Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

BOOKENEMY...ΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ!!!!







Ενα χτύπημα σήμερα και καλό.....






ΣΕΡΒΕΤ: Δεν υπάρχει καμία ουσιαστική πρόοδος στο παιχνίδι της και το 1-0 από την Γκρασχόπερς είναι άκρως κολακευτικό. Υπάρχει η δικαιολογία πως είχε προηγηθεί το ευρωπαϊκό ταξίδι στη Ρόζενμποργκ αλλά ο μέσος Πον αντιλαμβανόμενος πως κάτι δεν καλά φέτος ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο. Ο Αλβες για να διορθώσει την κατάσταση έκανε αλλαγή στη μέση του α’ μέρους αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Παρά τη μέτρια πορεία της ο κόσμος της, στο μέτρο του δυνατού, είναι κοντά της και έσπασε το περσινό ρεκόρ διαρκείας (3.700) φτάνοντας περίπου στα 3.800.

Εξέτισε την ποινή του ο μέσος Γκρίπο (2/0). Μάλλον παραμένουν εκτός ο μπακ Ρουτίς, ο σημαντικός στόπερ ΜΦυγί και ο νεαρός μεσοεπιθετικός Τρεάν, μακροχρόνια οι αμυντικοί Μπάουμαν, Ντιαλό και ο επιθετικός Εστεμπάν.

Ο Αλβες στέλνει το μήνυμά του λέγοντας πως «σ’ αυτό το παιχνίδι θα δούμε την πραγματική Σερβέτ. Επρεπε να περιμένουμε την έκτη αγωνιστική για αυτό. Αρχίζουν και υπάρχουν επιστροφές, η ομάδα παίρνει φόρμα, είμαι πεπεισμένος πως θα έχουμε καλή σεζόν από εδώ και πέρα» ενώ για εξαιρετικό κλίμα στις προπονήσεις κάνουν λόγο και αρκετοί βασικοί παίκτες. Πιθανώς θα παίξει με δύο επιθετικούς, τον κλασικό Καράνοβιτς (1 γκολ) και τον καλό Βραζιλιάνο Εουντις που επανήρθε πριν δύο αγωνιστικές.

ΖΥΡΙΧΗ: Οσα καλά έδειξε με τη Λωζάννη τα γκρέμισε με το 4-1 στη Γ. Μπόις όπου προβλημάτισε κυρίως για τα νεύρα που επέδειξαν κάποιοι παίκτες της με αποτέλεσμα να τελειώσει με εννιά και υπάρχει η πρόθεση από τη διοίκηση να τους τιμωρήσει αυστηρά. Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μια ανεπιβεβαίωτη φημολογία πως ο Φρίνγκερ βρίσκεται σε δύσκολη θέση και πως το σημερινό αποτέλεσμα θα κρίνει πολλά για το μέλλον του. «Είμαστε σε μεταβατική περίοδο και χρειάζεται πάντα λίγος χρόνος ώστε να βρούμε τη δυναμική μας. Δεν είμαστε σε κρίση, είμαστε σε φάση αναδημιουργίας και δεν χρειάζεται πανικός» σχολιάζει.

Τιμωρημένοι για δύο αγώνες ο μεσοαμυντικός Κουκέλι (5/0) και για τέσσερις ο μέσος Ενρίκε (4/0). Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών ο μπακ Φ. Κοχ ο μέσος Κάγιεβιτς και ο καλός Τυνήσιος επιθετικός Σικαουΐ, αμφίβολοι ο αμυντικός Μπενίτο (5/0), ο επιτελικός Κιουμιέντο (4/0) και ο έμπειρος μπακ Μανιέν (3/0) που στα δύο τελευταία τέθηκε εκτός ομάδας.

Ο διεθνής Γκαβράνοβιτς (5/2) που σημείωσε δύο γκολ στο μεσοβδόμαδο 4-2 της Εθνικής στην Κροατία είναι αμφίβολος και το πρόβλημα στην επίθεση γίνεται μεγαλύτερο αφού δεν θα παίξει ούτε ο Τυνήσιος Σερμίτι (5/2) που έχει πρόβλημα στο μηρό. Ετσι υπολογίζει μόνο τον καλό νεαρό Ντρμιτς (2/2) που πέτυχε γκολ τις δύο πρώτες αγωνιστικές.



Το ρεπορτάζ δεν συμβαδίζει με τις μεταβολές στις αποδόσεις. Στη Σερβέτ παρά τα κακά αποτελέσματα υπάρχει πίστη ενώ στη Ζυρίχη εκτός των απουσιών και των αμφιβολιών βρίσκεται σε δύσκολη θέση ο Φρίνγκερ. Ο άσος στο 3,30 αρχίζει και αποκτά νόημα.





ΣΕΡΒΕΤ-ΖΥΡΙΧΗ   1   3.30 (κάλυψη Χ στο 3.10)


Ποντάρω 70 ευρώ στον άσσο και 30 ευρώ στην κάλυψη στην ισοπαλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου