Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

BOOKENEMY...ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΓΛΥΨΟΥΜΕ ΚΑΛΑ!!!





Καταρχάς για τα χθεσινά μου tips έχω να πω ότι η Μονακό αδικείται κατάφορα από την ισοπαλία , καθώς ήταν η καλύτερη ομάδα του γηπέδου.Στο Παρίσι η Παρί επιβεβαίωσε τα λεγόμενά μου ότι δεν την έπαιρνε άλλη εντός έδρας γκέλα , αλλά εκεί που έπεσα έξω ήταν με την Μονπελιέ.Βέβαια όταν είδα τις ενδεκάδες με έπιασε ένας ρίγος και το κάλυψα στον άσσο.Φρεσκαρίστηκε πολύ η ενδεκάδα της και όπως φάνηκε το μυαλό της ήταν αλλού.Πάμε να δούμε τα σημερινά....





ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  2  1.45





Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

 Δεν πήρε επίσημα εισιτήρια ο Ολυμπιακός, όμως θα έχει πολύ κόσμο στο γήπεδο.

Σε άσχημη κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος ύστερα και από τη χθεσινή βροχόπτωση.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Εκανε την έκπληξη αποσπώντας την ισοπαλία (1-1) στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό, χάι - λάιτ το εκπληκτικό γκολ του Ντε Βινσέντις. «Σπουδαίος βαθμός, όμως το σημαντικότερο είναι πως τονώθηκε η ψυχολογία μας που δεν ήταν και στα καλύτερά της μετά την ισοπαλία με τον Πλατανιά» σημείωσε ο Γιάννης Χριστόπουλος. Αύξησε τις μετοχές του κυρίως με την εμφάνιση του ΠΑΣ Γιάννινα, που ήταν αρκετά θετική παίζοντας βέβαια και από το 55’ με αριθμητικό πλεονέκτημα.

Στρέφει τώρα την προσοχή του στον Ολυμπιακό με τον Γιώργο Χριστοβασίλη να ...ντοπάρει τους παίκτες υποσχόμενος έξτρα πριμ -που θα προστεθεί σε αυτό για το ΟΑΚΑ- μόνον αν επιτευχθεί η νίκη.

Μπορεί να μεσολάβησε η διακοπή όμως η επιτυχημένη συνταγή δεν πρόκειται να αλλάξει. Ο Χριστόπουλος προτίθεται να παρατάξει την ενδεκάδα που εμπιστεύτηκε κόντρα στον Παναθηναϊκό και κατέκτησε την ισοπαλία. Μοναδική αλλαγή η είσοδος του Κολοβέτσιου στο αρχικό σχήμα αντί του ανέτοιμου στόπερ Τζιμόπουλου. (2/0), εκτός αποστολής έμεινε και ο χαφ Τοπούζης (1/0) λόγω τραυματισμού.

Πολύς κόσμος στο γήπεδο, υπολογίζεται ότι περίπου 5.000 θα συμπαρασταθούν στην προσπάθεια του ΠΑΣ κόντρα στον νταμπλούχο. Οι παίκτες του γηπεδούχου θα προσπαθήσουν να είναι και τώρα ανταγωνιστικοί και αν είναι δυνατόν να φτάσουν σε μία ακόμα έκπληξη πριν μπουν σε ένα σαφώς πιο βατό πρόγραμμα. Οδηγός τους θα είναι το πάθος και η ομαδικότητα που επέδειξαν και στο ματς του ΟΑΚΑ.

«Θα είμαστε μια γροθιά ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι ο κόσμος θα είναι όπως πάντα δίπλα μας και θα κάνουμε ό,τι περνάει από τα χέρια μας ώστε να φύγει χαρούμενος από το γήπεδο» έστειλε το δικό του μήνυμα ο Εμιλιάνο Βίλα.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Φεγκρούς - Λίλα, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Πάντος - Πατσατζόχλου, Τσουκαλάς - Γεωργίου, Ντε Βινσέντι, Βίλα - Ιλιτς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σχετικά βελτιωμένος κέρδισε εντός έδρας τον Λεβαδειακό με το ευρύ 4-0 και διπλασίασε τις νίκες του. Τα σπουδαία όμως τώρα έρχονται, το μυαλό όλων στις τάξεις του έχει στραφεί στην Τρίτη, όταν στην πρεμιέρα των ομίλων θα φιλοξενήσει τη Σάλκε. «Πρέπει πρώτα να φύγουμε χωρίς απώλειες από τη σκληρή έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα και μετά να σκεφτούμε το Τσάμπιονς Λιγκ» κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ο Λεονάρντο Βαρζίμ.

Ανάλογο σκεπτικό είχαν και τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη που επισκέφθηκε τους παίκτες στην προπόνηση της Πέμπτης και τους επέστησε την προσοχή: «Πριν από τη Σάλκε έχουμε το παιχνίδι στα Γιάννινα. Θέλουμε τη νίκη ώστε να κάνουμε ένα ακόμη βήμα προς τον στόχο μας που είναι πρώτα το πρωτάθλημα. Μετά θα σκεφτούμε την Τρίτη και το Τσάμπιονς Λιγκ που στοχεύουμε σε μια καλή πορεία» ενώ έκανε και συστάσεις για την εξωγηπεδική ζωή.

Τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα ο αμυντικός χαφ από το Μάλι Ντιακιτέ, θέμα ωρών να κλείσει τον Κολομβιανό φορ Πίνο, που θα αποτελέσει την πρώτη κίνηση εν όψει Ιανουαρίου. Ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους ο Αμπντούν και ο Φουστέρ, σειρά παίρνουν ο Χολέμπας, ο Τζιμπούρ και ο Τοροσίδης.

Πρόβλημα με τον Μανιάτη (2/1), που χτύπησε με την εθνική και θα λείψει, όμως σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο θα είναι απόλυτα έτοιμος για το παιχνίδι της Τρίτης. Ετοιμοι οι Τάτος (0/0), Κοντρέρας (1/0), που όμως αποκλείστηκαν από την αποστολή, μακροχρόνια απών ο Παπαδόπουλος. Αναμένονται αλλαγές από τον Πορτογάλο τεχνικό έχοντας αρκετούς παίκτες στις εθνικές ομάδες, ενώ στο βάθος του μυαλού του σίγουρα έχει και το παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Κάρολ - Τοροσίδης, Παπάζογλου, Σιόβας, Χολέμπας - Φέισα, Μοντέστο - Φουστέρ, Γκρέκο, Μασάντο - Τζιμπούρ




Ανασταλτικά στοιχεία , το γήπεδο χωράφι , η απουσία του Κοντρέρας και ο αγώνας Τσου Λου την Τρίτη.Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός και με σβησμένες μηχανές θα το πάρει το παιχνίδι.Έχει και Κουκουλάκη και το σπρωξιματάκι του θα το έχει.





ΓΚΕΝΚ-ΜΠΕΒΕΡΕΝ   1  1.33




ΓΚΕΝΚ: Με αυτοθυσία, αρκετή τύχη, τις αποκρούσεις του Κέτελες και μία ευνοϊκή διαιτητική απόφαση (δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στην Αντερλεχτ), κράτησε την ισοπαλία (2-2) στις Βρυξέλλες και παρέμεινε αήττητη από την αρχή του πρωταθλήματος.

Με γκολ έκανε ντεμπούτο ο νεοφερμένος επιθετικός Ντε Κέουλαρ. Ο πρώην άσος της Λόκερεν αποκτήθηκε την τελευταία στιγμή για να καλύψει την πώληση του Μπέντεκε, κίνηση που ικανοποίησε απόλυτα τον Μάριο Μπέιν. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον τρόπο που κινηθήκαμε στις μεταγραφές (σ.σ. αποκτήθηκαν επίσης την τελευταία στιγμή ο μπακ Χαμαλάινεν και ο στράικερ Πλετ). Νομίζω ότι έχουμε ένα ισορροπημένο σύνολο και το επίπεδο έχει ανέβει. Εξηγώ στους παίκτες ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες και ότι από εβδομάδα σε εβδομάδα η αποστολή θα αλλάζει. Επομένως τους χρειάζομαι όλους. Προς το παρόν η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή και πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα παραμείνει έτσι. Αυτό το καταφέρνει μόνο άμα κερδίζεις. Παιχνίδια όπως αυτά κόντρα στη Μπέβερεν επιβάλλεται να τα παίρνουμε, ωστόσο δεν υπάρχει περίπτωση να υποτιμήσουμε την αντίπαλο», ξεκαθάρισε ο Ολλανδός κόουτς.

Επανέρχονται ο βασικός φορ Βόσεν (5/2), ο καλός επιθετικός Μπαρντά (2/0) και ο βασικός αριστερός μπακ ΤσιμάνγκαΣιμάις, που στην πορεία θα διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα. Δεύτερο σερί έξω ο καλός μπακ/στόπερ Ανελέ (5/0). Σταθερά στα πιτς ο στόπερ Γιονελάιτ.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Κέτελες – Φερνάντες, Κουλιμπάλι, Νάντσον, Χαμαλάινεν – Χάιλαντ, Γκόριους – Μπούφελ, Ντε Κέουλαρ, Μονρός – Βόσεν.

ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ: Πανηγύρισε την πρώτη της νίκη για φέτος, επικρατώντας 2-0 της Σερκλ Μπριζ. Την διαφορά έκανε ο νεοαποκτηθείς φορ Μπαντάς (Ιμπραΐμοβιτς του Ισραήλ το παρατσούκλι του), ο οποίος στην πρώτη του συμμετοχή άνοιξε το σκορ στο 70'. Στο 89' με απευθείας φάουλ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. Ισορροπημένο παιχνίδι πάντως σε γενικές γραμμές με τις δύο ομάδες να βγάζουν ίδιο αριθμό ευκαιριών.

«Επιτέλους επιβραβευτήκαμε για τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις», τόνισε πανευτυχής ο Ντιρκ Χέιραρντ, που επιστρέφει στον πάγκο μετά από τιμωρία δύο αγωνιστικών. Ξανά εκτός ο φορ Γκαντίρ (1/0). Εξέτισε ο χαφ Λεπουάντ (1/0), αλλά τελικά δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή λόγω εντός τραυματισμού. Τραυματίας και ο 34χρονος επιθετικός Κάβενς (5/0, 3 αλλ.). Για αγωνιστικούς λόγους αποκλείστηκαν ο νεαρός χαφ Τζενάρο και ο μπακ Φαν Χέμερτ.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Κλέπκενς – Ντ' Ουλίβο, Μπελοσίν, Λαρντενουά, Σις – Ντα Σίλβα, Σίμπουμ, Σεουντί, Φαρσί – Μπαντάς, Πλουτ.




Η Γκενκ έρχεται με ψυχολογία μετά την πρόκριση στους ομίλους του Europa και την ισοπαλία μέσα στο Βαν Ντε Στοκ.Σήμερα δε έχει πολύ καλές επιστροφές παιχτών που ισχυροποιούν την ενδεκάδα της πολύ.Είναι πολύ καλύτερη από την αδύναμη Μπέβερεν και ο άσσος θεωρώ ότι είναι στάνταρ.





ΒΙΛΕΜ-ΤΒΕΝΤΕ  2  1.33





ΒΙΛΕΜ: Από την πιο βαριά φετινή ήττα της προέρχεται η νεοφώτιστη (3-0 από τη Ρόντα) που της κόστισαν τα μαζεμένα λάθη. Γενικά, πάντως, οι «τρικολόρ» έχουν αφήσει καλή γεύση μέχρι στιγμής και πρόκειται για μια ομάδα που δεν τα παρατά και επιμένει έως το τέλος.

Στο τέλος των μεταγραφών απέκτησε τον 32χρονο διεθνή επιθετικό με το Λουξεμβούργο Χοακίμ που έρχεται από την Ντουντελάνζ, ενώ παραχώρησε τον αμυντικό Φαν Νάουλαντ (0/0) στη Χέλμοντ Σπορ. Εδωσε φιλικό με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς και κέρδισε με 1-0.

«Είναι η πρώτη φορά μέσα στη σεζόν που αντιμετωπίζουμε μία τόσο μεγάλη ομάδα και σίγουρα σε τέτοια ματς πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο. Είμαι ευχαριστημένος από το ξεκίνημα της ομάδας. Η Τβέντε είναι μια ομάδα με ταλέντο και με παίκτες που μπορούν να παίξουν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Ξέρουμε ότι έχει πολλές απουσίες και αφού η Φένλο έμεινε ζωντανή μέχρι το 90' απέναντί της, μπορούμε και εμείς να τους δυσκολέψουμε. Πρέπει να παλέψουμε σκληρά, για κάθε μπαλιά» τόνισε ο μέσος Μούλντερ.

Δεν είναι διαθέσιμος λόγω τιμωρίας ο αριστερός μπακ Πέτερς (2/0). Ο Χοακίμ τραυματίστηκε μεσοβδόμαδα με την εθνική του ομάδα και δίνεται αμφίβολος.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Μέουλ - Φαν Μπούρεν, Φαν ντερ Ρέιτ, Χάστρουπ, Πικέ - Μισιντάν, Μούλντερ, Χάεμχουτς - Φόσεμπελτ, Χότσερ, Σνέιντερς (Χοακίμ).

ΤΒΕΝΤΕ: Η μόνη που έχει μόνο νίκες έως τώρα. Το 1-0 επί της Φένλο πάντως (με γκολ στο 90' από το σημείο του πέναλτι) αποτέλεσε τη χειρότερή της φετινή εμφάνιση, με δικαιολογία το ότι προερχόταν από τη μεγάλη ανατροπή στο Γιουρόπα απέναντι στην Μπούρσασπορ.

Τριπλό χτύπημα στο τέλος, ήρθαν ο αμυντικός Μπογιάτα από τη Μαν. Σίτι, ο αριστερός μπακ Μπράαφχεϊντ από τη Χόφενχαϊμ και ο εξτρέμ Καμπράλ από τη Φέγενορντ, στην οποία έδωσε τον φορ Φερχούκ (2/0). Οκτώ παίκτες σε διεθνή καθήκοντα.

«Με τα νέα αποκτήματα θα υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός στην ομάδα, ειδικά όσον αφορά την άμυνα. Ολοι πρέπει να είναι έτοιμοι για να πάρουν φανέλα βασικού, από τη στιγμή που ξέρουμε ότι δεν θα έχουμε για μήνες τρεις παίκτες. Η Βίλεμ με τη δύναμη του κόσμου της θα προσπαθήσει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα από εμάς και είναι ανοησίες αν νομίζουν κάποιοι ότι αυτό θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι για εμάς. Είδαμε και απέναντι στη Φένλο ότι δεν κερδίζεται τίποτα χωρίς προσπάθεια» τόνισε ο ΜακΚλάρεν.

Κακά μαντάτα για τον ΜακΚλάρεν, ο πολύτιμος μέσος Φερ (4/3) χτύπησε με την Ολλανδία και μένει 2 μήνες εκτός, απών και ο φορ Μπουλίκιν (4/1) που θα αργήσει και αυτός να επιστρέψει. Σε δεύτερο εκτός ο στόπερ Μπέλαντ (3/0) που έσπασε το πόδι του, το μόνο ευχάριστο ότι επιστρέφει ο διεθνής Βέλγος εξτρέμ/φορ Τσάντλι (2/2, 25/6) που έχασε το προηγούμενο.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Μιχαΐλοφ - Ροσάλες, Βίσχερχοφ, Ντάγκλας, Σχίλντερ - Γιάνσεν, Μπράμα, Γκουτιέρες - Τάντιτς, Καστάνιος, Καμπράλ (Τσάντλι).




Μέρα με την νύχτα οι δύο ομάδες.Καλοί παίχτες οι Μπουλίκιν-Μπέλαντ και ειδικά ο Φερ αλλά είναι αντικατάστασιμοι και παρόλα αυτά η διαφορά επιπέδου είναι μεγάλη.Η σοβαρή Τβέντε τους έχει για πλάκα.Το διπλό είναι στάνταρ.




ΓΚΡΟΙΤΕΡ-ΣΑΛΚΕ    Χ2  Δ.Ε   1.25






ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ: Η πρώτη νίκη της ιστορίας της στην Μπουντεσλίγκα είναι γεγονός. Με περίσσιο πάθος και απόλυτη συγκέντρωση για 90 λεπτά κατέστησε άκαρπη τη μεγάλη εδαφική υπεροχή της Μάιντς (69% κατοχή μπάλας) και στο 77’ αξιοποίησε τη μία από τις δύο ευκαιρίες που είχε στο ματς, για να «κλέψει» το τρίποντο (1-0), πετυχαίνοντας την 5η σερί νίκη της στη συγκεκριμένη πόλη! Απειλήθηκε σε τέσσερις – πέντε περιπτώσεις, αλλά έδινε πάντα την αίσθηση ότι πιστεύει στο αποτέλεσμα και αρκεί μια καλή αντεπίθεση για να το πάρει.

«Το συναίσθημα είναι θαυμάσιο. Είχαμε πολύ πάθος και επιβραβευτήκαμε για αυτό», είπε ο Μάικ Μπίσκενς, που πανηγύρισε έξαλλα το γκολ.

Μοναδικό δυσάρεστο, ο τραυματισμός του βασικού φορ Φαλ που θα λείψει για καιρό, αποκτήθηκε όμως την τελευταία μέρα των μεταγραφών ως δανεικός από τη Σάλκε ο Βραζιλιάνος Εντού και υπάρχουν επιλογές για τη θέση. Εκτός του 30χροου φορ, μεγάλου πρωταγωνιστή στο ιστορικό 5-2 των «μπλε» επί της Ιντερ πρόπερσι στο Μιλάνο, την πρώην ομάδα του θα αντιμετωπίσει (αν αγωνιστεί) και ο βετεράνος Γκέραλντ Ασαμόα, από τους πιο αγαπητούς παίκτες στις τάξεις των οπαδών της Σάλκε. «Ακούστε πώς το έχω φανταστεί. Στο 75ο λεπτό θα μπω ως αλλαγή με το σκορ στο 1-1 και στις καθυστερήσεις θα σκοράρω από σέντρα του Νέριγκ! Είμαι σίγουρος ότι οι πραγματικοί οπαδοί της Σάλκε θα χαρούν για μένα», δήλωσε ο 33χρονος Γερμανο-γκανέζος, που έζησε συνολικά 11 χρόνια στο Γκελζενκίρχεν.

Πέραν του Φαλ δεν υπάρχουν άλλες απουσίες, με 4-4-2 αναμένεται να παρατάξει ο Μπίσκενς την ομάδα του, που στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 0-3 από την Μπάγερν.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Γκριν – Νέριγκ, Κλάινε, Μαβράι, Σμίντγκαλ – Φίρστνερ, Κλάους, Πέκοβιτς, Πριμπ – Σάραρερ, Εντού.

ΣΑΛΚΕ: Αν δεν ήταν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά από κόρνερ στο 33’, ίσως να μην έβαζε κάτω την Αουγκσμπουργκ, καθώς ήταν τελείως μπλοκαρισμένη κλείνοντας το ματς με 12 τελικές προσπάθειες έναντι 22. Χάρη στο κυνισμό της επιβλήθηκε τελικά με 3-1, προβλημάτισε ωστόσο με την εμφάνισή της – εκ διαμέτρου αντίθετη με εκείνη της πρεμιέρας στο Αννόβερο (2-2). Γλίτωσε από τύχη σε τρεις περιπτώσεις το γκολ (21’, 44’, 51’), η ίδια ήταν αποτελεσματική και σκοράροντας μόλις στο 37ο δευτερόλεπτο της επανάληψης απλοποίησε την κατάσταση (το 3-0 στο 72’, το 3-1 στο 79’).

«Δεν είμαι ικανοποιημένος, κάναμε πολλά λάθη, ειδικά στο πρώτο μέρος», δήλωσε ο Χουμπ Στέφενς, που χρησιμοποίησε στο τελευταίο δεκάλεπτο τον νεοφερμένο από την Μπαρτσελόνα, Αφελάι. Παρά τις ενστάσεις του συμπατριώτη του («δεν έχει ακόμα καλό επίπεδο συνεννόησης με τους συμπαίκτες του»), ο Ολλανδός προορίζεται για βασικός στο Φιρτ σύμφωνα με τα γερμανικά Μ.Μ.Ε.

«Ελπίζω να έχουμε εξασφαλίσει τη νίκη προτού ο Γκέραλντ μπει στο παιχνίδι. Είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», είπε ο Λούις Χόλτμπι, που ενημερώθηκε για τις δηλώσεις του Ασαμόα. Ο βασικός γκολκίπερ Χίλντεμπραντ, που τραυματίστηκε στο ζέσταμα του αγώνα με την Αουγκσμπουργκ είναι το μοναδικό όνομα στο απουσιολόγιο.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Ούνερσταλ – Ουτσίντα, Παπαδόπουλος, Χέβεντες, Φουκς – Χόλτμπι, Νόιστεντερ – Φαρφάν, Αφελάι, Ντράξλερ – Χούντελααρ.







Η Γκρόιτερ μέχρι τώρα κράτησε την Μπαγερν για ένα ημίχρονο και μετά κατέρευσε και στο Μάιντς ήταν κωλόφαρδη και κέρδισε με 0-1.Η Σάλκε είναι πλήρης ομάδα , πολύ καλύτερη από τους νεοφώτιστους.Ακολουθεί και το ντέρμπι με την Μπάγερν την επόμενη αγωνιστική και δεν νομίζω να τα φορτώσει στον κόκορα και ας έπεται Τσου Λου.Παρόλα αυτά θα βάλω και την ισοπαλία δίπλα.




ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ-ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΖΑ   1   1.60



 Στο 72.809 θέσεων «Μορουμπί» του Σάο Πάουλο.

Προϊστορία: 15-8-9 | Γκολ: 49-42.

Κλάσικο Παουλίστα με αντιπαλότητα.

ΣΑΟ ΠΑΟΥΛΟ: Χωρίς τον Λουίς Φαμπιάνο στην εντεκάδα έχει πρόβλημα και το απέδειξε εκ νέου, στην ήττα (1-0) από την Ατλ. Μινέιρο. Δεν μπήκε καλά στο ματς, πιέστηκε, έμεινε άδικα με δέκα (28’), ο Ροζέριο Σένι την κρατούσε όρθια με τις αποκρούσεις του αλλά νικήθηκε στο 62’. Τέσσερα ματς δίχως νίκη, έξι βαθμοί από την 4η θέση η απόσταση και στα δύο διαδοχικά εντός (Πορτουγκέσα, Κρουζέιρο), πρέπει να κερδηθούν.

Το μεγάλο νέο στην ειδησεογραφία των «τρικολόρ παουλίστας» είναι η σχεδόν τελειωμένη μεταγραφή του Πάουλο Ενρίκε Γκάνσο από τη Σάντος, για τον οποίον κατέβαλαν 9 εκατ. ευρώ και απέκτησαν το 45% των δικαιωμάτων του.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο κόουτς Νέι Φράνκο μπορεί να υπολογίζει εκ νέου στον Λουίς Φαμπιάνο (12/10), ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Το ίδιο ισχύει και για τον στόπερ Ροντόλφο (19/0), που παίρνει θέση στο κέντρο της άμυνας. Τιμωρημένος ο δεξιός μπακ Ντόουγκλας (21/0) και ο στόπερ Πάουλο Μιράντα (11/1).

«Προερχόμαστε από ένα άσχημο σερί αγώνων και η νίκη απόψε είναι μονόδρομος. Στο «Μορουμπί» πάντα παρουσιαζόμαστε βελτιωμένοι, οι παίκτες δείχνουν στις προπονήσεις ότι θέλουν πολύ να επιστρέψουμε στις νίκες και αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στον κόσμο, είναι ότι θα κυνηγήσουμε κάθε μπάλα στον αγωνιστικό χώρο μέχρι τέλους», τόνισε ο Νέι Φράνκο.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-2-2): Ροζέριο Σένι – Ουέλινγκτον, Ροντόλφο, Ραφαέλ Τολόι, Μπρούνο Κορτέζ – Ντενίλσον, Μάικον, Ζάντσον – Λούκας Μόουρα, Λουίς Φαμπιάνο, Οσβάλντο.

ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ: Ηταν καλύτερη από τη Φλουμινένσε, είχε τις περισσότερες ευκαιρίες, όμως ηττήθηκε με 0-2. Μέχρι να γίνει το 0-1 (74’) άγγιξε τρεις φορές το γκολ, στιγμές αργότερα ήταν κοντά στο 1-1 και από λάθος στην άμυνα (76’) σαμποτάρισε την προσπάθειά της να πάρει βαθμό. «Το αποτέλεσμα δεν θα μας ρίξει το ηθικό και θα πάμε για να παίξουμε στα ίσια τη Σάο Πάουλο. Απλά χρειάζεται να είμαστε ήρεμοι στην τελική προσπάθεια», τόνισε ο τεχνικός Ζενίνιο.

Με την επιστροφή του Βαλντομίρο (12/1) από τιμωρία, ο Ζενίνιο μπορεί να υπολογίζει όλους τους παίκτες του για απόψε ενώ δεν έχει κανένα λόγο να αλλάξει το 4-3-1-2, το οποίο φαίνεται να ταιριάζει γάντι στη «λούζα».

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία πολύ μεγάλη ομάδα. Οι αναμετρήσεις στο «Μορουμπί» είναι πάντα δύσκολες, πόσο μάλλον τώρα που η Σάο Πάουλο έχει επιστροφές και θέλει τη νίκη με κάθε κόστος. Εμείς παίζουμε καλά, έχουμε ένα συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού και με αυτόν θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αποτέλεσμα απόψε», υπογράμμισε ο κεντρικός αμυντικός Βαλντομίρο.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-1-2): Ντίντα – Λουίς Ρικάρντο, Βαλντομίρο, Γκουστάβο (ή Ροζέριο), Μαρσέλο Κορντέιρο – Φερντινάντο, Λέο Σίλβα, Μοϊζές – Μποκίτα – Ανανίας, Μπρούνο Μινέιρο.



Όπως το είπε ο προπονητής της Σάο Πάολο.Η νίκη είναι μονόδρομος για να προλάβει το Λιμπερταδόρες.Υπάρχουν οι προυποθέσεις.Επιστροφές παιχτών και ιδιαίτερα του Φαμπιάνο που την ανεβάζει επίπεδο και από την άλλη μια Πορτουγκέζα που μπορεί να αφήνει καλές εντυπώσεις , αλλά εκτός έδρας είναι ακόμα ψαρωμένη.





ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ – ΑΤΛ. ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ   1   1.42



Στο 20.000 θέσεων «Ραουλίνο ντε Ολιβέιρα», 100 χλμ. έξω από το Ρίο για να προστατευτεί ο αγωνιστικός χώρος του «Ενζενιάο» από την υπερβολική χρήση.

 Προϊστορία: 2-1-0 | Γκολ: 4-2.

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ: «Νομίζω ακόμη και η ισοπαλία, θα ήταν άδικο αποτέλεσμα για την Πορτουγκέσα. Ηταν ένα κλικ πιο πάνω από μας σε απόδοση, όμως δεν θα πω όχι στους τρεις βαθμούς που πήραμε. Αλλωστε οι νίκες με τέτοιο τρόπο λένε πολλά για τον χαρακτήρα και την ποιότητά μας». Αυτά είπε ο κόουτς Μπράγκα στη συνέντευξη Τύπο και γίνεται αντιληπτό, πως η Φλουμινένσε απέδρασε με δύο γκολ σε τρία λεπτά (0-1 74’, 0-2 77’) από το «Καντιντέ», παραμένοντας έτσι στην κορυφή.

Χαζή κάρτα δέχτηκε ο σταρ/φορ Φρεντ (16/11) και είναι τιμωρημένος, ωστόσο υπάρχει το ενδεχόμενο να το έκανε επίτηδες για να μπει «καθαρός» στη δύσκολη σειρά αγώνων που υπάρχει στη συνέχεια. Τιμωρημένος είναι και ο στόπερ Ντιγκάο (6/1). Εξέτισε ο κεντρικός αμυντικός Λεάντρο Εουζέμπιο (13/2). Δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε ο μεσοεπιθετικός Βάγκνερ (13/2) και παραμένει εκτός.

«Με το πρωτάθλημα να βρίσκεται στα 2/3 του και την Ατλέτικο στην τελευταία θέση, την περιμένουμε να παίξει για τη ζωή της. Δεν είμαστε αφελείς, δεν πρόκειται να θεωρήσουμε την αναμέτρηση ως εύκολη και θα μπούμε με τη νοοτροπία πως παίζουμε ντέρμπι, προκειμένου να πάρουμε τη νίκη και να παραμείνουμε στην κορυφή», είπε ο Μπράγκα.

ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-2-2): Ντιέγκο Καβαλιέρι – Μαριάνο, Γκουμ, Λεάντρο Εουζέμπιο, Καρλίνιος – Εντίνιο, Ζεάν – Ραφαέλ Σόμπις, Τιάγκο Νέβες – Ουέλινγκτον Νεμ, Σαμουέλ.

ΑΤΛ. ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ: Με το αριστερό το ντεμπούτο του κόουτς Νέτο στον πάγκο της και ήττα με κάτω τα χέρια (1-2) από την Κοριτίμπα. Χειρότερη σε όλο το 90λεπτο, το μόνο που έκανε ήταν να ισοφαρίσει στο 11’. Δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να βγάλει αντίδραση και πνίγηκε από την πίεση που της ασκήθηκε από τον κόσμο. Οπαδοί την… έπεσαν στον φορ Ρικάρντο Μπουένο που ήταν στην κερκίδα και φυγαδεύτηκε από αστυνομικούς. Πολύ άσχημο το κλίμα στα αποδυτήρια.

«Η Φλουμινένσε είναι πρωτοπόρος δίκαια, καθώς διαθέτει την καλύτερη ομάδα τους πρωταθλήματος. Πρακτικά μιλάμε για ένα σύνολο δίχως αδυναμίες, το οποίο συνηθίζει να παίρνει αποτελέσματα ακόμη και στις μέτριες βραδιές του. Ο Φρεντ μπορεί να μην είναι στην εντεκάδα, ωστόσο υπάρχουν και άλλοι ποιοτικοί παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά, κάτι που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα», υπογράμμισε ο Αρτούρ Νέτο.

Παραμένει τιμωρημένος ο μέσος Ζοΐλσον (18/1). Κάρτες συμπλήρωσε ο επιθετικός Ουέσλεϊ (19/2).

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ (4-3-1-2): Μάρσιο – Μάρκος, Γκουστάβο, Ρενιέ, Ερόν – Ντοντό, Μαρίνο, Ερνάντες – Ντανιλίνιο – Ντιόγκο Κάμπος, Πάτρικ.




Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο η Φλουμινένσε τα κερδίζει τα παιχνίδια.Μέσα στην πολύ δυνατή έδρα της Πορτουγκέζα έδειξε στόφα πρωταθλητή και θα μονομαχήσει με την Ατλέτικο Μινέιρο μέχρι τέλους.Οι δράκοι δύσκολα θα την κόψουν βαθμούς , όντας η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος και με το ένα πόδι στην Β Έθνική.Ουσιαστικά παίζουν για το ον όρε τους από δω και πέρα.Για αυτό και δεν στέκομαι στην απουσία του Φρεντ και στο ότι δεν γίνεται στην φυσική έδρα της Φλου το παιχνίδι.Η διαφορά ποιότητας είναι μεγάλη.





ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ




ΓΚΕΝΚ-ΜΠΕΒΕΡΕΝ   1   1.33
ΒΙΛΕΜ-ΤΒΕΝΤΕ   2   1.33
ΓΚΡΟΙΤΕΡ-ΣΑΛΚΕ   Χ2   Δ.Ε   1.25
ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   2   1.42



Ποντάρω  65 ευρώ στην τετράδα.





ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΙΑΝΙΕΝΣΕ   1   1.42
ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ-ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΖΑ   1   1.60  (κάλυψη Χ στο 3.50)
ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ-ΡΕΣΙΦΕ   1   1.40 (αυριανό)
ΝΑΟΥΤΙΚΟ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ  Χ2  1.40 (αυριανό)




Ποντάρω 44 ευρώ στην τριάδα και 5 ευρώ στην κάλυψη.






ΕΝΑΡΞΗ ΤΑΜΕΙΟΥ   8-4-2012
ΑΡΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ      0 ΕΥΡΩ
ΤΡΕΧΩΝ ΤΑΜΕΙΟ    -1459 ΕΥΡΩ
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ           114 ΕΥΡΩ
ΤΕΛΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ     -1573 ΕΥΡΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου