Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

BOOKENEMY...ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΩΣΙΒΙΟ!!!!





Μας τα γάμησε η Έλφσμποργκ στο Εuropa League.Moυ αρέσει που το είχα και σίγουρο.Φοβήθηκα την Άρσεναλ Κιέβου και έβαλε την κωλοσουηδέζα.Καλός μαλάκας είμαι.Πολύ τσαντίζομαι όταν κάνω τέτοιες επιλογές.Πάμε στα φρέσκα κουλούρια.Ελπίζω το σωσίβιο της κυρίας να μας σώσει....






ΓΚΕΝΤΕΜΠΟΡΓΚ-ΜΙΑΛΜΠΙ   1   1.70


Έφυγε ο σταρ φορ Φειτζουλάχου από τους φιλοξενούμενους.Επιπλέον σήμερα δεν θα έχουν τους αναντικατάστατους χαφ Ραντέτινατς (18/0) και Νίλσον (18/0) και πλέον υπάρχει θέμα στη μεσαία γραμμή, ενώ εκτός μένει και βασικότατος εξτρέμ Κιφούφου (16/3), ο οποίος δεν συμφώνησε με τη διοίκηση στην επέκταση του δανεισμού του και δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα ως το τέλος.Πλήρης οι γηπεδούχοι , με Χίσεν-Σελάκοβιτς-Σόντερ-Φάρνερουντ-Σομπραλένσε μπροστά  , δύσκολα θα μαλακιστούν πάλι και δεν θα κάνουν την νίκη.




ΣΟΓΚΝΤΑΛ-ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ   Χ2   Δ.Ε   1.25 /  2  1.95


Καλύτερη η Ρόζενμποργκ , με καλή ψυχολογία αλλά και με κούραση από το ματς της Πέμπτης πρόκρισης επι της Σερβέτ.Με 2 μεγάλα αποκτήματα στην ενδεκάδα , τον σταρ διεθνή εξτρεμ Ελιουνούσι από την Φρέντρικσταντ και τον διεθνή στόπερ Ρεγκίνιουσεν από την Οντένσε.Και οι 2 κάνουν ντεμπούτο σήμερα.Το διπλό σε δελτίο με λάθη και το Χ2 στάνταρ.



ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ   Χ2  (1.23)   /  2  1.90


Ότι ισχύει για την Ρόζενμποργκ ισχύει και για την Άντερλεχτ  , η οποία παρεμπιπτόντως έκανε πλάκα μεσοβδόμαδα με την Εκράνας , την οποία και διέλυσε με 0-6 με πολλά δεύτερα μέσα στην ενδεκάδα.



ΛΑΧΤΙ-ΕΛΣΙΝΚΙ    2   1.55 (κάλυψη Χ στο 4.00)



Δεν  έχει άλλα περιθώρια η Ελσίνκι. Η Ιντερ Τούρκου λογικά θα χάσει βαθμούς στο ντέρμπι του Τούρκου και θέλει να την πλησιάσει.Η Λάχτι είναι τραγική στα τελευταία παιχνίδια.Συνεχίζει εκτός ο σταρ φορ Κάρι (9/4) και επιπλέον εκτός είναι ο βασικότατος μεσοεπιθετικός Λανσιτάλο (18/1) , ενώ και ο κορυφαίος της μεσοεπιθετικός Μπέρνχαρντ (10/2) θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πολωνία.Συνεχίζουν εκτός μακροχρόνια ο χαφ Βελτχάιμ (9/0), ο αμυντικός Χούκα (4/0) και ο φορ Κέμπινεν.
Στην Ελσίνκι εκτός ο πρώτος σκόρερ Μακέλα (17/7). Εξέτισαν ο γκολκίπερ/αρχηγός Ουόλεν (19/0) και ο έμπειρος στόπερ Χάκανπαα (9/0). Ετοιμοπόλεμος ο νεοφερμένος μέσος Ματίλα, κίνηση που θεωρείται αρκετά καλή. Έδωσε δανεικούς τον αμυντικό Σακσέλα και τον μέσο Λοντ. Αμφότεροι 19χρονοι.
Πολύ δύσκολα δεν θα κερδίσει η Ελσίνκι , που μεσοβδόμαδα παρόλο που έχασε από την Σέλτικ και αποκλείστηκε , έπαιξε πολύ καλά και οι εμπειρίες που αποκόμισε είναι πολύτιμες.



ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ-ΜΠΑΡΟΥΜ   1   1.25



Η Μπάρουμ είναι ημιεπαγγελματική ομάδα.Έχει πέσει ήδη κατηγορία και απλώς το διασκεδάζει με κάτι παίχτες φοιτητές που έχει που άλλοτε παίζουν και άλλοτε όχι διότι ή θα έχουν διάβασμα ή θα δίνουν εξετάσεις ή θα δουλεύουν και δεν θα μπορούν να πάρουν άδεια από τις κανονικές δουλειές τους.Η Μπόντο είναι πολύ καλύτερη ομάδα , με πολύ δυνατή έδρα και θέλει φέτος οπωσδήποτε την άνοδο.

Απο τους φιλοξενούμενους επιπλέον θα λείψει ο πρώτος σκόρερ Σασβαρί (10/7, 1 ασίστ), αλλά δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και έμεινε πάλι εκτός αποστολής. Το αυτό ισχύει και για τον σημαντικό χαφ Λούντεμο (6/1), ενώ θα αποφασιστεί η επιστροφή του αναπληρωματικού φορ Μίκελσεν (9/0). Ηταν το τελευταίο παιχνίδι για τον 20χρονο βασικό σέντερ μπακ Ομπέρτ (15/0, 1 ασίστ), ο οποίος φεύγει για σπουδές.




ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ



ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ-ΜΠΑΡΟΥΜ   1  1.25
ΣΟΓΚΝΤΑΛ-ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ  Χ2(Δ.Ε)  1.25
ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ  Χ2 (Δ.Ε)  1.23
ΓΚΕΝΤΕΜΠΟΡΓΚ-ΜΙΑΛΜΠΙ  1  1.70
ΛΑΧΤΙ-ΕΛΣΙΝΚΙ  2  1.55 (κάλυψη Χ στο 4.00)


Ποντάρω 60 ευρώ στην πεντάδα και 5 ευρώ στην κάλυψη.



ΣΟΓΚΝΤΑΛ-ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ  2  1.95
ΓΚΕΝΤΕΜΠΟΡΓΚ-ΜΙΑΛΜΠΙ  1  1.70
ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 2  1.90

Σύστημα 2,3 επί 20 κόστος 30 ευρώ.


Υ.Γ Οι αγώνες ξεκινάνε σε 30 λεπτά!!!








ΕΝΑΡΞΗ ΤΑΜΕΙΟΥ   8-4-2012
ΑΡΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ      0 ΕΥΡΩ
ΤΡΕΧΩΝ ΤΑΜΕΙΟ    -1886 ΕΥΡΩ
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ           95 ΕΥΡΩ
ΤΕΛΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ     -1981 ΕΥΡΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου