Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

BOOKENEMY...ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ!!!



Πολλά φαβορί σήμερα στο Τσου Λου.Για να τα δούμε...





ΓΑΛΑΤΑ-ΜΠΡΑΓΚΑ   ΝΟ ΒΕΤ




Μετά την ήττα από την Κλούζ , οι Πορτογάλοι θα τα δώσουν όλα και δεν θα είναι εύκολη λεία για την Γαλατά που θα έχει εκτός τον καλύτερο παίχτη της Χαμίτ Άλτιντοπ.





ΣΠΑΡΤΑΚ Μ.-ΣΕΛΤΙΚ   1   1.65




Θεωρώ τους Ρώσους ανώτερους και πιο ανταγωνιστικούς.Φάνηκε και μέσα στο Νουέβο Κάμπο που ζόρισε απίστευτα την Μπάρτσα.Η Σέλτικ είναι κατώτερη προηγούμενων ετών και το πρωτάθλημά της λιγότερο ανταγωνιστικό.Οι Ρώσοι πολύ φορμαρισμένοι.





ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ-ΤΣΕΛΣΥ  2   1.40



Ανώτερη ομάδα οι Άγγλοι και πολύ πιο έμπειροι.Είναι σε καλή φόρμα και προέρχονται από τεράστια νίκη στην Άρσεναλ.Η ισοπαλία εντός έδρας με την Γιούβε , απαγορεύει οποιοδήποτε στραβοπάτημα σήμερα στην Δανία.




ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΣΑΧΤΑΡ   ΝΟ ΒΕΤ



Εχω την αίσθηση ότι έστω και πολύ δύσκολα η Γιούβε θα κερδίσει.Παρόλα αυτά δεν θα κοντράρω την Σαχτάρ στο 1.65.




ΚΛΟΥΖ-ΜΑΝ ΓΙΟΥ  ΝΟ BET  



Δεν πατάνε καλά οι κόκκινοι διάβολοι και δεν μπορώ να τους εμπιστευτώ.Επιπλέον σήμερα λείπουν Τζόουνς-Σμόλινγκ-Βαλέντσια-Γκικς-Κάρικ-Σκόουλς-Βίντιτς-Γιανγκ.Πολλές απουσίες.Και ο Ρούνει που μόλις επέστρεψε δεν είναι και στην ιδανική κατάσταση.Οι Ρουμάνοι αποδικνύονται επικίνδυνη ομάδα.





ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΛΙΛ   ΝΟ ΒΕΤ



Οι Γάλλοι μετά την ήττα σοκ εντός από την Μπάτε σφίξανε και σήμερα δεν πρέπει να χάσουν με τίποτα.Λείπουν οι βασικοί μέσοι Μαβουμπά-Μέρτεν και επιθετικός Καλού.Από την άλλη η Βαλένθια δεν είναι ομάδα εμπιστοσύνης και θα τις λείπουν οι βασικοί αμυντικοί Ρικάρντο Κόστα-Ματιέ-Ραμίς ενώ είναι αμφίβολος μέχρι τελευταία στιγμή ο βασικός δεξιός μπακ Περέιρα.Επιπλέον λείπουν οι μέσοι Μπανέγα-Αλμπέλδα-Κανάλες-Πιάτι.Μετρημένα τα κουκιά για την ενδεκάδα με σημαντικότατες απουσίες κυρίως στην άμυνα.Δεν βγάζω άκρη , αν και έχω την αίσθηση ότι οι Γάλλοι θα τσιμπίσουνε το πονταλάκι.





ΜΠΑΤΕ-ΜΠΑΓΕΡΝ   2   1.35



Το τρένο της Μπάγερν δεν σταματάει πουθενά.Και η μεγάλη διαφορά με πέρυσι είναι ότι άν της έλειπε ο Ρόμπεν θα ήταν πρώτη είδηση και μεγάλο άγχος , αλλά φέτος δεν τρέχει και τίποτα.Ειδικά όταν έχει αντίπαλο βατό όπως είναι η Μπάτε.




ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΜΠΑΡΤΣΑ   ΝΟ ΒΕΤ




Η Μπενφίκα έχει εκτός Καρντόζο-Λουιζάο.Έχασε τους Γκαρσία-Βίτσελ στις μεταγραφές.Πολλά μείον.Αλλά από την άλλη η Μπάρτσα δεν εμπνέει ακόμα.Κέρδισε την Οσασούνα και την Σεβίλλη εκτός γυρίζοντας τα παιχνίδια στο τέλος.Το ίδιο με την Σπάρτακ στην έδρα της.Την Βαλένθια και την Γρανάδα είδε και έπαθε να τις κερδίσει εντός έδρας.Το είχα σταμπάρει το διπλό , αλλά θα το αφήσω.





ΠΡΟΤΑΣΗ



Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει παιχνίδι στο live.





ΜΠΑΤΕ-ΜΠΑΓΕΡΝ   2  1.35
ΝΟΡΤΣΕΛΑΝΤ-ΤΣΕΛΣΥ  2  1.40
ΣΠΑΡΤΑΚ-ΣΕΛΤΙΚ  1  1.65 (κάλυψη Χ στο 3.75)



Ποντάρω 120 ευρώ στην τριάδα και 20 ευρώ στην κάλυψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου