Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

EURO 2012 , Group B από τον BUSTAMANTE



Καλησπέρα,

Μεγάλη ποδοσφαιρική βραδιά η σημερινή με δύο παιχνίδια ανοιχτά σε κάθε αποτέλεσμα . Στις 19:00 η Δανία που έφερε τα πάνω κάτω στον όμιλο  με την νίκη της απέναντι στους Ολλανδούς αντιμετωπίζει την Πορτογαλία του Ronaldo που ψάχνει την νίκη για να μπει στο κόλπο της πρόκρισης . Το κυρίως πιάτο έρχεται στις 21:45 με τον αγώνα ανάμεσα σε Ολλανδία και Γερμανία που πολλοί χαρακτήριζαν ως πιθανό πρόωρο τελικό πριν την έναρξη της διοργάνωσης .

Ακολουθούν οι προτάσεις του Bustamante καθώς και ένα σχόλιο για την εθνική ομάδα της Ελλάδας......

Το έγραψα και εχθές....Αν ο Σάντος επιμείνει στην χρησιμοποίηση του Χολέμπας στο αριστερό άκρο της άμυνας οι Τσέχοι θα κάνουν πάρτι .....

Ας τα πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή .

Η ομάδα σαν σύνολο , σε αυτά τα δύο παιχνίδια , μου αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση . Από την μία σαφώς και είδαμε περισσότερη διάθεση και καλύτερη εικόνα από την ομάδα έκτρωμα που παρουσιάσαμε στα τελικά του 2008 , εκεί που ένα ολόκληρο γήπεδο μας χλεύαζε για τις βαρετές πασούλες ανάμεσα στους δύο κεντρικούς αμυντικούς . Και στα δύο ματς βρεθήκαμε από νωρίς πίσω στο σκορ αλλά δεν τα παρατήσαμε . Ισοροπήσαμε τα παιχνίδια και κυνηγήσαμε στο πρώτο την ανατροπή (ΑΧ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ) και στο δεύτερο την ισοφάριση . Η διαιτησία απέναντι στην Ελλάδα για να μην πω καμία βαριά κουβέντα μέχρι στιγμής είναι από τραγική έως αστεία . 2 ανύπαρκτες κίτρινες κάρτες με αποτέλεσμα την αποβολή του Παπασταθόπουλου στον αγώνα με την Πολωνία και συνολικά 2 γκολ ακυρωμένα ως offside που ΝΑΙ , αν και οριακά πρέπει να ήταν αλλά αφού είδαμε την κάθε φάση σε replay 4 και 5 φορές για να βγάλουμε άκρη . Απορώ πως οι επόπτες γραμμών ήταν τόσο σίγουροι και χωρίς καμία αμφιβολία υπέρ του επιτιθέμενου ακύρωσαν με μεγάλη ευκολία τα δύο τέρματα . 

Το τονίζω πως όλα αυτά που γράφω δεν είναι για να δικαιολογήσω τον ένα βαθμό σε δύο αγώνες για την εθνική ούτε λέω ότι ξαφνικά η Ελλάδα έκανε την ομαδάρα και μπήκε στην ελίτ των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων . Η Ελλάδα δεν είχε ποτέ τους τεχνίτες ποδοσφαιριστές και την εντυπωσιακή ανάπτυξη και επιθετική γραμμή  . Τα τελευταία χρόνια βασίζεται στην άμυνα , στο κλειστό παιχνίδι και στα στημένα .Αυτό που μου τη δίνει είναι πως τόσο η Πολωνία όσο και η Τσεχία αποδείχτηκαν αντίπαλοι στα μέτρα μας και θα μπορούσαμε να τα έχουμε πάει καλύτερα .

Πάμε και στα αρνητικά τώρα . Εδώ πρέπει να αποφασίσουμε με ποίον γνώμονα θα ασκήσουμε την κριτική μας . 

Κάποιοι παίχτες μας είναι τόσο άμπαλοι και αυτό μπορούν - αυτό κάνουν ; Τότε με ποιο σκεπτικό βρίσκονται στην εθνική και τι όνειρο είδε ο Σάντος όταν έκανε την επιλογή ; 

Οι ποδοσφαιριστές είναι όντος καλοί και άξια βρίσκονται στην Πολωνία ; Τότε Σάντος μάλλον εσύ έχεις το πρόβλημα στην κατάρτιση της 11άδας .

Επειδή δεν μου αρέσει να στοχοποιώ συγκεκριμένους παίχτες θα πω μόνο για 2 από αυτούς . Ο πρώτος είναι ο Χολέμπας που όπως έγραψα και εχθές απλά δεν το έχει . Απορώ ρε Σάντος τι σου άρεσε στο πρώτο παιχνίδι απο αυτόν τόσο πολύ και τον ξαναέβαλες και στο δεύτερο . Εκτός τόπου και χρόνου , όλα τα γκολ από την πλευρά του , κανένα σωστό κόψιμο και ούτε μία σωστή μεταβίβαση . Δηλαδή ο Τζαβέλας πόσο πιο τραγικός είναι στην προπόνηση και δεν τον χρησιμοποιείς ;

Ο δεύτερος είναι φυσικά αυτός που μας χάρισε για άλλη μία φορά άφθονο γέλιο με τους θεατρινισμούς του . Ένα όνομα μία φίρμα .Κώστας Χαλκιάς . Αν έγραφα με στυλό θα έλεγα ότι δεν θέλω να χαραμίσω μελάνι αλλά τώρα απλά θα πω ότι δεν θέλω να καταπονήσω το πληκτρολόγιό μου !!! Ρε Χαλκιά , πέρα από τα αστεία γκολ που έφαγες , πέρα από το γεγονός οτι δεν σε είδαμε ούτε μία στιγμή να κατευθύνεις την άμυνα , αυτό που έκανες εχθές καταντάει κουραστικό . Καλά ρε.... πόσες φορές ακόμα θα ζητήσεις αλλαγή στο 15λεπτο για να μην ξεφτυλιστείς ; Το έκανες με τον ΑΓΙΑΧ , το έκανες με την ΑΕΚ , το έκανες και εχθές . Θα πω μόνο ότι είσαι τόσο ταγάρι που δεν περίμενες καν μία φάση στα καρέ σου για να προσποιηθείς τον τραυματισμό .

Με νίκη με την Ρωσία έχουμε πολλές πιθανότητες πρόκρισης . Το παιχνίδι είναι δύσκολο απέναντι σε δυνατό αντίπαλο . Για εμάς τους ρομαντικούς όμως έχουμε ελπίδες . Ελλαδάρα μου μπορείς και το ξέρουμε . 

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ
Denmark - Portugal   UNDER   2,5   (1.82)
Denmark - Portugal   ANY TIME SCORER RONALDO   (POR)   (2.15)
Holland - Germany   2 ΜΕ 3 ΓΚΟΛ   (2,00)

* Οι αποδόσεις που δίνονται είναι οι μεγαλύτερες που κυκλοφορούν στις διάφορες στοιχηματικές εταιρίες κατά την ανάρτηση του άρθρου .
 
ΙΟΥΝΙΟΣ - EURO 2012   :   5 ΣΤΑ 11 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 45.45%

ΜΑΙΟΣ              :   26 ΣΤΑ 42 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 61,90%

ΑΠΡΙΛΙΟΣ         :   41 ΣΤΑ 73 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 56.17%

ΜΑΡΤΙΟΣ          :   51 ΣΤΑ 91 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 56.04%

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ :   23 ΣΤΑ 41 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 56,09%

ΔΕΚ.   -   ΙΑΝ.    :   67 ΣΤΑ 95 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 70,52%

1 σχόλιο:

  1. Βασικά αν κερδίσουμε την Ρωσία (λέμε τώρα) περάσαμε ότι και να γίνει στο άλλο ματς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή