Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΜΟΙΡΑΣΕ ΧΡΗΜΑ ΕΧΘΕΣ Ο BUSTAMANTE ΜΕ 5 ΣΤΑ 6


Πολύ καλή μέρα η χθεσινή για τον Bustamante που με 5 στις 6 επιλογές να επιβεβαιώνονται "πλήρωσε" τον κόσμο και ελπίζει για ανάλογη συνέχεια .

Για δούμε λίγο πιο αναλυτικά τι καταφέραμε εχθές......
Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ BUSTAMANTE

Το απόλυτο στις προβλέψεις χάθηκε με το γκολ του Andrea Pirlo στο 39' στον αγώνα ανάμεσα σε Ιταλία και Κροατία . Έτσι το ένα και μοναδικό σημείο που χάθηκε , αυτό της ισοπαλίας στο ημίχρονο , μπορεί να χάλασε το πάρτι αλλά η συνέχεια ήταν εκπληκτική .

Με το γκολ που πέτυχαν οι Κροάτες πέρασε το GOAL - GOAL (1.95) και σχεδόν ισοφαρίστηκε η χασούρα του πρώτου στοιχήματος .

Τα καλά όμως ήρθαν με το βραδινό παιχνίδι . Με το 4 - 0 της Ισπανίας επί της Ιρλανδίας καταφέραμε εύκολα να πιάσουμε το OVER 2,5 (1.81) και μάλιστα από το τέταρτο λεπτό με το γκολ του Torres ήρθε και το bet για any time scorer Torres σε συνδυασμό με την νίκη της Ισπανίας (2,50) . Τα επόμενα 3 γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο δίνοντάς μας το ποντάρισμα στο στοίχημα του να σκοράρει η Ισπανία και στα 2 ημίχρονα (1,95) και το κερασάκι στην τούρτα ήταν ότι το τέταρτο τέρμα το πέτυχε ο Fabregas που είχε μπει νωρίτερα στο παιχνίδι σαν αλλαγή πληρώνοντας το any time scorer Fabregas σε συνδυασμό με νίκη της Ισπανίας (2,50) .

Η BET COLONY εύχεται καλή συνέχεια στον Bustamante .Παράλληλα καλωσορίζουμε το νέο μέλος της ομάδας "Rigas" που από σήμερα θα δίνει και αυτός με την σειρά του τις προτάσεις του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου