Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Bustamante - Latin


Καλησπέρα ,

Μετά το χθεσινό ταμείο και το 3 στα 3 που καταφέραμε σειρά παίρνει το σημερινό πρόγραμμα που περιλαμβάνει κυρίως διεθνή φιλικά εθνικών ομάδων . 

Η μέρα δεν ενδείκνυται για σοβαρό ποντάρισμα μιας και σε τέτοιου είδους παιχνίδια υπάρχουν πάντα απουσίες σημαντικών παιχτών και πειραματισμοί των προπονητών που τα βλέπουν ως ευκαιρία για δοκιμές σε τακτικές και πρόσωπα .

Μετά από μελέτη με την χθεσινή ορμή καταλήξαμε σε 3 ματς τα οποία και ακολουθούν σε πρόταση ....


Chile - Serbia

Φιλικός αγώνας ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν είναι και στα καλύτερά τους . Ο προπονητής της Χιλής είναι με το ένα πόδι στην έξοδο μετά την μέτρια πορεία της ομάδας και παρά το γεγονός ότι θα έχει 3 σημαντικές απουσίες ( Σουάσο , Πίντο , Γκονσάλες ) θα παρατάξει σήμερα την καλύτερη δυνατή εντεκάδα με παίχτες όπως οι Βάργκας , Χάρα , Βιδάλ , Μεδέλ , Αλέξις , Γκουτιέρες και Σέιμουρ . Από την άλλη η Σερβία , μία ομάδα με διακυμάνσεις στην απόδοσή της . Πάρα πολλές οι απουσίες για σήμερα πράγμα που ανάγκασε τον προπονητή της να καλέσει και να στηριχθεί για σήμερα σε πολλούς νέους παίχτες από την U-21 . Ευκαιρία για την Χιλή να πάρει την νίκη και να φτιάξει την ψυχολογία της σε απόδοση 2,20 .




Brazil - Colombia

Φιλικός αγώνας που διεξάγεται σε ουδέτερη έδρα και συγκεκριμένα στο New Jersey . Δύο ομάδες που στα τελευταία παιχνίδια σκοράρουν με ευκολία και αναμένεται να προσφέρουν πλούσιο θέαμα . Μοναδικές απουσίες για την Βραζιλία οι Χουλκ και Αντριάνο ενώ για την Κολομβία θα λείψει ο πολύ καλός μέσος Αγκιλάρ . Σε πολύ καλή κατάσταση η Κολομβία αλλά πιστεύω πως όλα θα εξαρτηθούν από την όρεξη που θα επιδείξει η Βραζιλία . Αν δεν παρουσιαστεί χαλαρή η Βραζιλία θα μας δώσει τον άσσο στο 1,70 .




All Boys - Colon

Παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Αργεντινής . Δύο μέτριες  και σχεδόν ισοδύναμες ομάδες αναμετρούνται απόψε με την All Boys να δείχνει ικανή να πάρει τη νίκη εκμεταλλευόμενη την έδρα της . Σημαντικές απουσίες δεν υπάρχουν για τους γηπεδούχους σε αντίθεση με την Colon που δεν θα έχει στη διάθεσή της πολλούς από τους πρωτοκλασάτους παίχτες . Τραυματισμοί αλλά και το μεγάλο ντέρμπι την Κυριακή που μας έρχεται με την Ουνιόν οδήγησαν τον προπονητή να κρατήσει στον πάγκο παίχτες όπως οι Φαμπιανέσι , Μπαστία , Ραλδές , Κάιρε , Κουρουτσέτ , Αλκόμπα και Πελεγκρίνο . Με εξέρεση το τελευταίο παιχνίδι , που γνώρισε την ήττα , η All Boys βρίσκεται σε σαφώς ανοδική τροχιά και πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα θα καταβάλει στην έδρα της την γεμάτη απουσίες Colon δίνοντας τον άσσο σε χορταστική απόδοση 2,45 .


Χαλαρό ποντάρισμα για σήμερα.... Bustamante

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ
Chile    -    Serbia       1   (2.20)
Brazil   -   Colombia   1   (1.70)
All Boys   -   Colon      1   (2.45)

* Οι αποδόσεις που δίνονται είναι οι μεγαλύτερες που κυκλοφορούν στις διάφορες στοιχηματικές εταιρείες κατά την ανάρτηση του άρθρου .

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ     :    11  ΣΤΑ  15  ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 73.33%

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ      :    4  ΣΤΑ  11  ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 36.36%

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ  :   20 ΣΤΑ  35  ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 57,14%

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ      :    1 ΣΤΑ  3  ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 33,33%

ΜΑΙΟΣ              :   26 ΣΤΑ 42  ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 61,90%

ΑΠΡΙΛΙΟΣ         :   41 ΣΤΑ 73  ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 56.17%

ΜΑΡΤΙΟΣ          :   51 ΣΤΑ 91  ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 56.04%

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ :   23 ΣΤΑ 41  ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 56,09%

ΔΕΚ.   -   ΙΑΝ.    :   67 ΣΤΑ 95  ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 70,52%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου