Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

BET COLONY....4 ΣΤΑ 4 ΕΧΘΕΣ Ο BUSTAMANTE !!!


O Bustamante φαίνεται ότι μπήκε πραγματικά  δυνατά στον Μάιο με 4 στα 4 σημεία εχθές να επιβεβαιώνονται . 


Αν εξαιρέσουμε την νίκη της Anderlecht που ήρθε σχετικά δύσκολα όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια μας πλήρωσαν με σχετική ευκολία . Ας δούμε όμως τι έγινε στα χθεσινά σημεία που πρότεινε  Bustamante.....


Την αρχή την κάναμε με την νίκη της Lyon απέναντι στην Valenciennes με σκορ 4 - 1 . Η Lyon αν και προηγήθηκε με 1 - 0 με γκολ του Lopez στο 35' δέχτηκε άμεσα την ισοφάριση με εύστοχο χτύπημα πέναλτι από τον Cohade της Valenciennes μόλις 3' αργότερα . Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια . Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η ανωτερότητα των γηπεδούχων ήταν εμφανής και με 3 γκολ στο 69' με τον Cris , στο 72' ξανά με τον Lopez και στο 88' με τον Briand πήρε δίκαια την νίκη με τελικό σκορ 4 - 1 δίνοντάς μας το σημείο σε απόδοση 1,70 .

H Anderlecht αν και δυσκολεύτηκε απέναντι στην AA Gent κατάφερε τελικά να επικρατήσει με 1 - 0 . Το μοναδικό και νικητήριο γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Kanu στο 11' και τελικά φάνηκε αρκετό για να μας δώσει τον άσσο σε απόδοση 1,65 .

Λίγο αργότερα στο Παρίσι η Paris S.G. υποδεχόταν την Saint-Etienne και με σκορ 2 - 0 πήρε την νίκη με εύστοχο χτύπημα πέναλτι από τον Nene στο 21' και γκολ προς το τέλος του αγώνα από τον Pastore στο 88' . Επιβεβαιώθηκε η νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 1,70 .

Τέλος εύκολα επικράτησε η Real Madrit στην έδρα της Athletic Bilbao με 0 - 3 . Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους ο Higuain στο 16' , ο Ozil στο 20' και ο Ronaldo στο 50' . Μία Real σε απόδοση 1,65 αποτελεί πάντα στοιχηματική ευκαιρία και την αρπάξαμε .

Bustamante καλή συνέχεια.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου