχω μια συμπάθεια στους Ρουμάνους για το ποδοσφαιρικό ταπεραμέντο τους.Δεν βγάζω άκρη.



ΚΡΟΑΤΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ   ΝΟ ΒΕΤ



Φαβορί οι Σκοπιανοί.Ο.Κ Αλλά τί 1.20 ρε παιδιά πάτε καλά!!!!Ούτε οι ίδιοι οι Κροάτες δεν το παίζουν σε αυτήν την απόδοση.Θα το παίξω εγώ??? Πάντως μεγάλη πουτανομάδα τα Σκόπια.Να το ξέρετε παιδιά!!!Στήνουν και την μάνα τους για τα λεφτά!!!Όχι ότι οι Κροάτες είναι πολύ καλύτεροι.Τέσπα.Μεγάλο NO BET.



ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ-ΣΛΟΒΑΚΙΑ  ΝΟ ΒΕΤ


Και εδώ σκεφτόμουνα το διπλό , διότι οι Σλοβάκοι παίζουν καλοί μπαλίτσα αλλά έχουν θέμα με το γκολ.Πολύ δυσκίλιοι ρε παιδί μου και από την άλλοι οι Λιθουανοί είναι μανούλα στο τσου κου τσου κου μπολ.



ΑΝΔΟΡΑ-ΟΥΓΓΑΡΙΑ  ΝΟ ΒΕΤ


Χαίρω πολύ διπλό του 1.05.



ΓΕΡΜΑΝΙΑ-Ν.ΦΕΡΟΕ   ΝΟ ΒΕΤ


Χαίρω πολύ άσσος του 1.01.



ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ   ΝΟ ΒΕΤ


1.02 να νικήσει η Πορτογαλία!!!! Χαχαχαχαχαχαχα!!!! Μας δουλεύει ο μπουκ παιδιά.Ίσα που χωράει και η κόντρα εδώ.Λέμε τώρα....



ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ   ΝΟ ΒΕΤ



Ανανεωμένοι οι ορανιε.Ας περιμένουμε να τους δούμε.Δεν είναι και κανένα κελεπούρι το 1.40.Με την Τουρκία παίζει , δεν παίζει με την κολοπετινίτσα.



ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ  ΝΟ ΒΕΤ



Χωρίς Ντεμπισι-Μεξες-Κονσιελνι-Νασρι-Μπεν Αρφα-Καμπαιγ-Ρεμι-Γκιουρκουφ.Οι πέντε απο αυτούς είναι βασικοί.Τα περισσότερα προβλήματα είναι στην άμυνα.Βέβαια Ριμπερί-Μπενζεμα μπορούν να το πάρουν από μόνοι τους με μία φάση.Από τον πάγκο μόνο Βαλμπουενά και Γκομίς μπορούν να φρεσκάρουν μεσοεπιθετικά.Από την άλλη οι Φινλανδοί δεν είναι και του πεταματού.Αν χάσουν θα χάσουν δύσκολα και πιστέυω ότι ένα γκολ θα βάλουν.Το 1.65 στο διπλό δεν με ικανοποιεί.




ΣΛΟΒΕΝΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ  ΝΟ ΒΕΤ


Αμφίροπο παιχνίδι αν και έχω την αίσθηση ότι οι Ελβετοί δύσκολα θα χάσουν.



ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ  ΝΟ ΒΕΤ



Από τους Ιταλούς λείπουν οι Μπαλοτέλι-Κασάνο-Μοντολίβο-Αμπάτε-Κιελίνι-Μότα-Μπαλτσαρέτι.Βασικά στελέχη της ομάδας του Euro που έφτασε στον τελικό.Πολλά καινούργια πρόσωπα στην ενδεκάδα.Τζιοβίνκο-Οσβάλντο-Τζακερίνι-Μάτζιο-Ογμπόνα-Μαρκίζιο που πλαισιώνουν τους Πίρλο-Ντε Ρόσι(αμφίβολος)-Μπονούτσι-Μπαρτσάλι-Μπουφόν.Οι Βούλγαροι παρόλα τα βήματα πίσω που έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια στην έδρα τους πάντα είναι υπολογίσιμοι.Ανώτεροι παρόλα αυτά οι Ιταλοί , αλλά τα πολλά καινούργια πρόσωπα στην ενδεκάδα μου δημιουργούν αναστολές όσον αφορά το 1.60 που πληρώνει το διπλό.



ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ-ΠΟΛΩΝΙΑ   ΝΟ ΒΕΤ



Ενθουσιώδης και δυνατή έδρα το Μαυροβούνιο και από την άλλη η Πολωνία κουβαλάει την εμπειρία και την συνοχή της ομάδας του Euro.Πάσο.



ΛΕΤΟΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ   ΝΟ ΒΕΤ


Μακάρι να κερδίσει η Εθνική.Οι γνωστοί μας Λετονοί παραδοσιακά μας ζορίζουν.Με το χέρι στην καρδιά πάντως αυτή η αποστολή της Εθνικής ουδόλως με προιδεάζει για άνετη επικράτηση.Θέλω να δω νέα παιδιά μέσα και μια ριζική ανανέωση της Εθνικής.Δηλαδή κάτι Σπυρόπουλος-Τσιώλης-Κατσουράνης-Γκέκας-Σαμαράς-Βίντρα-Χριστοδουλόπουλος τους βαρέθηκα και δε μου προσφέρουν τίποτα πλέον.Πάντως ακόμα και έτσι μπορούμε να κερδίσουμε.




ΑΛΒΑΝΙΑ-ΚΥΠΡΟΣ  ΝΟ ΒΕΤ



Σιγά μην ποντάρω Αλβανία.Δεν είμαι τόσο απελπισμένος στοιχηματικά....




ΟΥΑΛΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ   ΝΟ ΒΕΤ



Τα πονταρίσματα δίχνουν άνετο διπλό του Βελγίου.Πάντως από την εν λόγω ομάδα έχω καεί και με πολύ υποδεέστερους αντιπάλους.Για αυτό και θα κρατήσω μια πισινή.Εντάξει Αζαρ-Μιραλάς-Ντέμπελε-Φελαινι-Βίτσελ είναι πολύ καλοί παίχτες και ιδιαίτερα ο πρώτος είναι παγκοσμίου κλάσης.Αλλά θέλω να δώ και την ωριμότητά τους απέναντι στον ρόλο του φαβορί.Οι Ουαλοί στα φιλικά έδειξαν αποδιοργανωμένοι δείχνοντας ότι περισσότερο το πρόβλημα είναι ψυχολογικό μετά την αυτοκτονία του προπονητή τους Σπίντ.Ταλέντο πάντως υπάρχει.Μπέιλ-Άλεν-Ράμσει-Μπέλαμι(λείπει σήμερα)-Ερνσο-Βόν(λείπει σήμερα)-Έντουαρντς-Μόρισον είναι αξιόλογοι παίχτες και σχεδόν όλοι στην αποστολή παίζουν πρέμιερ ληγκ και τσάμπιονσιπ.




ΙΣΛΑΝΔΙΑ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ  ΝΟ ΒΕΤ


Σκανδιναβικό ντέρμπι.Αίμα και άμμος.(τρόπος του λέγειν).Καθαρή τριπλή το παιχνίδι.



ΜΟΛΔΑΒΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ   2   1.28



Από την Αγγλία είναι εκτός οι βασικότατοι Κόουλ-Ρούνει και ο αναπληρωματικός στράικερ Καρολ.Αλοίμονο αν στηρίζεται σε αυτούς για να κερδίσει την Μολδαβία.Γουλκοτ-Τζέραντ-Λάμπαρντ-Στάριτζ-Βέλμπεκ-ΝτεΦόε-Μίλνερ-Κάρικ-Κλέβερλι-Τσάμπερλειν-Μπέινς-Τζόνσον-Τέρι-Κέιχιλ-Λεσκοτ κτλ. είναι μια πολύ αξιόλογη ομάδα που απέχει τουλάχιστον 2 με 3 επίπεδα της Μολδαβίας και το διπλό στο 1.28 το θεωρώ πολύ καλό σε σχέση με την δυναμικότητα των ομάδων.


ΠΡΟΤΑΣΗ


ΡΩΣΙΑ-Β.ΙΡΛΑΝΔΙΑ  1  1.20
ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ-ΒΟΣΝΙΑ  2  1.18
ΜΟΛΔΑΒΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ  2  1.28
ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ-ΕΙΡΕ  2  1.65  (κάλυψη Χ στο 3.60)


Ποντάρω 110 ευρώ στην τετράδα και 20 ευρώ στην κάλυψη.





Υ.Γ Ψιλοβλέπω και νίκες για Σλοβακία-Ιταλία-Αρμενία-Γαλλία αν και δεν πόνταρα σε αυτές.












ΕΝΑΡΞΗ ΤΑΜΕΙΟΥ   8-4-2012
ΑΡΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ      0 ΕΥΡΩ
ΤΡΕΧΩΝ ΤΑΜΕΙΟ    -1780 ΕΥΡΩ
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ           130 ΕΥΡΩ
ΤΕΛΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ     -1910 ΕΥΡΩ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου