Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Bustamante...ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ


Hola,

Τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα βρίσκονται στις τελευταίες τους στροφές πριν από τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου . Υπάρχουν όμως και κάποια , κυρίως στα βόρια και εκεί θα επικεντρωθούμε σήμερα μιας και το σημερινό πρόγραμμα δεν μας αφήνει και πολλές επιλογές .

Ακολουθεί η ανάλυση των σημερινών προτάσεων....




Hacken - Gothenburg OVER 2,5 (1.85)

Η  Hacken σε 4 αγώνες έχει καταφέρει να μαζέψει 7 βαθμούς και βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα . Εντός έδρας έχει 2 στις 2 νίκες με συνολικά τέρματα 9 - 2 .Από την άλλη η Gothenburg που είναι τελευταία στη βαθμολογία δεν έχει ακόμα καταφέρει να πάρει νίκη με 2 ισοπαλίες και 2 ήττες έως τώρα . Στα τελευταία 6 παιχνίδια μεταξύ τους το OVER εμφανίζεται 5 φορές ενώ πιο συγκεκριμένα και στα 3 τελευταία  με γηπεδούχο την Hacken είχαμε πάνω από 2,5 γκολ . Πάμε με το OVER που το θεωρώ αν και αρχή ακόμα της αγωνιστικής σεζόν το πιο πιθανό σημείο .






Varese - Grosseto 1 (1,67)

Η Varese βρίσκεται με 56 βαθμούς στην 5η θέση και μέσα στη ζώνη των play off για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία . Για να συνεχίσει να ελπίζει πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα της απέναντι σε μια χειρότερη και παράλληλα αδιάφορη Grosseto που με 43 βαθμούς και στην 14η θέση δεν κινδυνεύει και δεν ελπίζει σε τίποτα καλύτερο . Στα 3 τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας η  Varese μετρά 2 νίκες και μία ισοπαλία με τέρματα 8 - 2 . Είναι ευκαιρία για τη Varese να ξεφύγει από τους διώκτες της με 3 βαθμούς αφού έχει αγώνα λιγότερο . Άσσος και ελπίζουμε στο να θέλει πραγματικά να πετύχει τον στόχο της ανόδου .






Helsinki - Jaro 1 (1,35)

Εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα . Η Helsinki , η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας , με 81 βαθμούς και στην πρώτη θέση υποδέχεται την Jaro που είναι δεύτερη από το τέλος με μόλις 31 . Η Helsinki στους τελευταίους 10 αγώνες έχει ρεκόρ 7-2-1 ενώ η Jaro 1-2-7 . Άσσος και ελπίζουμε να κάνει το χρέος της και να μην επαναπαυτεί στους 24 βαθμούς που την χωρίζουν από τη δεύτερη θέση πράγμα που δεν φαίνεται να το έχει κάνει μέχρι τώρα .






Malmo - Syrianska 1 (1,30)

Η Malmo παίζει στην έδρα της με την Syrianska και σκέφτεται μόνο την νίκη για να σκαρφαλώσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αφού έχει αγώνα λιγότερο από τον πρωτοπόρο . Το πρωτάθλημα είναι ακόμα στην αρχή του και οι γηπεδούχοι με 7 βαθμούς σε 4 αγώνες βρίσκονται στην 7η θέση . Το ρεκόρ της μέχρι τώρα είναι 2-1-1 . Από την άλλη η Syrianska με 1-1-2 βρίσκεται στην 14η θέση με 4 βαθμούς . Πάμε με τον άσσο ποντάροντας στην ιστορία και την έδρα της Malmo .

ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ
 Hacken  -  Gothenburg    OVER   2,5   (1.85)
Varese   -   Grosseto            1               (1,67)
Helsinki   -   Jaro                 1               (1,35)
Malmo   -   Syrianska          1               (1,30)

ΔΥΑΔΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
Helsinki   -   Jaro                 1               (1,35)
Malmo   -   Syrianska          1               (1,30)

* Οι αποδόσεις που δίνονται είναι οι μεγαλύτερες που κυκλοφορούν στις διάφορες στοιχηματικές εταιρίες κατά την ανάρτηση του άρθρου .

ΑΠΡΙΛΙΟΣ         :   29 ΣΤΑ 48 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 60.41%

ΜΑΡΤΙΟΣ          :   51 ΣΤΑ 91 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 56.04%

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ :   23 ΣΤΑ 41 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 56,09%

ΔΕΚ.   -   ΙΑΝ.    :   67 ΣΤΑ 95 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 70,52%






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου