Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

EURO 2012 - Group A από τον BUSTAMANTE


Καλημέρα ,

Τρίτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων από σήμερα με τα δύο παιχνίδια να διεξάγονται την ίδια ώρα . Στις 21.45 θα παρακολουθήσουμε τους αγώνες Czech Republic - Poland και Greece - Russia για το group A που είναι ανοιχτό ακόμα για όλες τις ομάδες στην υπόθεση πρόκριση . 

Πριν προχωρήσουμε στην ανάλυση του σκεπτικού μας για τα σημερινά παιχνίδια θα πρέπει να ευχαριστήσω τον A. Carroll για την απόδοση 5,00 που μας χάρισε εχθές με το τέρμα που σημείωσε με κεφαλιά . Το έγραψα και εχθές . Τα στατιστικά έλεγαν πως η Σουηδία είχε δεχτεί 6 από τα τελευταία 7 γκολ με κεφαλιά και ο ψηλόσωμος Άγγλος δεν μας χάλασε το χατίρι .

Ας περάσουμε όμως τώρα και στα σημερινά να δούμε τι θα τσιμπήσουμε......


Czech Republic - Poland

Και οι δύο ομάδες με νίκη περνούν στην επόμενη φάση . Με ισοπαλία η Πολωνία μένει εκτός ενώ η Τσεχία μπορεί να προκριθεί αν στον άλλο αγώνα δεν κερδίσει η Ελλάδα .Η παράδοση σε αυτό το ζευγάρι μας λέει Τσεχία . Με 13 - 4 - 6 οι Τσέχοι μπορεί να οδηγούν την κούρσα  αλλά σημαντικό στατιστικό είναι ότι τις έξι νίκες η Πολωνία τις έχει πετύχει εντός έδρας . Έτσι αυτομάτως οι Πολωνοί φαίνεται να αποκτούν ένα τεράστιο πλεονέκτημα μιας και αγωνίζονται στην πατρίδα τους . Άλλο αξιοσημείωτο γεγονός είναι ότι η Πολωνία κινδυνεύει να γίνει η δεύτερη μόλις γηπεδούχος ομάδα , μετά την Αυστρία (2008) , που δεν θα έχει καταφέρει να πάρει νίκη στη φάση των ομίλων . Θα την στηρίξω την Πολωνία , ποντάροντας στην νίκη της , που μπορεί να παρουσιάζεται ως ένα μέτριο σύνολο αλλά από την άλλη και η Τσεχία δεν φαίνεται να έχει κάτι το ιδιαίτερο . Πάμε στα γκολ τώρα . Οι δύο ομάδες δείχνουν συνέπεια στο σκοράρισμα με τους Τσέχους να έχουν καταφέρει να σκοράρουν στα 6 τελευταία ματς φιλικά και επίσημα ενώ κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τους Πολωνούς στα 5 τελευταία . Θα ποντάρω στο GOAL - GOAL και στο OVER και θα περιμένω .

Έτσι λοιπόν λίγο η έδρα , λίγο η παράδοση , λίγο η διαιτησία και λίγο το γεγονός ότι και οι δύο θέλουν την νίκη με οδηγούν στην Πολονία με GOAL - GOAL και OVER και ANY TIME SCORER τον Lewandowski .

Greece - Russia

Τα σενάρια πρόκρισης έχουν ως εξής . Η Ελλάδα μόνο με νίκη περνάει ότι και να γίνει στο άλλο παιχνίδι ενώ ισοπαλία και ήττα την αφήνουν εκτός . Από την άλλη η Ρωσία μπορεί να περάσει με νίκη , ισοπαλία , ακόμα και με ήττα αν το άλλο παιχνίδι έρθει ισόπαλο . Η παράδοση είναι συντριπτικά υπέρ των Ρώσων  (13 - 5 - 3) ενώ παραμένουν και αήττητοι ανεξαρτήτως αντιπάλου στα τελευταία 16 παιχνίδια με 8 νίκες και 8 ισοπαλίες . Η Ελλάδα στα τελευταία 5 ματς που έχει δώσει σε EURO μετρά 4 ήττες και 1 ισοπαλία . Αν λάβουμε υπόψιν μας και την εικόνα που παρουσιάζουν οι δύο ομάδες τότε η Ρωσία έχει σίγουρα τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση και θα την στηρίξουμε . Μάλιστα για να πιάσουμε και καλύτερη απόδοση εκτός από την απλή νίκη της Ρωσίας θα ποντάρουμε αυτή να έρθει  από το ημίχρονο αφού η Ελλάδα και στα δύο παιχνίδια που έδωσε φάνηκε να μπαίνει στο ματς στα χαμένα και να χαραμίζει ουσιαστικά τα πρώτα 45 λεπτά . Τέλος δεν νομίζω να καταφέρει να σκοράρει σήμερα η Εθνική μιας και είναι η ομάδα με τις λιγότερες τελικές προσπάθειες στην διοργάνωση .

Με όλη μου την ψυχή εύχομαι καλή επιτυχία στην Ελλάδα αλλά στοιχηματικά θα πάω με την νίκη της Ρωσίας ως σημείο αλλά και από ημίχρονο , GOAL - NO GOAL , και 2 - 3 goal συνολικά στο παιχνίδι .


ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ
Czech Republic - Poland             2             (2,30)
Czech Republic - Poland   GOAL - GOAL   (1.91)
Czech Republic - Poland       OVER 2,5      (2.02)
Czech Republic - Poland   ANY TIME SCORER τον Lewandowski   (2.20)
Greece    -    Russia                    2              (1.74)
Greece    -    Russia            HT 2 - FT 2       (2.70)
Greece    -    Russia       GOAL - NO GOAL  (1.85)
Greece    -    Russia               2 - 3 GOAL    (1.95)


* Οι αποδόσεις που δίνονται είναι οι μεγαλύτερες που κυκλοφορούν στις διάφορες στοιχηματικές εταιρίες κατά την ανάρτηση του άρθρου .
ΙΟΥΝΙΟΣ - EURO 2012   :   14 ΣΤΑ 27 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 51.85%

ΜΑΙΟΣ              :   26 ΣΤΑ 42 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 61,90%

ΑΠΡΙΛΙΟΣ         :   41 ΣΤΑ 73 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 56.17%

ΜΑΡΤΙΟΣ          :   51 ΣΤΑ 91 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 56.04%

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ :   23 ΣΤΑ 41 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 56,09%

ΔΕΚ.   -   ΙΑΝ.    :   67 ΣΤΑ 95 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 70,52%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου