Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

BOOKENEMY...ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!!





Συνεχίζεται το καλό σερί παιδιά.Βγάλαμε το κατιτί μας και εχθές.Πάμε να δούμε τα σημερινά tips που έχουν γαλλικό ενδιαφέρον....







ΡΕΜΣ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ   Χ2 Δ.Ε  1.35




ΡΕΜΣ: Αρχίζει και παίρνει πίστη στις δυνάμεις της ενώ στα χαρακτηριστικά των αγώνων της ως τώρα είναι πως έχουν χαρακτήρα γκραν γκινιόλ. Στην Μπαστιά έχασε στο 95’, με τη Σοσό κέρδισε στο 94’ ενώ στην Τουλούζ ισοφαρίστηκε στο 89’. Τα δύο τελευταία της γκολ (με Σοσό και Τουλούζ) ήταν αυτογκόλ. Ντεμπούταρε άμεσα βασικός ο καλός τεχνίτης μέσος Ντιέγκο (πρώην Τουρ). «Το σημαντικό είναι πως σε κάθε παιχνίδι προοδεύουμε σε κάποιον τομέα και αυτό σημαίνει πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης» λέει ο Φουρνιέ.

Αποχώρησε στην Παρί ο πετυχημένος γενικός διευθυντής της Λετάν (παρών από το 2006). Εκτός ο στόπερ Φοφανά (3/0), οι ακραίοι επιθετικοί Φορτές (4/0), Αγιτέ (3/0) και ο φορ Τουντίκ (3/0 σαν αλλαγή), παρών ο σημαντικός μεσοαμυντικός Κρισόβιακ (4/0) που έρχεται από δύο παιχνίδια U21 με την Πολωνία και κουβαλάει περισσότερη κούραση από τους συμπαίκτες του.

Ο Φουρνιέ έχει πρόβλημα μεσοεπιθετικά στα άκρα και έτσι φαίνεται να καταλήγει στην προώθηση του δεξιού μπακ Γκλομπάρ (3/0). Αριστερά δεύτερη εμφάνιση για τον Ντιέγκο με τα εξαιρετικά στημένα ενώ ο καλός Αλγερινός Γκίλας (3/0, 14 γκολ πέρυσι, μόλις δύο όμως το τελευταίο εξάμηνο) που όπως λέει και ο προπονητής του έχει μεγάλη κρίση αυτοπεποίθησης αυτή την εποχή θα είναι το στήριγμα του κλασικού φορ Φοβέργκ (4/1). «Νιώθω καλά, μου λείπει μόνο λίγη τύχη, το σημαντικό είναι να κάνουμε φάσεις και τις κάνουμε» λέει ο Γκίλας.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Αγκάσα (7,6,5,7) – Μαντί (-,6,-,5), Βεμπέρ (6,5,-,6), Τακαλφρέντ (5,5,-,-), Σουαρέ (-,-,6,6) - Κρισόβιακ (5,6,7,6), Ντεβό (6,5,5,6) – Γκλομπάρ (6,4,6,-), Ντιέγκο (-,-,-,5), Γκίλας (5,-,4,5) – Φοβέργκ (αλλ,6,4,4).

ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Δίνει δεύτερο σερί εκτός και ενώ την Τρίτη έρχεται το μεγαλύτερο ραντεβού της ιστορίας της, με την Αρσεναλ και υπάρχει ήδη ξεσηκωμός στην περιοχή εν όψει αυτού του ραντεβού με ουρές τεσσάρων ωρών στα εκδοτήρια. Πιάνοντας αρκετά καλή εμφάνιση και παίζοντας για πρώτη φορά φέτος με 4-3-3 κατέγραψε την πρώτη φετινή της νίκη με 3-1 στη Σοσό.

Την αγωνιστική που πέρασε πέτυχαν το πρώτο τους φετινό γκολ οι επιτελικοί Καμπελά, Μπελαντά που έλειψε σε διεθνή παιχνίδια όπως και ο σημαντικός στόπερ Γιανγκαμπίβουα. Για το λόγο αυτό μάλλον θα προφυλαχθεί σήμερα ώστε να είναι φρέσκος την Τρίτη. Πρώτη φετινή παρουσία του σημαντικού χαφ Εστράδα που λόγω τιμωρίας και τραυματισμού απουσίαζε ως τώρα. Ανευ σημασίας τα προβλήματά της. Το επιθετικό 4-3-3 μάλλον θα δώσει τη θέση του στο ελαφρώς πιο συντηρητικό 4-2-3-1 που είναι και η βασική επιλογή του τεχνικού της. Η παρουσία του Εστράδα στο κέντρο επιβάλλει κάτι τέτοιο. Ο Μπελαντά (3/1) σε ελεύθερο ρόλο ενώ Ουτάκα (4/0) και Μουνιέ (2/0) προβλέπεται να είναι οι ακραίοι με τον δεύτερο, κλασικός αριστερός, να πηγαίνει στα δεξιά. Μπροστά ο Αργεντίνος Ερέρα (4/2) που μπορεί να μην έχει το εκτόπισμα του Ζιρού αλλά αποδεικνύεται αποτελεσματικός και δεν θέλει 50 ευκαιρίες για να σκοράρει.

«Πρέπει να συνηθίσουμε και να μάθουμε να παίζουμε παιχνίδια πριν από τα ευρωπαϊκά ραντεβού. Γι' αυτό το λόγο είμαστε αποκλειστικά συγκεντρωμένοι σ’ αυτό τον αγώνα» είπε ο Ζιράρ.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Ζουρντρέν (6,5,4,6) – Μποκαλί (-,-,-,5), Κονγκρέ (5,6,3,αλλ), Χίλτον (5,-,4,5), Ζενσάν (5,5,-,-) ή Μπεντιμό (αλλ,4,4,7) – Εστράδα (-,-,-,-), Σαϊχί (απ,-,-,7) – Μπελαντά (-,αλλ,5,6), Ουτάκα (6,6,5,6), Μουνιέ (-,-,αλλ,4) – Ερέρα (3,6,3,5).



Οι πρωταθλητές μετά από πολύ καιρό είναι υπερπλήρης και η επιστροφή μάλιστα του Εστράδα είναι ιδιαίτερα σημαντική στο κέντρο.Έχω σε μεγάλη εκτίμηση την Μονπελιέ.Δικαιότατα πήρε το πρωτάθλημα πέρυσι και φέτος είναι σχεδόν η ίδια ομάδα.Μπροστά ο Ερέρα έχει καλύψει επάξια το κενό του Ζιρού πού πήγε στην Άρσεναλ.Η νεοφώτιστη Ρεμς σε αυτές τις 4 αγωνιστικές δεν δείχνει κάτι το αξιοπρόσεχτο.Το παλεύει είναι η αλήθεια , αλλά μέχρι στιγμής κέρδισε μόνο στην έδρα της το λοιμό την Σοσό με το ισχνο 1-0.Θα πήγαινα με το διπλό αλλά λόγω του ότι μπορεί να έχουν οι φιλοξενούμενοι το μυαλό τους στο Τσου Λου θα βάλω και την ισοπαλία δίπλα , που σίγουρα δεν θα δυσαρεστήσει τους γηπεδούχους.




Π.Σ.Ζ-ΤΟΥΛΟΥΖ   1   1.47




ΠΑΡΙ Σ.Ζ.: Η κλάση του Ιμπραΐμοβιτς ήταν αυτή που την οδήγησε στην πρώτη της φετινή νίκη με 2-1 στη Λιλ και έπεσαν οι τόνοι αφού υπήρχε πίεση σε Αντσελότι και Λεονάρντο. Την Τρίτη υποδέχεται την Ντιναμό Κιέβου στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παρέμεινε τελικά ο Νενέ που έχει περιθωριοποιηθεί αλλά θέλει να πείσει πως αξίζει ανανέωσης συμβολαίου. Αρκετοί διεθνείς απουσίασαν σε παιχνίδια εθνικών, «δεν είναι εύκολο, οι περισσότεροι θα έρθουν πριν τον αγώνα. Είμαι όμως μαθημένος σε τέτοιες καταστάσεις. Είναι μια πολύ σημαντική για εμάς αυτό το παιχνίδι, πρέπει να επιβεβαιώσουμε τη νίκη στη Λιλ» λέει ο Αντσελότι.

Παραμένει ανέτοιμος ο διεθνής Βραζιλιάνος στόπερ Τ. Σίλβα, όπως και ο νεοαποκτηθείς Ολλανδός δεξιός μπακ Φαν ντερ Βιλ. Εξέτισε ποινή δύο αγώνων ο επιθετικός Λαβέτσι (2/0) αλλά δεν κλήθηκε στην αποστολή επειδή ήταν επιβαρυμένος από διεθνή παιχνίδια. Παραμένουν εκτός οι μέσοι Μποντμέρ (1/0) και Σισοκό, επιστρέφει ο μεσοαμυντικός Σαντόμ (2/0).

Ο Ιμπραΐμοβιτς (3/4) που είναι ο μοναδικός της σκόρερ έχοντας πετύχει και τα τέσσερα γκολ της ξεκινά κανονικά αν και τις προηγούμενες ημέρες προφύλαξε το πόδι που ταλαιπωρείται τις τελευταίες εβδομάδες. Το σχήμα για μια ακόμα φορά αποτελεί ερωτηματικό, υπάρχει μια σκέψη για 4-4-2 με τον Μενέζ ή τον Νενέ δεύτερο επιθετικό και τον τραγικό ως τώρα Παστόρε σε επιτελικό ρόλο. Η εναλλακτική είναι να πάνε στα άκρα Παστόρε  και Νενέ ή Μενέζ και το σχήμα να γίνει 4-3-2-1, το αγαπημένο του Αντσελότι. Στην άμυνα ο Σακό που έρχεται από δύο παιχνίδια της εθνικής ίσως πάρει ανάσες με τον Ζουμανά Καμαρά να είναι υποψήφιος γι αυτή την περίπτωση.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Σιρίγκου (-,6,5,6) – Ζαλέ (4,4,4,4), Αλεξ (4,5,6,5), Σακό (5,6,6,5), Μάξουελ (4,4,4,4) – Βεράτι (6,αλλ,αλλ,7), Μότα (-,-,4,6), Ματυϊντί (αλλ,5,6,5), Παστόρε (-,4,3,4) - Νενέ (αλλ,5,6,αλλ) ή Μενέζ (6,4,αλλ,7), Ιμπραΐμοβιτς (7,-,5,8).

ΤΟΥΛΟΥΖ: Για μια ακόμα φορά απέδειξε πως όταν πρέπει να κάνει παιχνίδι εντός έδρας με μικρούς έχει πρόβλημα. Με τον ασταμάτητο νεαρό Μπεν Γεντέρ ισοφάρισε στο 89’ σε 1-1 τη Ρεμς και θα μπορούσε και να κερδίσει αν και δεν το άξιζε. Εξι βασικοί της έλειψαν σε διεθνείς υποχρεώσεις με σημαντικότερη παρουσία τον μέσο Ετιέν Καπού που σκόραρε με την εθνική την Τρίτη.

Νέο πρόσωπο ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός Τζάλο (δανεικός από την Μπενφίκα). Ο σημαντικός στόπερ Ζεμπινά (2/0) που έχασε τα δύο τελευταία λόγω τραυματισμού αν και παραμένει αμφίβολος δίνει το παρών στην αποστολή. «Μετά το παιχνίδι στο Παρίσι θα γνωρίζουμε τι πραγματικά αξίζουμε» σχολιάζει. Εξαιρετικά αμφίβολος ήταν τις προηγούμενες ημέρες και ο επιθετικός Ριβιέρ (3/0) αλλά δίνει κι αυτός το παρών.

Αν δεν τα καταφέρει ο Ζεμπινά θα παίξει και πάλι ο νεαρός Γιαγκό που αιφνιδίασε ευχάριστα με τις εμφανίσεις του ως τώρα αφού έρχεται κυριολεκτικά από το πουθενά. Υπάρχει και μια σκέψη να γυρίσει σαν στόπερ ο Καπού, έχει γίνει αρκετές φορές στο παρελθόν, αλλά σ’ αυτή την περίπτωση χαλάει η ισορροπία μπροστά από την άμυνα. Μπροστά μάλλον ξεκινά ο δαιμόνιος Μπεν Γεντέρ (4/3) που ψηφίστηκε και καλύτερος παίκτης της για τον Αύγουστο.

«Σε επίπεδο υλικού δεν υπάρχει σύγκριση αλλά πάμε με τις αρετές μας, με το καλό ηθικό μας τις φυσικές δυνάμεις μας και την τακτική μας με πρώτο στόχο να αμυνθούμε σωστά. Το ίδιο έκαναν με επιτυχία Λοριάν και Μπορντό» τόνισε ο Καζανοβά.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-1-4-1): Ααμαντά (5,5,5,6) – Οριέ (4,-,-,5), Ζεμπινά (5,7,-,-) ή Γιαγκό (-,-,6,6), Αμπντενούρ (5,7,6,4), Μ. Μπενγκ (4,6,6,4) – Καπού (4,6,-,6) - Ντιντό (5,-,αλλ,4), Σισοκό (5,7,7,4), Μπράατεν (αλλ,6,5,αλλ) ή Ρεγκατέν (αλλ,-,-,4), Ταμπανού (5,7,6,4) - Μπεν Γεντέρ (αλλ,6,4,6) ή Ριβιέρ (5,αλλ,-,αλλ).





Θεωρώ ότι η Παρί μετά την μεγάλη νίκη που πήρε στην Λιλ πήρε ψυχολογία και αυτοπεποίθηση και δεν νομίζω να μην κερδίσει σε τρίτο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι.Η Τουλούζ είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα αλλά ποιοτικώς δεν έχει καμία σχέση με τους Παριζιάνους.Ο άσσος εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί.






ΜΟΝΑΚΟ-ΝΤΙΖΟΝ   1   1.70



ΜΟΝΑΚΟ: Αρκετές από τις εμφανίσεις της κινήθηκαν στην κόψη του ξυραφιού και ήταν θέμα χρόνου να γνωρίσει την πρώτη της ήττα. Χάνοντας με 2-1 στη Χάβρη έχασε προσωρινά και την πρώτη θέση από την Ντιζόν. Σε πλήρη αναδιοργάνωση όλων των διοικητικών θέσεων προχώρησε ο ιδιοκτήτης Ριμπολόβλεφ.

Ο αριστερός μπακ Τζαβέλας που προπονείται πλέον κανονικά κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην αποστολή και ίσως ξεκινήσει βασικός. Αμφίβολος ο Σουηδός μεσοεπιθετικός (5/1) που διεκδικεί μια θέση με τον Μαροκινό Ντιράρ (6/0). Τιμωρημένος ο έμπειρος στόπερ Βολφ (6/0). Η ακριβότερη μεταγραφή της, ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός Οκάμπος που έπαιξε αλλαγή στο τελευταίο, έμεινε εκτός αποστολής. Παραμένει ανέτοιμος ο Ουρουγουανός φορ Ρίμπας.

Επανεμφανίζεται ο ταλαντούχος Βέλγος Καρασκό (4/1) που αποτελεί έκπληξη του Ρανιέρι. Μπήκε δυνατά στη σεζόν και τραυματίστηκε αλλά σήμερα έχει αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει. Μπροστά το δίδυμο Τουρέ (6/6), Ζερμέν (6/3) δεν χαλάει.

«Η Ντιζόν θέλει να παραμείνει πρώτη και εμείς θέλουμε να ξαναπάρουμε τη θέση. Το παιχνίδι θα είναι ανοιχτό. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά αν και είχαμε απουσίες λόγω εθνικών. Πρέπει να επιστρέψουμε άμεσα στις νίκες» είπε ο Ρανιέρι.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Σούμπασιτς – Μαρεστέρ, Αντριάνο, Ράτζι, Τζαβέλας ή Καγκελμάχερ – Ντυμόν, Ντίνγκα, Ντιράρ, Καρασκό (Μπαϊράμι) – Ζερμέν, Τουρέ.

ΝΤΙΖΟΝ: Περισσότερο χάρη στην τύχη παρά στις ικανότητές της ανέτρεψε το σκορ σε 2-1 με την Γκαζελέκ στο τελευταίο δεκάλεπτο και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση. Σε φιλικό έπαιξε με βασικούς και κέρδισε με 4-3 τη Σεντ Ετιέν. Αποχώρησε στη Λοριάν ο σημαντικός μέσος και πρώτος σκόρερ ως τώρα Κορνιέ (4/3). «Δεν μπορέσαμε να τον αντικαταστήσουμε, έχουμε λιγότερες επιλογές και πρέπει να ψάξουμε άλλες λύσεις και οργάνωση» είπε ο προπονητής της.

Μέσα στη βδομάδα έγινε η επίσημη παρουσίαση της ομάδας και το παρών έδωσε ο πολύ καλός μέσος Σανκαρέ. Ενώ ήταν φευγάτος δεν βρήκε ομάδα και επανήρθε με αποτέλεσμα σήμερα να είναι παρών στην αποστολή και να έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει. «Είμαι πολύ ικανοποιημένος, καταφέραμε να τον επαναφέρουμε στη λογική, να σκεφτεί καλύτερα το μέλλον και να έρθει προς το μέρος μας για να τα ξαναβρούμε» σχολιάζει ο προπονητής του που τον υπολογίζει για στυλοβάτη στο κέντρο.

Σοβαρό πρόβλημα προέκυψε στην προπόνηση αφού τραυματίστηκε μόνος του σοβαρά στους χιαστούς ο έμπειρος φορ Τιλ (4/1) και χάνει την υπόλοιπη σεζόν αφού θα χρειαστεί περίπου έξι μήνες για να επανέρθει. Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Μπάμπα (6/0). Φρέσκοι τραυματίες επίσης ο καλός δεξιός μεσοεπιθετικός Γκερμπέρ (4/1), οι επιθετικοί Κασερές (6/2), Κονέ (2/0). Εκτός για δεύτερο αγώνα οι στόπερ Πολ (3/0), Σισέ (5/0).

Οι απουσίες κάνουν κάπως οριακές τις επιλογές του Νταλ’ Ολιο. Στην επίθεση δίπλα στον Ζοβιάλ (6/2) θα παίξει ο Ταβάρες που αποκτήθηκε από ομάδα τέταρτης κατηγορίας και πέτυχε κι ένα γκολ στο φιλικό με τη Σεντ Ετιέν.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Ρενέ – Πάιγ, Ρεμί, Βαρό, Σουπραγιέν – Μπαρατζί, Μαλουντά, Σανκαρέ (Μολέ), Μπερενγκέ – Ταβάρες, Ζοβιάλ.






Τα επιχειρήματα για τον άσσο είναι πολλά.Καταρχήν παρόλο που είναι πρωτοπόρες καμία σχέση η εικόνα που παρουσιάζουν οι δύο ομάδες στο γήπεδο.Η Μονακό είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από όλες.Στην τελευταία και μοναδική της ήττα στην Χάβρη πραγματικά κοιμήθηκε ο θεός.Επιπλεόν από την Ντιζόν έφυγε ο καλύτερος παίχτης Κορνιέ με μεταγραφή και χωρίς να αντικατασταθεί.Τέλος σήμερα τις λείπουν  ακόμα 7 παίχτες , είτε βασικοί είτε χρήσιμοι παίχτες και άν βάλουμε και τον Κορνιέ που έφυγε το πρόβλημα γίνεται μεγάλο.Θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα ο άσσος θα βγεί.





ΠΡΟΤΑΣΗ


ΡΕΜΣ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ   Χ2  Δ.Ε  1.35
Π.Σ.Ζ-ΤΟΥΛΟΥΖ   1   1.47
ΜΟΝΑΚΟ-ΝΤΙΖΟΝ   1   1.70 (κάλυψη Χ στο 3.60)



Ποντάρω 68 ευρώ στην τριάδα και 11 ευρώ στην κάλυψη.









ΕΝΑΡΞΗ ΤΑΜΕΙΟΥ   8-4-2012
ΑΡΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ      0 ΕΥΡΩ
ΤΡΕΧΩΝ ΤΑΜΕΙΟ    -1380 ΕΥΡΩ
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ           79 ΕΥΡΩ
ΤΕΛΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ     -1459 ΕΥΡΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου