Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

BOOKENEMY...ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ!!!!



Μεσοβδόμαδη πλήρη αγωνιστική στα περισσότερα πρωταθλήματα , με σπουδαία ματς , πολύ κρίσιμα.Πάμε να δούμε τι κρατάει ο bookenemy.....


ATLETIKO MADRID-REAL SOSIEDAD  1  1.30

Με όλα τα όπλα της η Ατλέτικο που θέλει οπωσδήποτε νίκη αφού έχει έπειτα Μάλαγα εντός και Βιγιαρεάλ εκτός.Από την άλλη η Σοσιεδάδ μετά την νίκη με την Σανταντερ σώθηκε και και μαθηματικά και είναι ήδη διακοπές.Αν κερδίσουν απόψε οι Μαδριλένοι , χάσει η Μάλαγα από την Μπάρτσα φυσιολογικά στο νουέβο κάμπο και την επόμενη αγωνιστική κερδίσει η Ατλετικο εντός την Μάλαγα τότε μπαίνει κεφάλι και για την 4η θέση που οδηγεί στο Τσου Λου.


GALATASARAI-TRABZONSPOR  1  1.40

Τα έχω πει για την Τουρκία.Το τσαμπιονς ληγκ θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική ανάμεσα στην Γαλατά και την Φενερ στο Σουκρου Σαράτσογλου.Μέχρι τότε και οι δυο ομάδες θα πάνε με νίκες.Είναι εμφανώς καλύτερες από τις Μπεσίκτας-Τραμπζονσπορ.


SARAGOSA-LEVANTE  1  2.00

Μετά το σερί της πλέον έχει τρομερές ελπίδες να σωθεί.Και να είστε σίγουροι ότι αν κερδίσει απόψε , έπειτα την αδιάφορη Σανταντέρ εντός έδρας και την τελευταία αγωνιστική εκτός την αδιάφορη Χετάφε , τότε θα σωθεί σίγουρα.Θα πέσει μία εκ των Βιγιαρεάλ-Γρανάδα-Βαγιεκάνο.Αν δείτε το πρόγραμμα πολύ δύσκολα θα κάνουν νίκη από και πέρα αυτές οι ομάδες.Η Λεβάντε είναι σε πλεονεκτική θέση για το Γιουρόπα και έχει θεωρητικές ελπίδες για την 4η θέση του Τσου Λου.Χωρίς νέα προβλήματα οι γηπεδούχοι , αλλά από τους Λεβαντίνους θα λείψει ο αναντικατάστατος, 1ος σκόρερ κι ουσιαστικά μοναδικός καθαρόαιμος φουνταριστός, ο Κονέ (34/15) που τραυματίστηκε (βολικό, αφού με ένα ακόμη γκολ ανανέωνε αυτόματα με τη Σεβίλλη) και πιθανότατα θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ κι ο βασικότατος μεσοεπιθετικός, 3ος σκόρερ Μπαρκέρο (30/7) τέθηκε επίσης νοκ-άουτ, πλαισιώνοντας στο απουσιολόγιο εν όψει της αποψινής αναμέτρησης τον βασικό δεξιό μπακ Χ. Βέντα (25/0), ο οποίος δεν πρόλαβε να ξεπεράσει τον δικό του τραυματισμό κι έμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι εκτός αποστολής. Κατόπιν τέλος τεχνικής απόφασης αποκλείστηκε κι ο ημιβασικός αριστερός μπακ/στόπερ Ντελ Ορνο (13/0).Μεγάλο παιχνίδι για την Σαραγόσα που παίζει την ζωή της.Η βολεμένη και πληγωμένη από απουσίες Λεβάντε δύσκολα θα αντέξει στην πίεση , όπως δεν άντεξε και πριν 4 αγωνιστικές εκτός από την Χιχόν(ομάδα ουράς) όπου και έχασε με 3-2.


AZAXIO-SOSO  1  2.20

Η Σοσό πάει αποδεκατισμένη.Συγκεκριμένα θα λείψουν οι τιμωρημένοι ο αριστερός μέσος Ρουντέ (19/0) και ο φορμαρισμένος φορ Μαϊγκά (21/9) που πέτυχε πέντε γκολ στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις. Ο Μαϊγκά κινδυνεύει με βαριά τιμωρία. Επιπλέον ο δεξιός μπακ Κορσιά (28/0) που δεν έπαιξε τελευταία στιγμή με την Μπορντό και ο μεσοαμυντικός Νογκερά (27/2) που τραυματίστηκε χθες στην προπόνηση, είναι επίσης απόντες. Παραμένουν εκτός οι στόπερ Περκίς (18/0), Μπρεσέ (5/0), Μουγιόκολο (4/0) και ο γρήγορος κυνηγός Μπυτέν (25/6).Λείπουν δηλαδή τα 17 από τα συνολικά 34 γκολ.Από την άλλη η Αζαξιο έχει καλές επιστροφές που την καθιστούν πλήρη , έχει αντίθετα με την Σοσό δύσκολο πρόγραμμα καθώς έχει Εβιάν (εκτός), Λυών (εντός) και Τουλούζ (εκτός).34 βαθμούς οι γηπεδούχοι , 33 οι φιλοξενούμενοι.Χρυσή ευκαιρία για τους Κορσικανούς σήμερα για να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την σωτηρία.



PAOK-AEK   1   1.85


Θα παίξω Πάοκ λόγο έδρας και λόγω του ότι από την Άεκ θα λείψουν τα βασικά στόπερ Δέλλας-Μανωλάς και αναγκαστικά θα παίξουν ο πολυσύνθετος μπακ Κοντοές και ο πιτσιρικάς Μπουγαίδης.Μην ξεχνάμε ότι έχει φύγει και ο Ισπανός σεντερ μπακ Καλά.Φέτος στο πρωτάθλημα ο δικέφαλος του Βορρά κέρδισε και τα 2 παιχνίδια στην Τούμπα και στο ΟΑΚΑ όντας η καλύτερη ομάδα.



ΠΡΟΤΑΣΗ


ATLETIKO MADRID-REAL SOSIEDAD  1  1.30
GALATASARAI-TRABZONSPOR  1  1.40
AZAXIO-SOSO  1Χ (Δ.Ε)  1.34
SARAGOSA-LEVANTE  1  2.00  (κάλυψη Χ στο 3.30)

Ποντάρω 30 ευρώ στην τετράδα και 3.5 ευρώ στην κάλυψη του Χ.


ATLETIKO MADRID-REAL SOSIEDAD  1  1.30
GALATASARAI-TRABZONSPOR  1  1.40
AZAXIO-SOSO  1  2.20 (κάλυψη στο Χ στο 3.20)

Ποντάρω 35 ευρώ στην τριάδα και 7 ευρώ στην κάλυψη του Χ.


AZAXIO-SOSO  1  2.20
SARAGOSA-LEVANTE  1  2.00
PAOK-AEK   1   1.85

Ποντάρω 10 ευρώ στην τριάδα.



Έναρξη Ταμείου          8-4-12  
Αρχικό ταμείο              0 ευρώ  
Προηγούμενο ταμείο  -166 ευρώ  
Ποντάρισμα                 85.5 ευρώ  
Τελικό ταμείο            - 251.50 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου