Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

BOOKENEMY...ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΚΩΝ!!!



<<Αν το δούμε σαν Δαυίδ εναντίον Γολιάθ είναι καλό. Γιατί ο Δαυίδ νίκησε τον Γολιάθ. Και είναι αλήθεια ότι η Γερμανία είναι τεράστιο μέγεθος, αφού φτάνει ψηλά σε όλες τις διοργανώσεις. Εγώ αναλαμβάνω αυτόν το ρόλο, αν είναι να επαναληφθεί η ιστορία.>>


ταδε εφη Φερνάντο Σάντος...


Εννοείται ότι η Γερμανία είναι η πιο ποιοτική ομάδα , εννοείται ότι είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου.Παρόλα αυτά όλα αυτά πρέπει να αποδειχθούν στην πράξη.Σήμερα έχουν να αντιμετωπίσουν δύσκολα οι Γερμανοί.<<Οι Έλληνες είναι σαν να πας να δαγκώσεις γρανίτη>>.<<Εάν δεν έχουμε κινητικότητα στην επίθεση και δεν βρούμε λύσεις είναι σαν να πέφτουμε σε τοίχο!>>.Τάδε έφη ο προπονητής της Γερμανίας Γιοακιμ Λεβ.Σήμερα οι Εθνική θα κατέβει με διπλές ζώνες άμυνας , με τρία αμυντικά χαφ (αφού μπαίνει ο Μάκος στην θέση του Καραγκούνη) , εξτρέμ που θα ντουμπλάρουν τα ακραία μπακ και γενικότερα θα στήσει σινικό τοίχος.Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για τους Γερμαναράδες...Υπάρχει και η κόντρα σε πολιτικοκοινωνικό επίπεδο και θα βρουν απέναντί τους παθιασμένους Έλληνες!!!
<<Ελπίζω πως έφτασε η ώρα να νικήσει η Ελλάδα με Πορτογάλο προπονητή τη Γερμανία, όπως με Γερμανό προπονητή νίκησε την Πορτογαλία. >> είπε ο Σάντος... Μαζί σου λέω εγώ και ένα ολόκληρο έθνος.Σε τέτοια παιχνίδια πάθους και νεύρων , η ποιότητα θα πάει περίπατο και θα κερδίσει αυτός που το θέλει περισσότερο.Οι αποδόσεις υπέρ των Γερμανών είναι τραγικές , καθώς υποτιμούν βάναυσα την Εθνική.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ  6.00

Ποντάρω 30 ευρώ.

ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ  3.00

Ποντάρω 50 ευρώ.


UNDER 2,5 ΓΚΟΛ  2.00

Ποντάρω 100 ευρώ.


ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ  26.00

Ποντάρω 20 ευρώ

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ  19.00

Ποντάρω 25 ευρώ.


ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ  2  10.50   


Ποντάρω 20 ευρώ.


ANYTIME SCORER ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ  13.00

Ποντάρω  10 ευρώ.



Υ.Γ   ΦΟΡΤΣΑ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου