Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

EURO 2012 - Group D από τον BUSTAMANTE


Hola ,

Φανταστικά τα πήγαμε εχθές με 5 στα 6 σημεία και αν μπορούσε η Κροατία να κρατήσει το 0 - 0 ακόμα 6 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο θα μιλούσαμε για την απόλυτη στοιχηματική ημέρα .

Δύο παιχνίδια και σήμερα για τον τέταρτο όμιλο . Το απόγευμα η πρώτη μάχη ανάμεσα σε Ουκρανία και Γαλλία και συνεχίζουμε με τον αγώνα της Σουηδίας με την Αγγλία .

Ακολουθούν οι σκέψεις μου για τα δύο ματς και φυσικά οι προτάσεις......


Ukraine - France
Πολύ δύσκολο το παιχνίδι για πρόβλεψη . Όσο και να το μελέτησα δεν έβγαλα άκρη για τον πιθανό νικητή . Από την μία η γηπεδούχος Ουκρανία που με την νίκη που πέτυχε στην πρώτη αγωνιστική βλέπει το όνειρο της πρόκρισης να έρχεται όλο και πιο κοντά και από την άλλη η Γαλλία που ξεκίνησε με ισοπαλία τις υποχρεώσεις της αλλά εντυπωσίασε στον πρώτο αγώνα με την κυκλοφορία μπάλας που είχε . Για τον λόγο αυτό θα προτιμήσω να ασχοληθώ περισσότερο με τα γκολ και δύο ειδικά στοιχήματα που με λίγη τύχη μπορούν να μας πληρώσουν και μάλιστα καλά .

Θα ποντάρω στο να μπουν γκολ και από τις δύο ομάδες ενώ πιθανό βρίσκω και το 2 - 3 γκολ στο παιχνίδι . Any time scorer Ribéry και over 10.5 corner .

Sweden - England
Κάτι αντίστοιχο με τον πρώτο αγώνα συμβαίνει και εδώ . Η παράδοση λέει ισοπαλία μιας και σε 7 παιχνίδια τα 5 έληξαν ισόπαλα . Μάλιστα η Σουηδοί έχουν πάρει και δύο νίκες χρήζοντάς τους αήττητους απέναντι στην Αγγλία .  Μεγάλο το ρίσκο λοιπόν για επιλογή σημείου . Ένα από τα στατιστικά που μου τράβηξε το ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι η Σουηδία έχει δεχτεί 6 από τα τελευταία γκολ με κεφαλιά . Έτσι το ειδικό στοίχημα του πρώτου γκολ με κεφαλιά έχει ελπίδες που θα αυξηθούν αν επιλεγεί στο αρχικό σχήμα ο ψηλόσωμος Κάρολ . Ο τρόπος παιχνιδιού της Αγγλίας με τα συχνά γεμίσματα στην περιοχή από τις 2 πτέρυγες αποτελεί επίσης ένα αβαντάζ για εμάς αλλά πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει και σε ένα άλλο ειδικό που θα ποντάρουμε , αυτό του αριθμού των corner . Τέλος περιμένω παιχνίδι με φάσεις μπροστά στις 2 εστίες και εκτιμώ ότι θα μουν 2 με 3 γκολ .


ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ
Ukraine   -   France     GOAL - GOAL   (1.80)
Ukraine   -   France     2 - 3 GOAL   (2.20)
Ukraine   -   France     FULL TIME CORNER OVER 10,5   (1.91)
Ukraine   -   France     ANY TIME SCORER RIBERY (FRA)   (3.00)
Sweden   -   England   2 - 3 GOAL   (1.95)
Sweden   -   England   FULL TIME CORNER OVER 10,5   (2.05)
Sweden   -   England   FULL TIME CORNER ENGLAND OVER 6,5   (2.85)

ΜΕ ΡΙΣΚΟ ....αλά....Bustamante
Sweden - England   ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ   (5,00)


* Οι αποδόσεις που δίνονται είναι οι μεγαλύτερες που κυκλοφορούν στις διάφορες στοιχηματικές εταιρίες κατά την ανάρτηση του άρθρου .
ΙΟΥΝΙΟΣ - EURO 2012   :   11 ΣΤΑ 20 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 55,50%

ΜΑΙΟΣ              :   26 ΣΤΑ 42 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 61,90%

ΑΠΡΙΛΙΟΣ         :   41 ΣΤΑ 73 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 56.17%

ΜΑΡΤΙΟΣ          :   51 ΣΤΑ 91 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 56.04%

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ :   23 ΣΤΑ 41 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 56,09%

ΔΕΚ.   -   ΙΑΝ.    :   67 ΣΤΑ 95 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 70,52%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου