Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

EURO 2012 - Group C από τον BUSTAMANTE


Hola ,

Τεράστιος Mario Gomez εχθές που με δύο δικά του τέρματα βοήθησε την Γερμανία στο να πάρει την νίκη απέναντι στους Ολλανδούς και με τα 3 συνολικά γκολ που έχει πετύχει να βρίσκεται στην κορυφή των scorers . Να υπενθυμίσω ότι από τη έναρξη της διοργάνωσης έχουμε ποντάρει στο να βγει πρώτος σκόρερ σε απόδοση 10,00 και φυσικά μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια η απόδοση για το συγκεκριμένο στοίχημα έχει πέσει κοντά στο 2,30 !!! Ας ελπίσουμε να συνεχίσει έτσι και να κάνουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές πίνοντας μπύρες στην υγειά του .

Σήμερα περνάμε στο group c με τα παιχνίδια Italy - Croatia και Spain - Rep. of Ireland . Ακολουθούν τα σχόλια των αγώνων και οι στοιχηματικές προτάσεις ......


Italy - Croatia

Η Ιταλία στον πρώτο αγώνα απέσπασε ισοπαλία από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία με 1 - 1 και μάλιστα η αλήθεια είναι ότι παρουσιάστηκε πολύ ανώτερη από αυτό που οι περισσότεροι περιμέναμε πριν από την έναρξη του EURO 2012 . Πάθος και δύναμη στην άμυνα τα κύρια χαρακτηριστικά και σωστή ανάπτυξη όποτε έβγαινε από το καβούκι της και περνούσε στην επίθεση . Στα τελευταία 15 λεπτά του αγώνα και μετά την είσοδο του Torres φάνηκε να μένει από δυνάμεις και λίγο έλειψε να χάσει το παιχνίδι .

Η Κροατία επικράτησε με 3 - 1 της Ιρλανδίας και παρά τα πολλά παράπονα από την διαιτησία των Ιρλανδών στο χορτάρι φάνηκε αισθητά η ανωτερότητά τους . Τεχνίτες και γρήγοροι ποδοσφαιριστές έκοβαν , με λίγες εξαιρέσεις , σχετικά εύκολα τις επιθέσεις των αντιπάλων που κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και να πιέσουν για κάποιο τέρμα μόλις στα τελευταία 15 λεπτά της αναμέτρησης .

Το σημερινό παιχνίδι μπορεί να χαρακτηριστεί άνετα τριπλή . Η Ιταλία παραμένει το φαβορί αλλά πιστεύω πως μάλλον θα τα βρει σκούρα και αν κερδίσει θα το κάνει με δυσκολία . Η Κροατία έχει δημιουργήσει πολύ καλή παράδοση με την Ιταλία και σε 6 αγώνες έχει 3 νίκες και 2 ισοπαλίες . Η Ιταλία 4 ισοπαλίες και μία ήττα στα τελευταία 5 παιχνίδια σε μεγάλα ευρωπαϊκά τουρνουά και δεν έχει νίκη στα 4 τελευταία ματς επίσημα και τελικά .Από την άλλη η Κροατία έχει 4 σερί νίκες σε φάση ομίλων EURO και έχει σκοράρει και στα 6 τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει .

Θα πάω με το GOAL - GOAL  και θα ρισκάρω με X στο ημίχρονο

Spain - Rep. of Ireland

Στον πρώτο αγώνα της Ισπανίας απέναντι στην Ιταλία φάνηκε ότι η εθνική ομάδα πολύ απλά δεν μπορεί να παίξει όπως η Μπαρτσελόνα .Το 4 - 6 - 0 που παρέταξε στον αγωνιστικό χώρο ο προπονητής φάνηκε να βραχηκυκλώνει την ομάδα και να την κάνει να έχει τεράστιο πρόβλημα στην δημιουργία φάσεων . Ανούσια κατοχή της μπάλας και λίγες φάσεις μέχρι το σημείο του αγώνα που μπήκε στο παιχνίδι ο φρέσκος Torres και σπατάλησε 3 μοναδικές ευκαιρίες για να χαρίσει την νίκη στην ομάδα του .

Η Ιρλανδία μπορούμε να πούμε ότι στο πρώτο παιχνίδι με τους Κροάτες φάνηκε πως υπολείπεται ποιοτικά για ώστε να διακριθεί σε μία τέτοιου είδους διοργάνωση αλλά δεν μπορούμε να την κατηγορήσουμε για ένα μόνο πράγμα . Την έλλειψη πάθους . Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν τα παράτησε , έτρεξε ασταμάτητα να κλείσει τους ανοιχτούς χώρους και όποτε της δινόταν η ευκαιρία είχε συμπαθητική ανάπτυξη κυρίως από τα πλάγια .

Μεγάλο φαβορί η Ισπανία και θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη αν δεν καταφέρει να πάρει σήμερα την νίκη . Η παράδοση λέει 13 - 7 - 4 υπέρ των Ισπανών  . Πολύ χαμηλή η απόδοση του άσσου .

Θα πάω με το OVER , να πετύχει γκολ η Ισπανία και στα 2 ημίχρονα και  ANY TIME SCORER με συνδυασμό νίκη της Ισπανίας Fabregas και Torres .

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ
Italy - Croatia   GOAL - GOAL   (1.95)
Italy - Croatia   HT - X   (2.05)
Spain - Rep. of Ireland   OVER   2,5   (1.81)
Spain - Rep. of Ireland   Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ   (1,95)
Spain - Rep. of Ireland   ANY TIME SCORER με συνδυασμό νίκη της Ισπανίας Fabregas   (2.50)
Spain - Rep. of Ireland   ANY TIME SCORER με συνδυασμό νίκη της Ισπανίας Torres   (2.50)

* Οι αποδόσεις που δίνονται είναι οι μεγαλύτερες που κυκλοφορούν στις διάφορες στοιχηματικές εταιρίες κατά την ανάρτηση του άρθρου .
 
ΙΟΥΝΙΟΣ - EURO 2012   :   6 ΣΤΑ 14 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 42.85%

ΜΑΙΟΣ              :   26 ΣΤΑ 42 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 61,90%

ΑΠΡΙΛΙΟΣ         :   41 ΣΤΑ 73 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 56.17%

ΜΑΡΤΙΟΣ          :   51 ΣΤΑ 91 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 56.04%

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ :   23 ΣΤΑ 41 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 56,09%

ΔΕΚ.   -   ΙΑΝ.    :   67 ΣΤΑ 95 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 70,52%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου