Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Bustamante...ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΗΜΕΡΑ


Καλησπέρα,

3 στα4 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ είχαμε εχθές ενώ πέρασε και η δυάδα που προτείναμε . Μας τα χάλασε μόνο η Varese που ενώ βρέθηκε να προηγείται με 1 - 0 τελικά ηττήθηκε με 1 - 3 χάνοντας έτσι την ευκαιρία να εδραιωθεί στις θέσεις των play off για την άνοδο και νιώθει για τα καλά πλέον την ανάσα των διωκτών της .

Σήμερα σε μία ημέρα με ελάχιστα παιχνίδια θα προτιμήσουμε να ασχοληθούμε περισσότερο μα τα γκολ πράγμα που μπορεί να αποδειχτεί αρκετά επικερδές.....


Atalanta - Chievo UNDER 2.5 (1.65)    YES (1 - 0)


Μεγάλο το ενδιαφέρον σήμερα για την Atalanta καθώς με νίκη απομακρύνεται με 8 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού . Προς το παρών βρίσκεται στη 14η θέση της βαθμολογίας με 40 βαθμούς και στα 10 τελευταία της παιχνίδια έχει ρεκόρ 3-4-4 . Η Chievo με 43 βαθμούς βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και δείχνει από τη μία να μην κινδυνεύει αλλά ούτε και να μπορεί να προλάβει την 6η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη , εκεί που συναντάμε τη Roma με 50 . Στα 10 τελευταία λίγο καλύτερη από την σημερινή της αντίπαλο με ρεκόρ 4-4-2 . Καλό ματς για Χ αλλά εμείς θα προτιμήσουμε το UNDER που το συναντάμε και στα 7 πιο πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ τους .

Aston Villa - Bolton G-G (1.78)     YES (1 - 2)


Παιχνίδι ο θάνατός σου η ζωή μου . Και οι δύο χαμηλά στη βαθμολογία . Σε δυσκολότερη θέση η Bolton αλλά και με 2 ματς λιγότερα . Ένα το σημερινό και άλλο ένα που αν τα καταφέρει μπορεί όχι μόνο να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού αλλά να φτάσει και την σημερινή της αντίπαλο . Προς το παρόν βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 30 βαθμούς , μόλις έναν κάτω από ζώνη . Κάθε αγώνας για αυτήν είναι τελικός και αυτό δείχνουν και οι 3 νίκες και μία ισοπαλία που κατάφερε να πάρει στα τελευταία 6 της παιχνίδια . Η Aston Villa συνεχίζει την κατρακύλα της στο δεύτερο γύρο . Με έναν αγώνα λιγότερο και 36 βαθμούς βρίσκεται στη 15η θέση και με νίκη σήμερα παίρνει βαθμολογική ανάσα 8 βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού . Δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και 6 αγωνιστικές καθώς έχει φέρει 3 ισοπαλίες και 3 ήττες .Και οι δύο θα παίξουν για την νίκη και περιμένουμε τουλάχιστον ένα γκολ για τον καθένα τους , πράγμα που έχει συμβεί στα 8 από τα 10 τελευταία παιχνίδια που έχουν δώσει οι σημερινοί αντίπαλοι μεταξύ τους .

Barcelona - Chelsea N-G (1.95)      NO (2 - 2)


Επαναληπτικός αγώνας για τις δύο ομάδες μετά το 1 - 0 στο Stamford Bridge . Η Chelsea θα κατέβει με αμυντικούς προσανατολισμούς με σκοπό να διαφυλάξει το χρυσό τέρμα που πέτυχε στον πρώτο αγώνα πράγμα που θα αποδειχτεί δύσκολο με την Barcelona να πιέζει ασφυκτικά από το πρώτο λεπτό . Θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε και με το OVER αλλά μετά από αυτά που είδαμε στο πρώτο παιχνίδι καλύτερα να το αφήσουμε στην ησυχία του . Εκεί που η Barcelona είχε την κατοχή , δημιούργησε φάσεις , έπαιξε μονότερμα τον αντίπαλο αλλά η μπάλα έβρισκε συνέχεια είτε το δοκάρι είτε τον τερματοφύλακα ενώ από τη άλλη η Chelsea ευτύχησε να πετύχει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στη μία και μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε . Και αφού όλα αυτά έγιναν πρι μία εβδομάδα μέσα στην έδρα της δεν νομίζω ότι μπορεί να τα καταφέρει και σήμερα και να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ . Πάμε με το N-G και περιμένουμε.

ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ
Atalanta - Chievo UNDER 2.5 (1.65)      YES (1 - 0)
Aston Villa - Bolton G-G (1.78)             YES (1 - 2)
Barcelona - Chelsea N-G (1.95)             NO (2 - 2)

* Οι αποδόσεις που δίνονται είναι οι μεγαλύτερες που κυκλοφορούν στις διάφορες στοιχηματικές εταιρίες κατά την ανάρτηση του άρθρου .

ΑΠΡΙΛΙΟΣ         :   32 ΣΤΑ 52 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 61,53%

ΜΑΡΤΙΟΣ          :   51 ΣΤΑ 91 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 56.04%

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ :   23 ΣΤΑ 41 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 56,09%

ΔΕΚ.   -   ΙΑΝ.    :   67 ΣΤΑ 95 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 70,52%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου