Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

SOCCER TRIP από τον Bustamante


Buenos días ,

Κυριακάτικο κουπόνι σήμερα και ευκαιρία να ανακάμψουμε μιας και το χθεσινό ξεκίνημα δεν ήταν ακριβώς αυτό που περιμέναμε . Αρχή είναι ακόμα και πρέπει να κάνουμε υπομονή να στρώσουν οι ομάδες αλλά και οι επιλογές μας .

Ακολουθούν οι προτάσεις της ημέρας....


Ξεκινάμε από νωρίς στη Γερμανία και στο παιχνίδι Kaiserslautern - Munich 1860 . Καλό το over 2.5 εδώ σε απόδοση (1,80) και θα το κρατήσω . Επιθετικές και οι δύο ομάδες με έφεση στο σκοράρισμα . 3 στα 3 over σε όλες τις διοργανώσεις τελευταία για την Kaiserslautern και 2 στα 3 για την Munich 1860 ενώ στα 3 από τα 4 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δύο αντιπάλων με γηπεδούχο την Kaiserslautern είχαμε και πάλι 3 γκολ και πάνω .

Για την συνέχεια ανηφορίζουμε στην Δανία για το Midtjylland - Silkeborg . Στο (1,81) η νίκη των γηπεδούχων που θα τους εμπιστευτώ λόγο της δυνατής έδρα τους με αποτέλεσμα να έχουν κάνει το 2 στα 2 εντός για φέτος . Η Silkeborg μετρά 1 νίκη και 5 ήττες και αυτή τη στιγμή έχει την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος . 17 - 5 - 9 η παράδοση για την Midtjylland .

Επόμενη στάση η Αυστρία και το RZ Pellets WAC - Rapid Vienna . Η Rapid αντιμετωπίζει την ουραγό του πρωταθλήματος και με την ποιότητα που διαθέτει μπορεί να πάρει εύκολα το διπλό (1,70) και να μας πληρώσει . 4 ήττες σε 5 παιχνίδια για την Pellets με 3 στις 3 ήττες στην έδρα της . Η Rapid από την άλλη μετρά 2 στις 2 νίκες εκτός έδρας και συνολικά έχει 4 νίκες και 1 ήττα στο πρωτάθλημα .

Επιστροφή στο "χωριό" μας για την αναμέτρηση  Kerkyra - Atromitos . Πρεμιέρα για τις δύο ομάδες με τον Atromito να υπερτερεί του αντιπάλου τόσο σε ρόστερ όσο και σε ετοιμότητα μιας και έχει στα πόδια του και ένα επίσημο παιχνίδι για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις . Ομάδα που πιστεύω ότι θα πρωταγωνιστήσει και φέτος κάνοντας την αρχή από σήμερα με το διπλό σε απόδοση (2,40) .

Προτελευταία επιλογή για σήμερα από το Βέλγιο με το παιχνίδι Mons - Club Brugge να μας κεντρίζει το ενδιαφέρον . Σε καλή τιμή η νίκη για την Club Brugge (2,15) και θα το τιμήσω μιας και η ομάδα φαίνεται να έχει πάρει μπροστά και θα διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο . Δεύτερο σπίτι της έχει κάνει τα τελευταία χρόνια την έδρα της Mons με 4 στις 4 νίκες . 3 - 1 - 0 το φετινό ρεκόρ για την Club Brugge ενώ το αντίστοιχο για την Mons είναι 1 - 2 - 1 .

Τέλος αργά το βράδυ θα κινηθούμε σε πιο latin ρυθμούς με το παιχνίδι San Martin - Velez από την Αργεντινή . Πρώτης τάξεως ευκαιρία έχει απόψε η Velez για να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα με την απόδοση του διπλού να φτάνει στο χορταστικό (2,36) . Η San Martin έχει φέτος ένα από τα χειρότερα ρόστερ της κατηγορίας και μάλιστα σήμερα θα απουσιάζουν και δύο αμυντικοί που θα μπορούσαν να δώσουν κάποιες λύσεις . Με 3 σερί ήττες και έχοντας πετύχει μόλις ένα τέρμα αποτελεί έναν βατό αντίπαλο για την Velez που ψάχνει την ανάκαμψη . Σε αυτή την απόδοση σίγουρα αξίζει το ρίσκο .

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ
Kaiserslautern  -  Munich 1860     OVER 2,5   (1.80)
Midtjylland   -   Silkeborg                1            (1.81)
RZ Pellets WAC - Rapid Vienna       2            (1.70)
Mons    -    Club Brugge                   2            (2.15)

ΜΕ ΡΙΣΚΟ....αλά.....BUSTAMANTE
Kerkyra   -   Atromitos           2   (2.40)
San Martin   -   Velez            2   (2.36)

* Οι αποδόσεις που δίνονται είναι οι μεγαλύτερες που κυκλοφορούν στις διάφορες στοιχηματικές εταιρείες κατά την ανάρτηση του άρθρου .
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ      :    1 ΣΤΑ  3  ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 33,33%

ΜΑΙΟΣ              :   26 ΣΤΑ 42  ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 61,90%

ΑΠΡΙΛΙΟΣ         :   41 ΣΤΑ 73  ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 56.17%

ΜΑΡΤΙΟΣ          :   51 ΣΤΑ 91  ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 56.04%

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ :   23 ΣΤΑ 41  ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 56,09%

ΔΕΚ.   -   ΙΑΝ.    :   67 ΣΤΑ 95  ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ 70,52%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου