Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

BOOKENEMY...ΣΤΗΡΙΓΜΑ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ!!!




Η δυνατή μας δυάδα βγήκε εχθές.Καλοφάγωτα για τα 8 μόνο άτομα που διαβάσανε το post!!!Δεν πειράζει συνεχίζουμε και σήμερα πάλι με μια δυνατή δυάδα αμιγώς Βραζιλιάνικη , με χαμηλότερα όμως ποσοστά.Η μίζα του πονταρίσματος πρέπει να είναι μεγαλύτερη....





ΓΚΡΕΜΙΟ-ΝΑΟΥΤΙΚΟ  1  1.35



 Στο 45.000 θέσεων «Ολίμπικο» του Πόρτο Αλέγκρε.

Προϊστορία: 11-4-0 | Γκολ: 27-7.

ΓΚΡΕΜΙΟ: Στο πρώτο 10λεπτο της αναμέτρηση με την Κορίνθιανς, δέχτηκε μεγάλη πίεση και βρέθηκε να χάνει με 2-0 (1-0 6’, 2-0 10’) ενώ δεν ισορρόπησε και γλίτωσε από τρίτο μέχρι το ημίχρονο. Στην επανάληψη πήρε μέτρα, μείωσε (58’), άγγιξε την ισοφάριση με το απευθείας φάουλ του Ελάνο και παραδόθηκε όταν έγινε το 3-1 στο 90’. «Η ήττα ήρθε φυσιολογικά, από μία μεγάλη αντίπαλο που βρέθηκε σε καλή βραδιά», είπε ο Λουσεμπούργκο.

Τιμωρημένοι ο Ζε Ρομπέρτο (17/0) και ο φορ Αντρέ Λίμα (16/5), επιστρέφει από την εθνική Βολιβίας ο στράικερ Μορένο (18/7) και μπαίνει στην εντεκάδα. Ο Μαρκίνιος (16/1) θα αντικαταστήσει τον πρώτο και θα συνθέσει το μεσοεπιθετικό «δίδυμο» με τον φορμαρισμένο Ελάνο (13/5). Φρέσκια απουσία λόγω τραυματισμού δεν υπάρχει.

Η Γκρέμιο φέτος έχει κερδίσει τα εννιά από τα έντεκα παιχνίδια που έδωσε στο «Ολίμπικο» ενώ ο κόσμος στα πιο πρόσφατα, δείχνει πως στην τελική ευθεία θα δώσει ακόμη πιο βροντερό «παρών». Στη νίκη επί της Ατλ. Γκοϊανιένσε έγινε sold out ενώ για απόψε η διοίκηση περιμένει 37.000 φίλαθλους στις κερκίδες.

«Η πραγματικότητα λέει πως έχουμε δύο ομάδες μπροστά μας στη βαθμολογία και από το να συγκεντρωθούμε στην αναμέτρηση με τη Ναούτικο, δε μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Χρειάζεται ψυχραιμία και υπομονή, προκειμένου να βγούμε απόψε νικητές. Ο στόχος που θέσαμε στο ξεκίνημα είναι η έξοδος στο Λιμπερταδόρες, αποδείξαμε πως μπορούμε και αν έρθει κάτι παραπάνω θα είναι καλοδεχούμενο. Δε θα τρελαθούμε κιόλα, γιατί έτσι υπάρχει ο κίνδυνος του αποπροσανατολισμού», υπογράμμισε ο Λουσεμπούργκο.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-2-2): Μαρσέλο Γκρόι – Παρά, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Ουέρλεϊ, Αντερσον Πικό – Σόουζα, Φερνάντο – Ελάνο, Μαρκίνιος – Κλέμπερ, Μαρσέλο Μορένο.

ΝΑΟΥΤΙΚΟ: Χρειάστηκε να βρεθεί με δύο γκολ στην πλάτη (1-0 1’, 2-0 34’) για να θυμηθεί πως έχει αγώνα με τη Μποταφόγκο. Από κει και πέρα άρχισε να πιέζει, μείωσε με πέναλτι (55’), έφτασε (δις) κοντά στο 2-2 και στις καθυστερήσεις δέχτηκε το τελειωτικό χτύπημα με το 3-1. «Δε φτάνει να παίζουμε καλά, χρειάζεται να βάλουμε τη μπάλα στα δίχτυα. Αυτό θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε», υπογράμμισε ο κόουτς Αλεσάντρε Γκάλο.

Μία πολύ καλή επιστροφή για τον Γκάλο, είναι αυτή του μέσο/κάπτεν Μαρτίνες (17/2), ο οποίος εξέτισε και είναι παίκτης που μπορεί να ελέγξει ρυθμό, δίνοντας ηρεμία στη μεσαία γραμμή. Από κει και πέρα, δύο πολύ σημαντικές απουσίες στη γραμμή κρούσης. Ο φορ Κιέζα (10/7) κόπηκε από την αποστολή για να μην ζορίσει το πόδι του και υπάρξει κίνδυνος υποτροπής ενώ ο στράικερ Αραούζο (22/7), έμεινε στο Ρεσίφε για να ξεκουραστεί καθώς ήδη έχει πατήσει τα 34 χρόνια και από τα συνεχόμενα παιχνίδια είναι στα «κόκκινα».

«Δεν πρόκειται να αλλάξουμε πολλά από τον γνώριμο τρόπο παιχνιδιού που έχουμε εκτός έδρας. Θα ενισχύσουμε την άμυνα αλλά δε θα ξεχάσουμε να παρενοχλήσουμε τη Γκρέμιο με αντεπιθέσεις, αναζητώντας το γκολ. Αλλωστε για να φύγει μια ομάδα αλώβητη από το «Ολίμπικο», χρειάζεται να παίξει αρκετά ψηλά τι γραμμές της, η Γκρέμιο είναι πολύ πιεστική και αν πέσουμε στην παγίδα της μαζικής άμυνας, τότε δε θα τη βγάλουμε καθαρή», υπογράμμισε ο Γκάλο.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-2-1): Ζιντεάο – Πάτρικ, Ρονάλντο Αλβες, Ζεάν Ρολτ, Λούσιο – Ζόζα (ή Αλεμάο), Ελικάρλος, Μαρτίνες – Σόουζα, Ράινερ – Ντιμπά.




Πολύ δυνατή στην έδρα της η Γκρέμιο , πολύ αδύνατη δε εκτός η Ναούτικο.Πολύ καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι και επιπλέον η απουσία του βασικού επιθετικού διδύμου για την Ναούτικο εκμηδενίζει σχεδόν τις πειθανότητες έκπληξης.




ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ-ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ   1Χ  Δ.Ε  1.35




 Στο 46.391 θέσεων «Ενζενιάο» του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Προϊστορία: 6-8-9 | Γκολ: 27-27.

ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ: Είναι σε καλό αγωνιστικό «φεγγάρι» και συμπλήρωσε τρεις διαδοχικές νίκες με το 3-1 επί της Νάουτικο. Ορμητικό ξεκίνημα, προβάδισμα με τη σέντρα (1’) και το 2-0 στο 35’. Η μείωση του σκορ (55’) την άγχωσε, πιέστηκε, γλίτωσε σε δύο περιπτώσεις αλλά κλείδωσε τη νίκη στις καθυστερήσεις. Το κλίμα στον κόσμο έφτιαξε και το σημαντικό είναι πως για πρώτη φορά μετά το ξεκίνημα της χρονιάς, δεν υπήρξε η παραμικρή αποδοκιμασία στο γήπεδο. Ακόμη και όταν πιέστηκε η «φογκάο», οι οπαδοί σε σταμάτησαν να την ενθαρρύνουν.

Δίνεται αμφίβολος ο Ζέεντορφ (12/4) και θα αποφασιστεί στιγμές πριν το παιχνίδι αν θα αγωνιστεί. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, πρώτος υποψήφιος αντικαταστάτης ο Σιντίνιο (10/2). Επέστρεψε από τη «σελεσάο» ο γκολκίπερ Ζέφερσον (18/0), από την εθνική Ουρουγουάης ο μεσοεπιθετικός Λοδέιρο (5/1), από τιμωρία ο μπακ Αζεβέδο (20/1) και ο στόπερ Φερέιρα (21/0). Στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του ο στόπερ Αντόνιο Κάρλος (12/0).

«Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλες τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν. Στα τελευταία παιχνίδια δείχνουμε πως μπορούμε να πάμε το επίπεδο των εμφανίσεών μας ακόμη πιο ψηλά αλλά χρειάζεται υπομονή και ηρεμία όταν δεν βρισκόμαστε σε καλή μέρα. Η Ιντερνασιονάλ είναι ποιοτικός αντίπαλος και δεν έχουμε εύκολο έργο, χρειάζεται προσπάθεια για να την κερδίσουμε», είπε ο Ολιβέιρα.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Ζέφερσον – Λούκας, Φάμπιο Φερέιρα, Ντόρια, Μάρσιο Αζεβέδο – Ζάντσον, Γκαμπριέλ – Φελίπε Γκαμπριέλ, Ζέεντορφ (ή Σιντίνιο), Αντρεζίνιο – Ελκεσον.

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ: Πρόσθεσε ακόμη μία προβληματική εντός έδρας εμφάνιση, με συνέπεια να χάσει (1-2) από τη Φλουμινένσε. Ακίνδυνη μεσοεπιθετικά ως το ημίχρονο, έμεινε πίσω στο σκορ (29’) από κόντρα επίθεση. Ανέβασε στροφές στο δεύτερο, είχε δύο μεγάλες φάσεις αλλά τις σπατάλησε. Εντονες διαμαρτυρίες των φιλάθλων μετά το παιχνίδι, κατηγορώντας τους παίκτες για παθητικότητα. «Αντιμετωπίζουμε πρόβλημα στις κλειστές άμυνες», είπε ο Φερναντάο, ο οποίος αν δεν αρχίσει να χτίζει ένα θετικό σερί, τότε δύσκολα θα βγάλει τη χρονιά.

Εξέτισε ο Ντ’ Αλεσάντρο (10/1), επέστρεψαν από τις εθνικές τους ο Λεάντρο Νταμιάο (9/4), ο Φορλάν (8/2) και ο χαφ Γκινιασού (16/0). Τιμωρημένοι οι μπακ Νέι (19/0) και Φαμπρίσιο (19/1). Αναφορικά με τους Φορλάν και Γκινιασού, δεν είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσουν λόγω κόπωσης και αν δεν το πράξουν, τότε αντικαταστάτες τους θα είναι ο Κασιάνο (2/0) και ο Ελτον (19/1). Χτύπησε και τέθηκε νοκ άουτ ο φορ Νταγκομπέρτο (15/5), παραμένουν εκτός ο στράικερ Ραφαέλ Μόουρα (5/0), ο στόπερ Χουάν (3/1), ο αριστερός μπακ Κλέμπερ (7/0) και ο χαφ Ιγκορ (9/1).

Ο στόπερ Μπολίβαρ (15/0) ζήτησε να μη συμπεριληφθεί στην αποστολή ενώ ο Μπολάτι (7/0) και ο Ντάτολο (7/1), κόπηκαν γιατί στη βραζιλιάνικη λίγκα η κάθε ομάδα επιτρέπεται να χρησιμοποιεί τρεις ξένους.

Το πρόβλημα της Ιντερνασιονάλ για απόψε εστιάζεται κυρίως στα άκρα της άμυνας. Καθώς ο δεξιός μπακ Εντσον Ρατίνιο (3/0) δεν είναι και κάτι το τρομερό ενώ ο Ζε Μάριο που θα καλύψει το αριστερό άκρο, κάνει το ντεμπούτο του και είναι η τρίτη επιλογή στη συγκεκριμένη θέση. Τώρα, αν συνυπολογίσουμε το γεγονός πως η Μποταφόγκο διαθέτει δύο από τους πιο γρήγορους και τεχνίτες μπακ (Λούκας, Μάρσιο Αζεβέδο), ο Φερναντάο θα πρέπει να βρει λύσεις στην αλληλοκάλυψη από τα χαφ του για να μην εκτεθεί στα μετόπισθεν.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-2-2): Μουριέλ – Εντσον Ρατίνιο, Ιντιο, Ροντρίγκο Μολέδο, Ζε Μάριο – Ζοζιμάρ, Γκινιασού (ή Ελτον) – Φρεντ, Ντ’ Αλεσάντρο – Φορλάν (ή Κασιάνο), Λεάντρο Νταμιάο.




Ο Φορλάν παιδιά πολύ δύσκολα θα παίξει.Έβγαλε ολόκληρο 90λεπτο με την Ουρουγουάη εχθές και σίγουρα δεν είναι έτοιμος σωματικά να ανταπεξέλθει.Από την άλλη ο Γκινασού μπορεί και να ξεκινήσει καθώς έπαιξε με την Αργεντινή για 30 ώρα (μπήκε αλλαγή στο 60').Βέβαια πέρα από την συμμετοχή στον αγώνα είναι και η ταλαιπωρία του ταξιδιού.Ούτως ή άλλως από τους φιλοξενούμενους θα λείψουν 10 παίχτες.Αν βάλεις και τον Φορλάν (που είναι στην αποστολή ) που ουσιαστικά δεν μπορεί να βοηθήσει , η αποστολή που κατεβαίνει είναι αποδεκατισμένη.Από την άλλη στην Μποταφόγκο δεν υπάρχουν τέτοια θέματα.Βέβαια με την Ναούτικο στο τελευταίο έβγαλε μια κούραση και αυτό είναι φυσιολογικό καθώς στην Βραζιλία παίζουν κάθε 3 μέρες.Για τον λόγο αυτό υπάρχει ένα θέμα για τον πολύ φορμαρισμένο αλλά 36χρονο πλέον Ζέερντοφ , ο οποίος είναι στην αποστολή αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσει.
Σκεφτόμουν τον άσσο , αλλά λίγο η κούραση της Μποταφόγκο , λίγο το όνομα του αντιπάλου , λίγο η ανάγκη της Ιντερνασιοναλ για βαθμούς , καθώς αν χάσει θα πρέπει να αποχαιρετήσει το Λιμπερταδόρες , με κάνουν επιφυλακτικό μην υπάρξει συμβιβασμός στην ισοπαλία.






ΠΡΟΤΑΣΗ




ΓΚΡΕΜΙΟ-ΝΑΟΥΤΙΚΟ   1  1.35
ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ-ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ   1Χ  Δ.Ε   1.35



Ποντάρω  122 ευρώ στην δυάδα.




Υ.Γ  Οι αγώνες διεξάγονται ξημερώματα στις 03:00.





ΕΝΑΡΞΗ ΤΑΜΕΙΟΥ   8-4-2012
ΑΡΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ      0 ΕΥΡΩ
ΤΡΕΧΩΝ ΤΑΜΕΙΟ    -1480 ΕΥΡΩ
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ           122 ΕΥΡΩ
ΤΕΛΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ     -1602 ΕΥΡΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου