Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

BOOKENEMY....ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΡΙΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ!!



Και γαμώ τα ένστικτα με την Ολλανδία εχθές.Τελοσπάντων προχωράμε παρακάτω...



ΚΡΟΑΤΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ



Στο 40.000 θέσεων «PGE Αρίνα» του Γκντανσκ (Πολωνία). Οι Ισπανοί θα είναι περίπου 10.000, όπως και στα πρώτα ματς, εκτιμούν πάντως ότι οι Κροάτες θα είναι περισσότεροι και θα κερδίσουν εκείνοι τη μάχη της εξέδρας, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι το Γκντανσκ από το Ζάγκρεμπ απέχει 900 χλμ. και η πλειοψηφία των Κροατών θα μεταβεί οδικώς.

Τα σενάρια πρόκρισης:

α) αν υπάρξει νικητής, τότε προκρίνεται ως πρώτος, ενώ ο ηττημένος αποκλείεται σε περίπτωση νίκης της Ιταλίας. Αν δεν κερδίσει η Ιταλία, Ισπανία και Κροατία προκρίνονται.

β) σε περίπτωση νίκης της Ιταλίας και ισοπαλίας στο Κροατία – Ισπανία, τότε: 1) αν η ισοπαλία είναι με 0-0, προκρίνονται Ισπανία και Ιταλία, μένει έξω η Κροατία. 2) αν η ισοπαλία είναι με 1-1 και η Ιταλία κερδίσει με ένα γκολ διαφορά ή 2-0, προκρίνονται Ισπανία και Κροατία. 3) αν η ισοπαλία είναι με 1-1 και η Ιταλία κερδίσει με δύο γκολ (εκτός του 2-0) διαφορά, τότε προκρίνονται Ισπανία και Ιταλία. 4) αν η ισοπαλία είναι με 2-2 και άνω, τότε προκρίνονται Ισπανία και Κροατία.


Για την Κροατία εξαιρετικό το αποτέλεσμα που πήρε από την Ιταλία, το 1-1 τη φέρνει κοντά στην πρόκριση, αν και το έργο της σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολο. Και από την Πέμπτη το βράδυ έχει ξεσπάσει φυσικά έντονη κουβέντα για πιθανή «κομπίνα» μεταξύ Ισπανών και Κροατών στο αποψινό παιχνίδι, αφού αν αυτό έρθει ισόπαλο με αρκετά γκολ, δηλαδή με 2-2 και πάνω, τότε οι δύο ομάδες θα περάσουν μαζί στην επόμενη φάση, αφήνοντας εκτός νυμφώνος τους Ιταλούς.

Η τακτική του Μπίλιτς κόντρα στην Ιταλία δεν είχε εξαρχής τα προσδοκώμενα αποτελέσματα και η Κροατία είχε προβλήματα, οι Ιταλοί έχασαν ευκαιρίες πριν προηγηθούν στο 39’ με εκτέλεση φάουλ. Στην επανάληψη η Κροατία άργησε επίσης να ρισκάρει και οι προσπάθειές της ήταν κυρίως ημιτελείς, όμως αρκούσε μια και μόνη ευκαιρία στον πρώτο της σκόρερ, Μάντζουκιτς, να φέρει το παιχνίδια στα ίσια, στο 72’. Στη συνέχεια η Κροατία κατάφερε να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Πλετίκοσα, δεν κινδύνευσε ξανά και έφυγε με το αποτέλεσμα που ήθελε.

Ολοι λοιπόν από το βράδυ της Πέμπτης μιλούν για αυτό το 2-2 που μπορεί να φέρει χέρι-χέρι Κροατία και Ισπανία στην επόμενη φάση. Ο Σλάβεν Μπίλιτς θέλησε να καθησυχάσει τον… κόσμο ότι το παιχνίδι θα είναι «σπαθί» αλλά τόνισε με νόημα: «Το να συμφωνήσεις ένα παιχνίδι είναι και θέμα μυαλού και νοοτροπίας, που εμείς δεν την έχουμε και δεν πρόκειται να την αποκτήσουμε ποτέ. Η Ιταλία και η Ευρώπη μπορούν να είναι ήσυχες, θα γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι. Φυσικά είναι προφανές ότι το 2-2 δεν είναι 7-7 και μπορεί να έρθει ως αποτέλεσμα, όλα μπορούν να συμβούν».

Οπως και να έχει, η Κροατία για να προκριθεί χρειάζεται να πετύχει γκολ ωστόσο ο Σλάβεν Μπίλιτς προανήγγειλε μια κάπως συντηρητική τακτική: «Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα στον κόσμο και δεν μπορούμε να σκεπτόμαστε μόνο την επίθεση. Η Ισπανία είναι το φαβορί αλλά εμείς πρέπει να μιμηθούμε την Ιταλία, να έχουμε κατοχή μπάλας και να ψάξουμε την αντεπίθεση. Ομως η ομάδα μας αποτελείται από 23… λιοντάρια και πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε».

Στο αγωνιστικό σκέλος, τα τραύματα των Μάντζουκιτς και Γέλαβιτς ήταν επιπόλαια και οι δύο παίκτες θα ξεκινήσουν κανονικά. Ομως ο Μπίλιτς σκέπτεται να κάνει μια αλλαγή στη διάταξη και ουσιαστικά να πάει με το 4-2-3-1 του δευτέρου ημιχρόνου κόντρα στην Ιταλία. Αυτό θα συμβεί με την είσοδο του Πράνιτς στη θέση του Πέρισιτς, έτσι ο Μπίλιτς θα παίξει με δύο αμυντικά χαφ (Πράνιτς και Βουκόγεβιτς). Φυσικά δεν αποκλείεται και το 4-4-2 των δύο πρώτων αγώνων. Στο όριο των καρτών είναι οι Μόντριτς και Σίλντενφελντ.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Πλετίκοσα – Σρνα, Τσόρλουκα, Σίλντενφελντ, Στρίνιτς – Βουκόγεβιτς, Πράνιτς (Πέρισιτς) – Ράκιτιτς, Μόντριτς, Μάντζουκιτς – Γέλαβιτς.


Η Ισπανία μετά την ισοπαλία 1-1 της πρεμιέρας με την Ιταλία και τα ερωτηματικά που προέκυψαν από αυτή, σε συνδυασμό με το μεγάλο ζήτημα του «καλώς/κακώς έπαιξε χωρίς καθαρόαιμο 9άρι», ήρθε η Ιρλανδία την Πέμπτη και… βρήκε την υγειά της με το ευρύ και άνετο όσο δείχνει η διαφορά 4-0.

Ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε συμμερίστηκε το λαϊκό αίσθημα, έβαλε τον Τόρες αντί του Φάμπρεγας στην αρχική ενδεκάδα κι εκείνος άνοιξε το δρόμο της νίκης μόλις στο 4’, ο ουρανός… άκουσε τις προσευχές των Ιβήρων, έβρεξε και στο βρεγμένο χόρτο η μπάλα κυλούσε τέλεια μεταξύ των ισπανικών ποδιών. Ο Σίλβα στο 49’ έσβησε κάθε περιθώριο αμφισβήτησης νίκης, ο Τόρες πήρε τα πάνω του με δεύτερο στο 71’ και ο Φάμπρεγας έκλεισε τη σεμνή τελετή με ένα ακόμη στο 83’. Τα νούμερα σε αυτή την περίπτωση λένε την αλήθεια. 66-34% κατοχή μπάλας, 26-6 προσπάθειες για γκολ, 20-4 εντός εστίας, 6-2 εκτός εστίας, 8-2 κόρνερ, 6-1 οφσάιντ, 898 ισπανικές πάσες, οι 83 λάθος.

«Σουτάραμε 27 φορές, κάτι που σημαίνει πως κάναμε αρκετά πράγματα καλά. Επίσης η δουλειά των στόπερ ήταν καταπληκτική. Είμαι ευχαριστημένος. Υπήρχαν πολλά πράγματα καλά από το παιχνίδι, όπως ο επαγγελματισμός των δύο ομάδων. Συγχαίρω τον αντίπαλο και τον κόσμο του. Ο Τόρες έπαιξε διότι ξέραμε πως θα κυριαρχήσουμε και θα είχαμε πολλή μπάλα στα πόδια μας, έπαιξε ρόλο και η ταχύτητά του και περιμέναμε να κάνει ό,τι έκανε. Ηταν ένα ματς γι' αυτόν. Με την Ιταλία εμπιστευτήκαμε τον Φάμπρεγας, αλλά όλες οι λύσεις είναι καλές. Με την Κροατία θα πάμε για τη νίκη, μόνο αυτό μας ενδιαφέρει. Το ίδιο θα θέλουν και οι Κροάτες», σημείωσε ο Ντελ Μπόσκε.

Τρίτο και τελευταίο ματς στους ομίλους απόψε για τους κατόχους του τίτλου κόντρα στην Κροατία με στόχο φυσικά τη διασφάλιση του εισιτηρίου στους οκτώ και ει δυνατόν με την πρωτιά στο γκρουπ, ώστε να αποφευχθεί η Γαλλία ως επόμενος αντίπαλος. Ουσιαστικά, η «ρόχα» βγαίνει 1η αν νικήσει με οποιοδήποτε σκορ την Κροατία ή αν φέρει ισοπαλία 1-1 και η Ιταλία δεν νικήσει με πάνω από τέσσερα γκολ διαφορά την Ιρλανδία (ή με 5-1 και πάνω) ή αν φέρει ισοπαλία 2-2 και πάνω. Βγαίνει 2η αν φέρει 0-0 και η Ιταλία νικήσει ή αν χάσει και η Ιταλία δεν νικήσει. Αποκλείεται μόνο αν εκείνη ηττηθεί και η Ιταλία νικήσει την Ιρλανδία.

Πολλή κουβέντα έγινε από τότε που τελείωσαν τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής για μια πιθανή ισοπαλία 2-2 ανάμεσα σε Ισπανία και Κροατία, ώστε να μείνει εκτός συνέχειας η Ιταλία όπως ακριβώς την έπαθε το 2004 στο Σουηδία – Δανία. Οι Ισπανοί όμως δεν είναι αυτής της λογικής, το πνεύμα ανωτερότητάς τους πλέον δεν τους επιτρέπει τέτοιες λογικές.

«Η Ισπανία έχει αθλητικό πνεύμα και θα μπει για τη νίκη όπως πάντα. Δεν είναι στο μυαλό μας να συμφωνήσουμε ένα αποτέλεσμα. Ποτέ δεν το κάνουμε. Η Χιλή το 2010 με εξέπληξε που δεν πήγε για την ισοπαλία στο μεταξύ μας διότι τη βόλευε η ήττα 2-1. Πιστεύω σε ένα καθαρό ποδόσφαιρο και όχι σε συμφωνημένα αποτελέσματα, θα ήταν άσχημο για το σπορ μας. Εχω την καλύτερη άποψη για την Κροατία. Δεν περιμένω καθόλου εύκολο ματς. Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε από τα καλά λόγια του αγώνα με την Ιρλανδία». Πόσο πιο καθαρά να το πει ο Ισπανός εκλέκτορας.

Για την πιο κοντή ομάδα (1,80 μ. μέσο όρο) ομάδα του τουρνουά κόντρα στην πιο ψηλή (1,85 μ. μέσο όρο), αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, υπάρχει πάντως «κίτρινος πυρετός», καθώς οι Τσάμπι Αλόνσο, Τόρες, Αρμπελόα, Αλμπα, Χάβι Μαρτίνεθ είναι στο όριο. Ετσι, ίσως βρουν ευκαιρία και χωρέσουν μαζί στην αρχική ενδεκάδα Τόρες και Φάμπρεγας, με τον Τσάμπι Αλόνσο να μένει στον πάγκο και τον Τσάβι να οπισθοχωρεί δίπλα στον Μπουσκέτς στη δυάδα των κεντρικών χαφ. Η βασική ιδέα είναι πάντως να επαναληφθεί η αρχική ενδεκάδα του αγώνα με την Ιρλανδία. Πιθανώς να πάρει λεπτά συμμετοχής και ο Νεγρέδο.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Κασίγιας – Αρμπελόα, Πικέ, Σέρχιο Ράμος, Αλμπα – Μπουσκέτς, Τσάμπι Αλόνσο (Φάμπρεγας) – Σίλβα, Τσάβι, Ινιέστα – Τόρες.

Πιστεύω οι Ισπανοί θα κερδίσουν το παιχνίδι αλλά θα σκοράρουν και οι Κροάτες και θα παώ με το goal-goal.



ΙΤΑΛΙΑ-ΙΡΛΑΝΔΙΑ


Στο 43.200 θέσεων «Μουνισιπάλ» του Πόζναν (Πολωνία). Περίπου 15.000 οι Ιρλανδοί και 8.000 οι Ιταλοί.
Τα σενάρια της πρόκρισης της Ιταλίας, θεωρώντας απαραίτητη προϋπόθεση φυσικά τη νίκη της: α) να υπάρξει νικητής στο Κροατία – Ισπανία β) σε περίπτωση ισοπαλίας στο Ισπανία – Κροατία, αυτή να είναι με 0-0 και θα περάσει ως πρώτη. Αν η ισοπαλία στο Κροατία – Ισπανία είναι με σκορ 1-1, τότε η Ιταλία θα πρέπει να κερδίσει με διαφορά δύο τερμάτων και άνω, αλλά αυτή η νίκη να μην είναι 2-0. Αν είναι 3-1, 4-2 κ.ο.κ προκρίνεται.Η Ιταλία αποκλείεται σε περίπτωση που Ισπανία και Κροατία φέρουν ισοπαλία με σκορ 2-2 και άνω, ακόμα και αν κερδίσει.

Συνηθίζει να δυσκολεύει τη ζωή της η Ιταλία στους ομίλους των μεγάλων διοργανώσεων, δεν άλλαξε κάτι ούτε σε αυτό το Euro. Δεύτερη ισοπαλία, 1-1 με την Κροατία αυτή τη φορά και βρίσκεται στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου της σε θέση ανάλογη με εκείνη του Euro 2004. Τότε που έπαιζε με τη Βουλγαρία και ήθελε νίκη, μη επιθυμώντας παράλληλα ισοπαλία στο Δανία – Σουηδία με σκορ 2-2. Σήμερα η Ιταλία θέλει νίκη κόντρα στην Ιρλανδία και να μην φέρουν ισοπαλία Ισπανοί και Κροάτες, με σκορ 2-2 και άνω, κοινώς να υπάρξει νικητής στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Οπως και να έχει η Ιταλία έβγαλε μόνη τα μάτια της, σε ένα παιχνίδι που το είχε στον έλεγχό της στη μεγαλύτερη διάρκεια. Μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες πέτυχε το γκολ με τον Πίρλο από εκτέλεση φάουλ, δεν κινδύνευσε και είχε στο τέμπο που ήθελε το παιχνίδι, ωστόσο ο Κιελίνι στο 72’ έκανε κάκιστο υπολογισμό στη σέντρα του Στρίνιτς και ο Μάντζουκιτς έκανε το 1-1. Μια εξέλιξη που «αδίκησε» την Ιταλία, ωστόσο τα λάθη πληρώθηκαν και με τον πλέον οδυνηρό τρόπο.

Ολοι λοιπόν ασχολούνται με το αν θα γίνει το… μπισκότο (ιταλική έκφραση για την «κομπίνα» δύο ομάδων) στο Κροατία – Ισπανία και ο ιταλικός Τύπος έχει σηκώσει πολύ ψηλά το θέμα, φοβούμενος την «τράμπα» στο άλλο ματς με το 2-2. Ο Τσέζαρε Πραντέλι θέλησε να φανεί ψύχραιμος τονίζοντας πως «δεν φοβάμαι συνωμοσίες από Ισπανία και Κροατία. Η Ισπανία βασίζεται όλα αυτά τα χρόνια στο ωραίο ποδόσφαιρο και στην επιβολή του ρυθμού της, με οποιονδήποτε αντίπαλο, δεν θα αλλάξει τίποτα και τώρα. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε την Ιρλανδία και δεν πρέπει να μας απασχολεί το τι θα γίνει στο άλλο ματς».

Ο μέσος της Γιουβέντους Κλάουντιο Μαρκίζιο πάντως εξέφρασε άλλη άποψη: «Η Ισπανία μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο αλλά δεν μπορώ να την εμπιστευτώ. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε και εξαρτιόμαστε από το άλλο παιχνίδι, δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς».

Οι Ιταλοί φοβούνται λοιπόν και τη σκιά τους, είναι λογικό αφού την έχουν ξαναπατήσει και στο Euro του 2004, εδώ όμως έρχεται να «κουμπώσει» σε τέλεια αντίθεση μια πρόσφατη δήλωση του Τζίτζι Μπουφόν. Ο αρχηγός της «σκουάντρα ατζούρα» είχε δηλώσει, αναφερόμενος στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων στην Ιταλία, πως είναι «καλύτερο να υπάρχουν δύο τραυματίες παρά ένας νεκρός», εννοώντας πως αν δύο ομάδες βολεύονται με την ισοπαλία, δεν είναι κατακριτέο, για τον ίδιο, να οδηγούν το παιχνίδι στη «μοιρασιά». Για να δούμε αν θα συμβεί απόψε αυτό και σίγουρα σε τέτοια περίπτωση ο Μπουφόν δεν θα μπορεί να ρίξει το ανάθεμα, ούτε στους Ισπανούς ούτε στους Κροάτες.

Στα αγωνιστικά, ο Πραντέλι ετοιμάζει τέσσερις αλλαγές στο αρχικό σχήμα αλλά και αναμένεται να εγκαταλείψει το 3-5-2, επιστρέφοντας σε διάταξη με ρόμβο στη μεσαία γραμμή. Στην άμυνα οι περισσότερες αλλαγές, στα άκρα οι Αμπάτε και Μπαλτζαρέτι αντικαθιστούν τους Μάτζιο και Τζακερίνι, ενώ στο κέντρο της άμυνας ο Μπαρτσάλι αποθεραπεύθηκε και παίρνει τη θέση του Μπονούτσι. Τέλος στην επίθεση ο Ντι Νατάλε θα ξεκινήσει αντί του Μπαλοτέλι, που έχει και ένα μικροπρόβλημα στο γόνατο, ενώ μια θέση διεκδικούν οι Τιάγκο Μότα και Ντιαμάντι. Στο όριο καρτών βρίσκονται οι Μπαλοτέλι, Κιελίνι, Μάτζιο, Μοντολίβο και Τιάγκο Μότα.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-1-2): Μπουφόν – Αμπάτε, Μπαρτσάλι, Κιελίνι, Μπαλτζαρέτι – Μαρκίζιο, Πίρλο, Ντε Ρόσι – Τιάγκο Μότα (Ντιαμάντι) – Κασάνο, Ντι Νατάλε.


Τίτλοι τέλους για την Ιρλανδία και νωρίς-νωρίς, με το βαρύ 4-0 από την Ισπανία να προδιαγράφει τον αποκλεισμό των Ιρλανδών και τη σημερινή τελευταία αγωνιστική να προσλαμβάνει καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα. Ιδιο έργο με αυτό της πρεμιέρας κόντρα στην Κροατία είδαμε και την περασμένη Πέμπτη, μία Ιρλανδία που δέχθηκε γκολ από τα αποδυτήρια χωρίς να βρει σε οποιαδήποτε στιγμή δυνατότητα αντίδρασης.

Δεν ήταν μόνο το 4-0 (η πιο βαριά ήττα των τελευταίων  40 χρόνων) όσο η συνολικότερη παρουσία της αυτή που ξεσήκωσε σωρεία προβληματισμών και κριτικών, με τη μεγάλη δόξα του ιρλανδικού ποδοσφαίρου, τον Ρόι Κιν, από ρόλο τηλεσχολιαστή πλέον, να ρίχνει τα βέλη του χωρίς κανένα δισταγμό: «Δεν θα νικήσετε ποτέ την Ιρλανδία, νομίζω πως οι οπαδοί μας πρέπει άμεσα να σταματήσουν να τραγουδάνε αυτό το σύνθημα γιατί αυτή τη στιγμή είμαστε η χαρά κάθε αντιπάλου. Εχω σιχαθεί αυτή τη νοοτροπία που ό,τι και να γίνει μέσα στο γήπεδο, εμείς είμαστε μέσα στην τρελή χαρά και λέμε για το πόσο φοβερές εξέδρες κάνουν οι οπαδοί μας και για το πόσο παθιασμένη ομάδα είμαστε. Παίκτες όπως ο Νταφ, ο Ρόμπι Κιν και ο Σέι Γκίβεν, παίζουν επί μια δεκαετία στην εθνική αλλά δεν έχουν καταφέρει τίποτα, είναι καιρός αυτό να αλλάξει».

Πικρόχολα σχόλια τα οποία ο Τραπατόνι δεν ήταν δυνατόν να τα αφήσει αναπάντητα, όσο και αν από την πλευρά του παραδέχεται πως η εθνική του έβγαλε το λάθος πρόσωπο σε αυτό το τουρνουά. «Πάντα έλεγα ότι ο Ρόι ήταν ένας εξαιρετικός παίκτης, όμως δεν θυμάμαι αν είχε καμία τύχη σαν τεχνικός. Είχε, έκανε κάτι και δεν το βλέπω μπροστά μου; Κι αν δεν είχε, για ποιον λόγο;», είναι η ατάκα του Ιταλού, ο οποίος συνέχισε με την κριτική της ομάδας του, χωρίς κανένα άλλοθι.

«Δεν ήταν φυσικό αυτό που συνέβη, δεν ήταν το πραγματικό μας πρόσωπο. Μπήκαμε με σκυμμένα κεφάλια και κυνηγούσαμε από την αρχή και στα δύο ματς και αυτό δεν είναι χαρακτηριστικό μας. Είδαμε όλοι μία Ιρλανδία φοβισμένη, χωρίς αυτοπεποίθηση, μία Ιρλανδία χωρίς ηγέτες που έδειχνε τυφλή ομάδα, δίχως αρχή και τέλος. Εξακολουθώ να αισθάνομαι περήφανος για αυτούς τους παίκτες και το κατόρθωμά τους φτάσουν ως εδώ, δεν θεωρώ ότι έχει κλείσει ο κύκλος τους και πιστεύω πως σύντομα θα δώσουν απαντήσεις».

Κόντρα στην εθνική της χώρας του τίθεται σήμερα ο Τζιοβάνι Τραπατόνι, ο 73χρονος τεχνικός έχει περάσει από τον πάγκο της Ιταλίας την τετραετία 2000-'04 χωρίς μεγάλη επιτυχία πάντως (στο Μουντιάλ του '02 αποκλεισμός στους «16» από τη Ν. Κορέα, στο Euro του '04 αποκλεισμός από τη φάση των ομίλων), ενώ από τότε που ανέλαβε την Ιρλανδία ο Τραπατόνι έχει καταφέρει να φτιάξει ένα μικρό αήττητο σερί κόντρα στους Ιταλούς (1-2-0).

«Χρωστάμε μία αξιοπρεπή εμφάνιση στους οπαδούς μας, ενώ πρέπει να σεβαστούμε και τις δύο άλλες ομάδες του ομίλου, οπότε είναι παράλογο να σκέφτονται κάποιοι πως θα μπούμε χαλαρά. Παίζουμε για την τιμή μας και για την τιμή της Ιρλανδίας, θέλω να δω την εικόνα που είχαμε στα προκριματικά, με πάθος και πίστη», απαιτεί ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Ιρλανδών.

Αν και αδιάφορο το φινάλε, δεν θα υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα της Ιρλανδίας, με τον Τραπατόνι να δηλώνει πως έχει χρέος να στηρίξει τους παίκτες που έφτασαν την ομάδα σε αυτή την τελική φάση.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Γκίβεν - Ο' Σι, Νταν, Σεντ Λέντζερ, Γουόρντ - ΜακΓκίντι, Αντριους, Γουίλαν, Νταφ - Κιν, Ντόιλ.

Μπορεί να μην φθάνει λοιπόν η απλή νίκη για τους Ιταλούς με βάση τα σενάρια.Πιθανόν να χρειασθούν και διαφορά τερμάτων.Για αυτό πιστεύω θα μπουν δυνατά και θα κερδίζουν από το ημίχρονο.


ΠΡΟΤΑΣΗ

ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ - ΙΤΑΛΙΑ/ΙΤΑΛΙΑ  1.87
ΚΡΟΑΤΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ  ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ  1.67


ΠΟΝΤΑΡΩ 100 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΔΥΑΔΑ.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου