Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

BOOKENEMY...ΜΕ ΛΙΓΗ ΣΚΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΡΔΗ!!!




Θα ξεκινήσω με ΄Β Σουηδίας (ξεκινάνε σε μιαμιση ώρα τα ματς) και σε λίγη ώρα θα βάλω τα υπόλοιπα tips της ημέρας.....




ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ – ΒΑΡΜΠΕΡΓΚ  1X Δ.Ε  1.30




ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ: Ταξίδεψε χωρίς επτά βασικούς στη Στοκχόλμη να αντιμετωπίσει την ερασιτεχνική Φρεζ για το κύπελλο, αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την ντροπιαστική ήττα-αποκλεισμό με 2-1. Ντροπιαστική από τη στιγμή που η Τρέλεμποργκ ισοφάρισε στο 56’ σε 1-1 και από το 58’ έπαιζε με παίκτη περισσότερο, όμως αντί να κλείσει την αντίπαλό της, προτίμησε να παίζει… πασούλες, κάτι που πλήρωσε με το 2-1 του 66’. Είχαν προηγηθεί δύο ήττες από Εστερ και Μπράγκε, με την Τρέλεμποργκ να επιστρέφει κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Τρεις πρώην παίκτες της βρίσκει η Τρέλεμποργκ μπροστά της στο ματς με τη Βάρμπεργκ, ο Αντερς Γκρίμπεργκ δεν στάθηκε ούτε εκεί, αλλά ούτε και στην ήττα του κυπέλλου και προσπάθησε να δώσει το στίγμα του ματς λέγοντας πως «η Βάρμπεργκ είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Εχουν πολλούς τρόπους να μας δημιουργήσουν προβλήματα και δεν είμαστε πλέον σε θέση να χάνουμε βαθμούς».

Προφυλάχθηκαν από το κύπελλο κι έμειναν στο Τρέλεμποργκ ώστε να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους οι Μαλμ, Μελάντερ, Φάκρο, Αντερσον, Χάινες και Γένσεν, όλοι βασικοί. Εκτός αποστολής σήμερα είναι ο βασικός εξτρέμ Γιοβάνοβιτς (19/4) που συμπλήρωσε κάρτες και ο βετεράνος στόπερ Αμπελσόν (8/1) που χτύπησε στο ματς με την Μπράγκε. Το θετικό είναι πως επιστρέφει ο κίπερ Νόρινγκ, ο οποίος ήταν βασικός τα τρία τελευταία χρόνια και φέτος μετακόμισε στη Μάλμε, στην οποία όμως δεν κατάφερε να διακριθεί.

ΒΑΡΜΠΕΡΓΚ: Ανάσανε με το 3-1 επί της Λιουνγκσκίλε σε ένα παιχνίδι που ήταν καλύτερη σε όλους τους τομείς και δεν άφησε περιθώρια. Στους τέσσερις βαθμούς η διαφορά από τις επικίνδυνες θέσεις, βάσει εμφανίσεων ως τώρα δικαιούται να μείνει στην κατηγορία, μιας και υπάρχουν χειρότερες ομάδες.

Την Κυριακή ο Καμπίλ έδωσε την ευκαιρία σε νέες μεταγραφές και αναπληρωματικούς παίκτες να δείξουν τι αξίζουν στο ματς κυπέλλου με την Μοτάλα, με το τελικό 1-2 πάντως να μην αφήνει ικανοποιημένο τον προπονητή. «Δεν έχουμε u21 ομάδα ώστε να δίνουμε ευκαιρίες σε παίκτες που δεν παίζουν πολύ, γι’ αυτό και τα παιχνίδια του κυπέλλου προσφέρονται γι’ αυτόν το σκοπό. Πάντως δεν εντυπωσιάστηκα με αυτό που είδα, λίγοι παίκτες άρπαξαν την ευκαιρία που τους έδωσα», είπε ο προπονητής.

Από την αρχή αναμένεται να αγωνιστεί ο Καμερουνέζος εξτρέμ Ολέ Ολέ που ήρθε δανεικός από την Ατβίνταμπεργκ κι έκανε ντεμπούτο στο κύπελλο, γενικά δεν αναφέρθηκαν προβλήματα.



Ματς τελικός για τους γηπεδούχους.Το κύπελλο το έγραψαν στα παπάρια τους ξεκουράζοντας παμπολούς βασικούς.Οι φιλοξενούμενοι είναι ικανοί για την ισοπαλία και θα είναι υπερευχαριστημένοι.






ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ – ΟΥΜΕΑ   1   1.40




ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ: Ταξίδεψε στο Ανγκελχολμς στο πιο κρίσιμο φετινό παιχνίδι κι έκανε το καθήκον της, κερδίζοντας με 2-0. Απέδειξε πως είναι εκείνη που αξίζει τουλάχιστον την τρίτη θέση, αφού έπαιξε σαν ομάδα και ήταν ανώτερη από τους «κίτρινους» σε όλο το ματς.

Το Σάββατο παρουσιάστηκε σοβαρή ένα ημίχρονο στο ματς κυπέλλου με τη Ρόνεμπι και από το 2-2 του 34’ έφτασε στο 2-5 με τρία γκολ από το 75’ και μετά. «Κομβικά είναι τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια, στα οποία πρέπει να πάρουμε τουλάχιστον δέκα βαθμούς», είπε ο Γκούσταφσον, με την ομάδα να έχει τα τρία από τα τέσσερα αυτά ματς εντός.

Δεν αναφέρθηκαν προβλήματα.

ΟΥΜΕΑ: Η τύχη μία φορά ήταν με το μέρος της και το 1-0 επί της Γιόνσεπινγκ της έδωσε νέα ανάσα στη μάχη για τη σωτηρία. Καταφέρνει να εκμεταλλευτεί την έδρα της στα τελευταία ματς, χρειάζεται πάντως το κάτι παραπάνω αν θέλει να προλάβει τουλάχιστον τα μπαράζ της σωτηρίας, αν και η διαφορά από την απευθείας σωτηρία δεν είναι μεγάλη.

Σοβαρή και με βασικούς στο ματς κυπέλλου με τη Χάσελχολμ, επικράτησε με 0-2 εκτός έδρας και πέρασε στον επόμενο γύρο. Πρόβλημα πάντως προέκυψε με την επιστροφή της ομάδας στο Ούμεο, αφού η πτήση που είχε κλειστεί ακυρώθηκε και ο σύλλογος αναγκάστηκε να πάει από το Μάλμε στη Στοκχόλμη με λεωφορείο, να διανυκτερεύσει εκεί και να γυρίσει τη Δευτέρα στο Ούμεο. Ενα ταξίδι που διήρκεσε δύο μέρες περίπου, με την Ούμεα την Τρίτη να βρίσκεται και πάλι στους δρόμους για το ματς με τη Χάλμσταντ.

Συμπλήρωσε κάρτες ο βασικός χαφ Λούντστρεμ (17/1), με την εθνική της Σιέρα Λεόνε βρίσκεται ο βασικός μπακ Καμανόρ (13/0) και έμεινε φυσικά εκτός αποστολής.




Ένα επίπεδο πιο πάνω η Χάλμσταντ και πολύ δύσκολα θα αφήσει βαθμούς στην φιλότιμη τελευταία Ουμέα.Ο άσσος είναι στάνταρ.






ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ – ΑΣΙΡΙΣΚΑ   Χ2 Δ.Ε  1.50




ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ: Σε πέμπτο σερί παιχνίδι δέχθηκε δύο γκολ, όμως πρώτη φορά κατάφερε να πετύχει ένα περισσότερο και να επιστρέψει στα τρίποντα στο 3-2 επί της Βέρναμο. Δέχθηκε το 1-0 μόλις στο 8’, όμως κυριάρχησε πλήρως στη συνέχεια και γύρισε το ματς πριν βγει το ημίχρονο, ενώ το κλείδωσε στο 81’ με το 1-3.

Μια εμφάνιση που δεν είχε συνέχεια, μιας και την Κυριακή ήρθε η τραγική εμφάνιση και η συντριβή με 3-0 από την Εργκρίτε που την πέταξε εκτός συνέχειας στο κύπελλο. Κάκιστη η Ντέγκερφορς, παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε με βασικούς δεν κατάφερε να μπει ποτέ στο κλίμα του αγώνα και η ήττα έφερε πάλι κατήφεια και προβληματισμό.

Προβληματισμός που υπάρχει γενικά από την αρχή της σεζόν, μιας και στο τέλος αυτής η Ντέγκερφορς ενδέχεται να μείνει με μόλις… επτά παίκτες. Ο λόγος είναι τα συμβόλαια που τελειώνουν, με τον κίπερ Εντουαρντς, τον εξτρέμ Σαμιούελσον, τον βασικό μπακ Ολσον και τον χαφ Μπράντεμπορν να είναι σίγουρα εκτός ομάδας, ενώ άλλοι 12 παίκτες ψάχνονται να δουν τι θα γίνει με το μέλλον τους, μιας και τα δικά τους συμβόλαια τελειώνουν επίσης.

Για το σημερινό ματς υπάρχουν ένα βουνό προβλήματα για τον Βέρνερ, μιας και τέσσερις αναντικατάστατοι παίκτες βρίσκονται εκτός λόγω τιμωρίας. Ο λόγος για τον βασικό Αμερικανό κίπερ Εντουαρντς (18/0), τον στόπερ Μεντβέγκι (19/0), τον έμπειρο χαφ Χόλμπεργκ (19/0) και τον Λιβεριανό εξτρέμ Ρένι (19/4) που θα δουν το ματς από τις εξέδρες. Κι αν για τον Εντουαρντς υπάρχει η επιλογή του βετεράνου κίπερ Μπόλιν, οι υπόλοιποι είναι δύσκολο να αντικατασταθούν και ο Βέρνερ θα πρέπει να κάνει αλχημείες.

ΑΣΙΡΙΣΚΑ: Μέσα από τα χέρια της έχασε τη νίκη στο παιχνίδι με τη Χάμαρμπι, ήταν μπροστά στο σκορ και είχε ευκαιρίες να καθαρίσει το ματς, η Bajen είχε επίσης τις δικές της στιγμές και ισοφάρισε με μακρινό σουτ στις καθυστερήσεις. Συμπλήρωσε δύο μήνες χωρίς νίκη και βρίσκεται στη γραμμή του υποβιβασμού, το Σάββατο ξέσπασε στο ματς κυπέλλου με τη Ραμλόσα και παίζοντας με βασικούς, επικράτησε με 0-7 και πέρασε στην επόμενη φάση.

Θέμα Βάλεντιτς συνεχίζει να υπάρχει και μάλλον θα υπάρχει μέχρι να φύγει ο προπονητής, με τη διοίκηση να φοβάται να τον διώξει τώρα μιας και οι παίκτες τον στηρίζουν αρκετά και δεν θέλει να χαλάσει το κλίμα. Βέβαια το κλίμα μπορεί να χαλάσει από μόνο του, αν δεν έρθουν στα επόμενα 3-4 ματς οι βαθμοί που θα βγάλουν την ομάδα από τις επικίνδυνες τελευταίες θέσεις.

Τιμωρημένος ο βασικός φορ Θόρστενσον (18/3) που σκόραρε τρία γκολ στο ματς του κυπέλλου, χωρίς άλλα προβλήματα.




Εξάποντο παιχνίδι σωτηρίας.Ισόβαθμες οι δύο ομάδες.Πάρα πολλά τα τα αγωνιστικά προβλήματα των γηπεδούχων.Αν ήταν σε καλύτερη κατάσταση οι φιλοξενούμενοι θα πήγαινα στο διπλό , αλλά τώρα βάζω και το Χ δίπλα.




ΠΡΟΤΑΣΗ



ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ – ΒΑΡΜΠΕΡΓΚ  1X Δ.Ε  1.30
ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ – ΟΥΜΕΑ   1   1.40
ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ – ΑΣΙΡΙΣΚΑ   Χ2 Δ.Ε  1.50



Ποντάρω 58 ευρώ στην τριάδα.




Υ.Γ Σε λίγο τα υπόλοιπα tips.Να κάνετε ανανέωση......







ΜΠΡΑΓΚΑ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ    1  2.00 (κάλυψη Χ στο 3.20)  1Χ Δ.Ε  1.25



ΜΠΡΑΓΚΑ : Πριν δύο σεζόν αγωνίστηκε πρώτη φορά στους ομίλους, αφήνοντας εκτός στα πλέι οφ τη Σεβίλλη, ενώ στη συνέχεια έφτασε ως τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Φέτος της δίνεται ξανά η δυνατότητα χάρη στην 3η θέση που κατέλαβε στο πρωτάθλημα την περσινή σεζόν.

Κυριότερη διαφοροποίηση στον πάγκο, με τον Ζοσέ Πεσέιρο (είχε αποκλειστεί το 2005 από την Ουντινέζε, όταν ήταν προπονητής στη Σπόρτινγκ) να αντικαθιστά τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Δεν αποχώρησε κανείς βασικός (εκτός από τον στόπερ Εβερτον, που ήταν τραυματίας στο δεύτερο γύρο) και προστέθηκαν ποιοτικές λύσεις σε όλες τις γραμμές.

Θετικό ξεκίνημα το Σάββατο στο πρωτάθλημα με το 2-2 στην έδρα της Μπενφίκα. Είχε καλή οργάνωση και παρότι βρέθηκε να χάνει στο 50’, έβγαλε προσωπικότητα και μπόρεσε να γυρίσει το σκορ ως το 63’. Ωστόσο ισοφαρίστηκε δέκα λεπτά αργότερα με πέναλτι και στο υπόλοιπο αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο, αλλά κατάφερε να αντέξει την πίεση.

Τραυματίες οι εξτρέμ Πάουλο Σέσαρ, Γιαζάλντε, ο φορ Εντερ και ο στόπερ Χάας, που δεν λογίζονται για βασικοί. Αλλωστε οι Γιαζάλντε και Χάας δεν είχαν δηλωθεί καν για τα πλέι οφ. Μοναδική καινοτομία στην αποστολή συγκριτικά με αυτήν κόντρα στην Μπενφίκα, το ότι προστέθηκε και ο δεξιός μπακ Μπαϊάνο.

Ο Ζοσέ Πεσέιρο θέλει να αποφύγει να αποτελέσει ξανά στην καριέρα του σκαλοπάτι της Ουντινέζε για τη φάση των ομίλων και θεωρεί ότι «αυτό το ματς κόντρα στην Ουντινέζε ήταν πολύ καιρό πριν και δεν θα έχει καμία επιρροή σε αυτό της Τετάρτης. Κάθε προπονητής θα ευχόταν να είναι σε αυτήν τη θέση. Είμαι φιλόδοξος, θέλω να κερδίσω και να είμαι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα μας διαθέτει την ποιότητα να είναι εκεί και το έχει αποδείξει τα προηγούμενα χρόνια. Η Ουντινέζε είναι μία δυνατή ομάδα ως προς τον τρόπο που αμύνεται και επιτίθεται και διαθέτει ισορροπία ανάμεσα σε αυτούς τους δύο τομείς. Πρέπει να έχουμε υπομονή, πάθος και να διαλέξουμε τις σωστές στιγμές για να επιτεθούμε».

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Μπέτο – Σαλίνο, Πάουλο Βινίσιους, Ντοουγκλάο, Ελντερσον – Ούγκο Βιάνα, Κουστόδιο – Αλαν, Μοσορό, Ελντερ Μπαρμπόσα – Λίμα.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ : Συμμετέχει δεύτερη σερί χρονιά στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και αυτή τη φορά θέλει να είναι πιο τυχερή, πέρυσι αποκλείστηκε από την Αρσεναλ. Συνέχισε σε όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ και έφτασε ως τους «16», όταν και έμεινε έξω από την Αλκμααρ. Η Ουντινέζε εντυπωσίασε και πέρυσι στο καμπιονάτο τερματίζοντας στην τρίτη θέση, αφήνοντας πίσω της ονόματα τύπου Ιντερ, Νάπολι, Λάτσιο και Ρόμα. Και πλέον έχει τη δεύτερη ευκαιρία στο Τσάμπιονς Λιγκ, με ένα σαφώς πιο βατό αντίπαλο σε σχέση με πέρυσι.

Και όπως κάθε καλοκαίρι πούλησε τους καλύτερους παίκτες της, οι Χαντάνοβιτς, Ασαμόα και Ισλα αποχώρησαν, αλλά ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν ελπίζει να βρει τις λύσεις και τους αντικαταστάτες τους. Στην προετοιμασία τα πήγε έτσι κι έτσι, με ήττες από Αταλάντα (0-1), Αντάλιασπορ (1-2), ισοπαλία με τη Σάλκε (0-0) και ευρεία νίκη στο τελευταίο χρονικά (11/8), 4-0 τη Σαουθάμπτον, στα κυριότερα φιλικά παιχνίδια της.

Εκτός της Ουντινέζε είναι ουσιαστικά η τελευταία μεγάλη ευκαιρία και για τον Τοτό Ντι Νατάλε για να συμμετάσχει σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο 35χρονος φορ σκέφτηκε να σταματήσει τη μπάλα μετά το Euro αλλά είπε να κάνει μια προσπάθεια ακόμα με το Τσάμπιονς Λιγκ. Και ο ίδιος τόνισε: «Για να προκριθούμε πρέπει να δώσουμε το 100% και όλοι αισθανόμαστε ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια πρόκληση. Θα είναι το επιστέγασμα τριών ετών σκληρής δουλειάς και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε».

Και αποκάλυψε: «Κι εγώ και ο Γκουιντολίν θέλαμε να εγκαταλείψουμε το καλοκαίρι αλλά επιλέξαμε τελικά να μείνουμε για να δώσουμε κι άλλες χαρές στην ομάδα. Είμαι 35 ετών και το μόνο που φοβάμαι είναι η κόπωση. Δεν φοβάμαι την ευθύνη κι ελπίζω να μπορέσουμε πάλι να κάνουμε τη διαφορά, προς όφελος της ομάδας».

Ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν από την πλευρά του αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι: «Δεν μπορώ να πω αν είμαστε έτοιμοι ή καλύτερα προετοιμασμένοι σε σχέση με πέρυσι. Η Αρσεναλ ήταν πολύ δυνατή για εμάς, παρά τα προβλήματά της. Η Μπράγκα είναι εξίσου δυνατή αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Εχουν γρήγορους παίκτες από τη μέση και κάτω, καλή τεχνική, είναι συμπαγείς και ξέρουν τι θέλουν στο γήπεδο. Θα είναι δύσκολο το έργο μας, ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γκουιντολίν έχει πρόβλημα στην επίθεση αφού ο νεοαποκτηθείς Μουριέλ τέθηκε νοκ-άουτ στην τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση για την Πορτογαλία, ενώ δεν υπολογίζεται ακόμα και ο νεοαποκτηθείς μέσος Αλαν. Εκτός αποστολής και ο φορ Ιγκάλο, με τον Γκουιντολίν να έχει λύσεις στον πάγκο, πλην του Ντι Νατάλε, τον Μαρσούρα από την ομάδα νέων και τον Μαϊκοσουέλ. Κατά τα λοιπά δεν αλλάζει το 3-5-1-1 με τον Φαμπρίνι σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Ντι Νατάλε.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-5-1-1): Μπρκιτς – Μπενάτια, Ντανίλο, Ντομίτσι – Μπάστα, Πίντσι, Γουίλιανς, Περέιρα, Αρμέρο – Φαμπρίνι – Ντι Νατάλε.




Ίδια ομάδα η Μπράγκα με πέρυσι και σχετικά ενδυναμωμένη.Πολύ καλά στοιχεία έδειξε στο εκτός έδρας 2-2 στο Ντα Λούζ εναντίον της Μπενφίκας για την πρεμιέρα του Πορτογαλικού πρωταθλήματος.Αποδυναμωμένη η Ούντινέζε σε σχέση με πέρυσι.Θέωρω ότι η Μπράγκα έχει τον πρώτο λόγο και το ποσοστό νίκης που της δίνεται (50%) είναι δικαιότατο.



ΜΠΑΤΕ – Χ. ΚΙΡΙΑΤ ΣΜΟΝΑ   1  1.85 (κάλυψη Χ στο 3.30)  1Χ Δ.Ε  1.20



ΜΠΑΤΕ : Ευελπιστεί να μπει τρίτη φορά στους ομίλους και δεύτερη σερί. Στους δύο προηγούμενους γύρους δεινοπάθησε στην έδρα της, σκοράροντας στα τελευταία λεπτά, ωστόσο έβγαλε χαρακτήρα εκτός έδρας και ειδικά στον επαναληπτικό με την Ντέμπρετσεν (2-0).

Την Παρασκευή στο πρωτάθλημα κόλλησε στο γήπεδό της με την Γκόμελ στο 0-0. Είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη δυσκολεύτηκε απέναντι σε μια άμυνα που έσφιξε ακόμα πιο πολύ. Αγωνίστηκε χωρίς τον Μπρεσάν (πάγκο), που δύο μέρες πριν είχε παίξει με την εθνική, ενώ ο Χλεμπ έγινε αλλαγή στο 68’ κι έλειψε η δημιουργικότητα. Εστω κι έτσι, διεύρυνε το αήττητο στα οκτώ (3-5-0) σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, παραμένοντας στην κορυφή με τέσσερις βαθμούς διαφορά.

Στο ρόστερ προστέθηκε και ο επιτελικός Σιβάκοφ, που ήταν στην ομάδα και το 2005-08 κι επέστρεψε με μορφή δανεισμού από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ. Πάγια εκτός ο μέσος Ντιμίτρι Μπάχα και μοναδική απουσία για το σημερινό ματς.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με το ματς κόντρα στη Χαποέλ Κίριατ Σμόνα μπροστά μας. Εχουμε μεγάλη επιθυμία να κερδίσουμε. Εχουμε μόνο έναν παίκτη τραυματία και οι υπόλοιποι δουλεύουν πολύ σκληρά εν όψει του αγώνα. Διαθέτουμε μια φανταστική επιλογή παικτών και το να επιλέξουμε τους πιο κατάλληλους θα είναι δύσκολο έργο. Εχουμε μελετήσει την αντίπαλο και ξέρουμε ότι τους αρέσει να έχουν πολλή κατοχή. Επιπλέον δεν αγωνιζόμαστε στο Μπορίσοφ, αλλά στο Ντίναμο Στάντιον, οπότε είναι ήδη σαν ένα ματς ομίλου για εμάς. Αυτό μας δίνει έξτρα κίνητρο και θα κάνουμε τα πάντα να μην δεχτούμε γκολ. Οσο για τις πιθανότητες, πριν από κάθε ματς είναι 50-50», δήλωσε ο τεχνικός Βίκτορ Γκοντσαρένκο.

Χ. ΚΙΡΙΑΤ ΣΜΟΝΑ : Ηδη υπερβατική η πορεία της, στη μόλις δεύτερη ευρωπαϊκή συμμετοχή της, αλλά η κλήρωση με την ΜΠΑΤΕ (η πιο επιθυμητή από τις πιθανές αντιπάλους) άνοιξε κι άλλο την όρεξη και ονειρεύεται να γίνει η τέταρτη  ομάδα από το Ισραήλ που θα συμμετάσχει σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ. «Δεν θα είναι εύκολο, αλλά έχουμε πιθανότητες», θεωρεί ο τεχνικός Ζιλ Λαντάου.

Το πρωτάθλημα ξεκινάει 25/8, αλλά έχει δώσει ήδη τρία ματς για το κύπελλο και το Σάββατο κέρδισε 1-0 στην έδρα της Χαποέλ Ακρε, παίζοντας μάλιστα χωρίς αρκετούς βασικούς.

Το κακό είναι ότι μετά τον σημαντικό φορ Σολάρι, που τραυματίστηκε στο πρώτο ματς με τη Νέφτσι, πριν από τρεις εβδομάδες, από την περασμένη εβδομάδα έχασε με τραυματισμό και τον Αργεντινό πλέι μέικερ Γκέρσισιτς, που θα μείνει ένα μήνα εκτός.

Πάντως, παρά τις απώλειες δύο βασικότατων παικτών, ο Ζιλ Λαντάου παραμένει αισιόδοξος, τονίζοντας ότι «μερικές φορές οι απουσίες παικτών μπορεί να έχουν επίπτωση στην ψυχολογία της ομάδας, αλλά το επίπεδο του παιχνιδιού μας με κάνει να σκέφτομαι ότι θα είμαστε ΟΚ. Το ότι θα αγωνιστούμε χωρίς δύο ηγέτες μας, όπως ο Νταβίντ Σολάρι και ο Μπρίαν Γκέρσισιτς, θα αυξήσει το κίνητρο για τους υπόλοιπους».





Σε καλύτερο επίπεδο αιτημότητας οι γηπεδούχοι καθώς το πρωτάθλημά τους βρίσκεται σε εξέλιξη(αήττητοι μάλιστα).Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και μάλιστα με τις απώλειες των 2 ηγετών τους χάνουν πολύ σε ποιότητα.





ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ  1  1.75 (κάλυψη Χ στο 3.30)



Στο 46.391 θέσεων «Ενζενιάο» του Ρίο ντε Τζανέιρο.
 Επαναληπτικός για την πρώτη φάση του Σουνταμερικάνα. Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση επανάληψης του σκορ του πρώτου αγώνα, η πρόκριση θα κριθεί απευθείας στα πέναλτι.
Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση το νικητή του Μιγιονάριος – Γκουαρανί.
Προϊστορία: 18-16-6 | Γκολ: 62-42.

Α’ ΜΑΤΣ (Παλμέιρας – Μποταφόγκο 2-0): Το πρώτο ημίχρονο ανήκε εξ ολοκλήρου στην Μποταφόγκο, η οποία είχε την κατοχή, δοκάρι σε σουτ του Αντρεζίνιο και χαμένο τετ α τετ. Με την έναρξη της επανάληψης, στην πρώτη ευκαιρία της, η Παλμέιρας έκανε το 1-0 (47’), έπαιξε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση την κόντρα επίθεση, πέτυχε το 2-0 στο 65’ και προς το τέλος ο γκολκίπερ Μπρούνο κράτησε το μηδέν στην άμυνα.

ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ (Βραζιλία): Πολλά τα σκαμπανεβάσματα στον πρώτο γύρο της Σέριε Α για τη «φογκάο», η οποία έχει αποκτήσει αγωνιστική ταυτότητα με το καλό πάσινγκ γκέιμ που επέβαλε ο κόουτς Οσβάλντο ντε Ολιβέιρα, ωστόσο της λείπει η ουσία σε πολλά παιχνίδια, όπως και η αμυντική σταθερότητα.

Την περασμένη Τετάρτη δυσκολεύτηκε αρκετά μέχρι να κερδίσει με 2-0 τη Σπορτ Ρεσίφε ενώ το Σάββατο ηττήθηκε από την πρωτοπόρο Ατλ. Μινέιρο με 3-2. Πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, ζόρισε την «γκάλο», μέχρι το 88’ κρατούσε την ισοπαλία στα χέρια της (2-2) και από αδράνεια στην άμυνα ήρθε η ήττα. Ετσι, παρέμεινε στην 7η θέση με 27 βαθμούς, επτά μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Το Σουνταμερικάνα είναι μέσα στις βλέψεις της αλλά πλέον για να συνεχίσει, χρειάζεται να υπερβάλει εαυτήν και να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα. Ο Ολιβέιρα στην τελευταία προπόνηση έδειξε διάθεση να αλλάξει το σχήμα, προκειμένου να διασφαλίσει το μηδέν στην άμυνα. Γνωρίζει πως αν δεχτεί η ομάδα του γκολ, η πρόκριση είναι κάτι το πολύ δύσκολο και θα πάει στο παιχνίδι με σχήμα 3-4-2-1.

Φρέσκια απουσία είναι αυτή του τραυματία αριστερού μπακ Μάρσιο Αζεβέδο. Απουσιάσαν από το προηγούμενο και συνεχίζουν εκτός οι μεσοεπιθετικοί Φελίπε Γκαμπριέλ και Βίτορ Ζούνιορ.

«Θα πράξουμε ανάλογα με το πώς θα εξελιχθεί η αναμέτρηση. Σε περίπτωση που σκοράρουμε νωρίς, τότε θα είμαστε πιο ήρεμοι αλλά αν δεν συμβεί αυτό, έχουμε προετοιμαστεί για τα δύσκολα», τόνισε ο κόουτς Ολιβέιρα, τον οποίο αποδοκιμάζουν τελευταία οι φίλαθλοι ενώ διοίκηση και παίκτες στέκονται στο πλευρό του.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-4-2-1): Ζέφερσον – Αντόνιο Κάρλος, Μπρίνερ, Φάμπιο Φερέιρα – Λούκας, Ρενάτο, Ζέεντορφ, Λίμα – Αντρεζίνιο, Λοδέιρο – Ελκεσον (ή Ραφαέλ Μάρκες).

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ (Βραζιλία): Από τη στιγμή που η «βερντάο» κατάφερε να πάρει καθαρό σκορ για τον αποψινό επαναληπτικό, μπορεί να θεωρηθεί και φαβορί πρόκρισης, μια και είναι καλά μαθημένη να παίζει πίσω από την μπάλα ενώ είναι καλά μαθημένη στα νοκ άουτ παιχνίδια.

Στο πρωτάθλημα δεν τα πάει καλά και τη νίκη (Τετάρτη) επί της Φλαμένγκο, ακολούθησε η ήττα με 2-1 από την Ατλ. Γκοϊανιένσε που την έφερε πάλι οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Υπάρχει ανησυχία, κάτι που υπογράμμισε ο Σκολάρι, ο οποίος περίμενε η κατάκτηση του κυπέλλου να δώσει ώθηση στην ομάδα του. Πάντως στην Γκοϊάνια το ματς ήταν ισορροπημένο, είχε τις περισσότερες καλές φάσεις και προδόθηκε από τις λάθος τοποθετήσεις στην άμυνα.

Από προβλήματα, άλλο τίποτα και απόψε. Υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και μένει εκτός ένα μήνα ο Μάρκος Ασουνσάο, ένιωσε ενοχλήσεις και θα προφυλαχτεί ο «μάγος» Βαλδίβια, χάνει τη σεζόν με ρήξη χιαστών ο μπακ/μέσος Φερναντίνιο. Στα θετικά, επιστρέφει ο στόπερ/μέσος Ενρίκε ενώ συνεχίζουν εκτός, ο μεσοεπιθετικός Ντανιέλ Καρβάλιο, ο φορ Μάικον Λέιτε, ο μπακ Αρτούρ και ο αμυντικός μέσος Μάρσιο Αραούζο.

«Πρέπει να ξεπεράσουμε τις απουσίες και να πάρουμε την πρόκριση. Η ομάδα είναι δυνατή και το έχει αποδείξει σε παρόμοιες περιπτώσεις. Γνωρίζουμε πως έχουμε λιγότερες επιλογές στον πάγκο κι ελπίζουμε να μη χρειαστεί η αναγκαστική χρησιμοποίησή τους από κάποιον τραυματισμού», είπε ο γκολκίπερ Μπρούνο.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-4-1-2): Μπρούνο – Ρομάν, Τιάγκο Ελένο, Μαουρίσιο Ράμος – Λουίζ Γκουστάβο, Ενρίκε, Ζοάο Βίτορ, Ζουνίνιο – Πάτρικ – Μπάρκος, Ομπίνα.




Πολλές απουσίες για τους φιλοξενούμενους ιδιαίτερα στο χώρο του κέντρου.Θα δυσκολευτούν να κρατήσουν την μπάλλα  χωρίς τους Ασουνσάο-Βαλδίβια-Καρβάλιο.Η πλήρης Μποταφόγκο έχει σίγουρα τον πρώτο λόγο για την νίκη και μπορεί και την πρόκριση με λίγη τύχη.






ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ



ΜΠΡΑΓΚΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ   1Χ  Δ.Ε  1.25
ΜΠΑΤΕ-ΚΙΡΙΑΤ  1Χ  Δ.Ε  1.20
ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ-ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ  1  1.75 (κάλυψη Χ στο 3.30)


Ποντάρω 80 ευρώ στην τριάδα και 20 ευρώ στην κάλυψη.



ΜΠΡΑΓΚΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ  1  2.00 (κάλυψη Χ στο 3.20)
ΜΠΑΤΕ-ΚΙΡΙΑΤ  1  1.85 (κάλυψη Χ στο 3.30)


Ποντάρω 58,5 στην δυάδα και στις καλύψεις 17-15-9,5 ευρώ.







ΕΝΑΡΞΗ ΤΑΜΕΙΟΥ   8-4-2012
ΑΡΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ      0 ΕΥΡΩ
ΤΡΕΧΩΝ ΤΑΜΕΙΟ    -1833 ΕΥΡΩ
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ           258 ΕΥΡΩ
ΤΕΛΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ     -2091 ΕΥΡΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου