Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Las Palmas , Augsburg , Grasshoppers και St. Pauli από τον Bustamante



Hola ,

Νέα στοιχηματική σεζόν και ο Bustamante πιστός στο ραντεβού γεμάτος ενέργεια για ένα καλό ξεκίνημα . 

Κάναμε τα μπάνια μας , ήπιαμε τις μπύρες μας , καθαρίσαμε το μυαλό μας από όλους και όλα και επιστρέφουμε στη δράση . Το ταξίδι ξεκινά λοιπόν με συνεχείς προτάσεις και σχόλια για τις καθημερινές μας επιλογές . 

Για να δούμε τι ποδαρικό θα κάνουμε σήμερα.....



Augsburg - Fortuna Dusseldorf   1  (2.10)

Η Augsburg με τις πολύτιμες εμπειρίες που αποκόμισε από την περσινή σεζόν στην Bundesliga και ενισχυμένη μεταγραφικά υποδέχεται σήμερα για την πρώτη αγωνιστική την Fortuna Dusseldorf . Στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις στην έδρα της απέναντι στην Fortuna πήρε δύο σχετικά εύκολες νίκες με 2 - 0 και 5 - 2 . Αυτές όμως έγιναν για την δεύτερη κατηγορία και θέλει σήμερα να αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει εξίσου καλά και στην Bundesliga εκμεταλλευόμενη την έδρα της και παράλληλα την κατακόρυφη πτώση που παρουσιάζει στην απόδοσή της ο αντίπαλός της όταν αγωνίζεται εκτός . Αξίζει ο άσσος στο (2,10) .


Las Palmas - Lugo   1  (1.85)

Δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έκανε η Las Palmas παίρνοντας μεγάλη νίκη στην έδρα της Santander με 0 - 1 για την πρώτη αγωνιστική . Σήμερα αντιμετωπίζει την νεοφώτιστη στην κατηγορία Lugo που μπορεί να της λείπει η εμπειρία αλλά κατάφερε να πάρει τους τρεις πρώτους της βαθμούς με την νίκη απέναντι στην Hercules στην έδρα της . Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες όλο κι όλο δύο φορές με ισάριθμες νίκες για την Las Palmas . Με λίγη προσοχή και την βοήθεια της έδρα της (πέρυσι είχε ρεκόρ 11-6-4 εντός) δεν πιστεύω πως θα αντιμετωπίσει πρόβλημα και θα μας χαρίσει τον άσσο σε απόδοση (1,85) .


Grasshoppers - Thun   1  (1.95)

Η Grasshoppers έχει το πάνω χέρι στις αναμετρήσεις της με την Thun . Η προϊστορία λέει 19 - 6 - 7 για τους γηπεδούχους . Με την νίκη που πέτυχε στην έδρα της Lucerne με 0 - 2 παρέμεινε αήττητη για πέμπτο σερί ματς και με δύο συνεχόμενες νίκες θέλει σήμερα να τριτώσει το καλό . Η Thun με τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια παρουσιάζει μέτρια εικόνα και μεγάλη αδυναμία στο σκοράρισμα ιδιαίτερα μακρυά από την έδρα της .Θα πάω με την φόρμα της  Grasshoppers και τον άσσο σε απόδοση (1,80) .


Cottbus - St. Pauli   2  (2.61)

Ιδιαίτερα ψηλά βρίσκουμε σήμερα το διπλό της St.Pauli στην έδρα της Cottbus . Μπορεί η μεγάλη μου συμπάθεια St.Pauli να έκανε ένα μέτριο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με δύο ισοπαλίες αλλά η νίκη με 0 - 3 για το κύπελλο σίγουρα ανέβασε την ψυχολογία των παιχτών και αναμένουμε ανάλογη συνέχεια . Άλλωστε έχει καταφέρει να φύγει με την νίκη από την έδρα της Cottbus στις δύο τελευταίες επισκέψεις της με σκορ 0 - 1 και 1 - 4 . Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει στο στρατόπεδο της Cottbus που μετά την ισοπαλία και την νίκη στις δύο πρώτες αγωνιστικές ήρθε να τους προσγειώσει ανώμαλα ο αποκλεισμός από το κύπελλο με μία ντροπιαστική ήττα με σκορ 3 - 0  . Η απόδοση του διπλού (2,61) σε εταιρεία , (2,40) στον ΟΠΑΠ , σίγουρα αξίζει το ρίσκο και θα το στηρίξω αφού μιλάμε για ένα από τα πιο πλήρη και δυνατά ρόστερ της κατηγορίας , φυσικά κατά πολύ ανώτερο της σημερινής αντιπάλου και γιατί πολύ απλά ομάδα αυτού του επιπέδου δεν μας έχει συνηθίσει σε 3 διαδοχικές γκέλες .

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ
Augsburg  -  Fortuna Dusseldorf   1   (2.10)
Las Palmas   -   Lugo                   1   (1.85)
Grasshoppers   -   Thun                1   (1.95)

ΜΕ ΡΙΣΚΟ.....αλά.....BUSTAMANTE
Cottbus   -   St. Pauli                     2   (2.61)

* Οι αποδόσεις που δίνονται είναι οι μεγαλύτερες που κυκλοφορούν στις διάφορες στοιχηματικές εταιρείες κατά την ανάρτηση του άρθρου .

ΜΑΙΟΣ              :   26 ΣΤΑ 42 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 61,90%

ΑΠΡΙΛΙΟΣ         :   41 ΣΤΑ 73 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 56.17%

ΜΑΡΤΙΟΣ          :   51 ΣΤΑ 91 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 56.04%

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ :   23 ΣΤΑ 41 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 56,09%

ΔΕΚ.   -   ΙΑΝ.    :   67 ΣΤΑ 95 ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 70,52%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου