Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

BOOKENEMY...ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ BOOK!!!




Βγάλαμε το στανταράκι της Στεάουα προχθές , βγάλαμε και το διπλό της Μάλμε , αλλά τον άσσο της Χάμαρμπι που τον πίστευα περισσότερο δεν τον καταφέραμε.Πάλι καλά που το 0-2 έγινε 2-2 και πήραμε την κάλυψη και τα λεφτά μας πίσω.Πάμε στα σημερινα tips...






ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ – ΝΙΟΥ ΣΕΝΤΣ   1   1.20










Στο 16.673 θέσεων «Ολύμπια» του Χέλσινγκμποργκ.Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο το νικητή του Σλασκ (Πολωνία) – Μπούντουσνοστ (Μαυροβούνιο).Διαιτητής: Αλέν Μπιερί (Ελβετία).


Α’ ΜΑΤΣ (Νιου Σεντς – Χέλσινγκμποργκ 0-0): Πολύ καλύτεροι στο πρώτο μέρος οι Ουαλοί, είχαν δοκάρι στο 20ό… δευτερόλεπτο και κάποιες ευκαιρίες για γκολ. Ελάχιστα φάνηκε η Χέλσινγκμποργκ, στην επανάληψη η Νιου Σαιντς κουράστηκε, όμως οι Σουηδοί έδειξαν ελάχιστη όρεξη να επιτεθούν και όποτε το έκαναν, σταματούσαν στον αντίπαλο κίπερ.


ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ (Σουηδία): Μέτρια ως κακή η εμφάνισή της στην Ουαλία, αφού γλύτωσε το γκολ στο πρώτο ημίχρονο είχε κάποιες στιγμές στην επανάληψη όμως ο τερματοφύλακας Χάρισον ήταν σε καλή μέρα. Συγγνώμη από τους φιλάθλους ζήτησε ο Χαρέιντε, που δικαιολογήθηκε λέγοντας πως «η TNS είναι δυνατή εντός έδρας, έχουν καλούς παίκτες και το αποτέλεσμα το βρίσκω θετικό».


Το Σάββατο επικράτησε με 1-3 της Συριάνσκα εκτός και συνεχίζει να βρίσκεται σε τροχιά τίτλου. Παρατάχθηκε χωρίς τους δύο βασικούς της φορ, όμως αυτό δεν την εμπόδισε να σκοράρει γρήγορα δύο γκολ και να καθαρίσει το ματς, ενώ τα πράγματα έγιναν ευκολότερα όταν η αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες. Με την κλήρωση της επόμενης φάσης να είναι βατή (κατά 99% η Σλασκ), όλοι στην ομάδα κάνουν όνειρα ομίλων, είτε αυτοί θα είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ είτε στο Γιουρόπα.


«Δεν ξέρω αν μπορούμε να κάνουμε την πορεία που είχαμε παλιά, όμως σίγουρα θα το παλέψουμε», συμπλήρωσε ο Χαρέιντε, ο οποίος έριξε στο τεχνητό χλοοτάπητα του γηπέδου της TNS την κακή εμφάνιση της Χέλσινγκμποργκ. «Το πρώτο ματς μας δυσκόλεψε και στη σκληρή επιφάνεια του δικού μας γηπέδου πιστεύω πως θα έχουμε το πλεονέκτημα. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε επιθετικοί και να πιέσουμε την αντίπαλό από την αρχή. Θέλουμε ένα γρήγορο γκολ, καθώς αν δεν έρθει αυτό θα αρχίσει να έρχεται και το άγχος στους παίκτες».


Σε σχέση με το ματς του Σαββάτου επιστρέφουν ο Νορβηγός φορ Σέρουμ και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Φινμπόγκασον, που έμειναν εκτός για λόγους ξεκούρασης, ενώ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή ο Ολλανδός εξτρέμ Μπουαουζάν. Δεν προπονήθηκε χθες ο Νορβηγός χαφ Γκάσι, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν ανησυχίες για τη συμμετοχή του στο ματς.




ΝΙΟΥ ΣΕΝΤΣ (Ουαλία): Συνέχεια στη μεγάλη προσπάθεια του πρώτου αγώνα καλείται να δώσει η νταμπλούχος Ουαλίας. Η Νιου Σεντς πάλεψε το παιχνίδι, έβγαζε διαρκώς φάσεις με τους εξτρέμ Κρις Τζόουνς και Κρεγκ Τζόουνς, είχε και το δοκάρι του Κρεγκ Τζόουνς στα πρώτα δευτερόλεπτα του ματς, ενώ στο τέλος, όταν οι Σουηδοί ανέβασαν στροφές, ο γκολκίπερ Χάρισον έκανε το καθήκον του, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.


«Στην Ευρώπη, το εκτός έδρας ματς είναι πάντοτε διπλά δύσκολο, ο αντίπαλος θα γνωρίζει περισσότερα για μας τώρα, ωστόσο μπορούμε να παίξουμε με αυτοπεποίθηση. Ηταν φανταστικό που διατηρήσαμε την εστία μας απαραβίαστη κόντρα στους πρωταθλητές Σουηδίας, και είναι ευχάριστο που δημιουργήσαμε ευκαιρίες κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει στο ημίχρονο. Πιστεύω ότι είμαστε παραπάνω από ικανοί να το πετύχουμε εκεί» τόνισε ο ποδοσφαιρικός διευθυντής, Κρεγκ Χάρισον.


Η ομάδα έφτασε προχθές στη Σουηδία, και χθες πάτησε χορτάρι… Ο τεχνικός Καρλ Ντάρλινγκτον, και την Κυριακή προπόνησε την ομάδα του σε χορτάρι, ώστε να συνηθίσουν την αναπήδηση και την ταχύτητα της μπάλας, καθώς η Νιού Σεντς αγωνίζονται και προπονούνται σε συνθετικό χλοοτάπητα, ενώ φάνηκε από τις δηλώσεις του ότι η Νιου Σεντς θα ψάξει το γκολ “Εχουμε ένα μικρό αβαντάζ τώρα, διότι αν σκοράρουμε, θα πρέπει να σκοράρουν δύο γκολ, και αυτό μπορεί να δώσει άλλες διαστάσεις στο παιχνίδι”.


Το Σάββατο, η Νιου Σεντς αγωνίστηκε με 10 αλλαγές στη σύνθεσή της στο τοπικό κύπελλο του Σρόπσαϊρ κόντρα στην Τέλφορντ, από την οποία και ηττήθηκε με 3-0, αποτέλεσμα που δεν… ίδρωσε καθόλου τον Ντάρλινγκτον. Δεν έχει προβλήματα τραυματισμών η Νιου Σεντς, που ταξίδεψε με πλήρη αποστολή.




Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και αν δεν φάνηκε στο πρώτο παιχνίδι πιστεύω πως θα φανεί τώρα.Ο άσσος είναι στάνταρ.








ΛΙΝΦΙΛΝΤ – ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ   2   1.60








Στο 12.950 θεατών, «Γουίνδσορ Παρκ» του Μπέλφαστ. Με την ΑΕΛ ταξίδεψαν 30 φίλαθλοι και μόλις δύο Κύπριοι δημοσιογράφοι!Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο την Παρτιζάν, που πέρασε… μαρς το εμπόδιο της Βαλέτα.Διαιτητής: Μάρτιν Στρόμπεργκσον (Σουηδία)


Α’ ΜΑΤΣ (ΑΕ Λεμεσού – Λίνφιλντ 3-0): Κλείδωσε την πρόκριση η ΑΕ Λεμεσού, με επίδειξη δύναμης επί της Λίνφιλντ, και το ευρύ και απόλυτα δίκαιο 3-0. Η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου μπήκε από την αρχή επιθετικά και έκλεισε στο μισό γήπεδο την Λίνφιλντ, και δεν άργησε να σκοράρει. Το σκορ άνοιξε στο 16' ο Βοού, στο 30' ο Ουόν έκανε το 2-0 και το τρίτο τέρμα πέτυχε στο 54' ο Ντίξον, και τα τρία γκολ προερχόμενα από στημένες φάσεις –το ένα από στημένο της Λίνφιλντ- ενώ χάθηκαν και άλλες ευκαιρίες. Συνολικά, η ΑΕΛ είχε 16-1 τελικές προσπάθειες και κατοχή μπάλας 71-29%!


ΛΙΝΦΙΛΝΤ (Β. Ιρλανδία, Νο. 260): Η πίεση της ΑΕΛ, ανάγκασε τον Τζέφρεϊ μετά από μόλις 15’ να αλλάξει το σύστημα από 4-2-3-1 σε 5-4-1, αλλά και αυτό δεν ήταν ικανό να σταματήσει την πρωταθλήτρια Κύπρου. Το 3-0 υπέρ της ΑΕΛ ήταν δίκαιο και δεν αφήνει περιθώρια … ελπίδας στους Β. Ιρλανδούς.


«Δεδομένης της ποιότητας των αντιπάλων μας, θα πω απλά πως είναι απίθανο να σκοράρουμε 4 γκολ και να μη δεχθούμε γκολ.  Εχουμε τη διάθεση, γνωρίζουμε όμως με πόσο ποιοτική ομάδα παίζουμε. Είναι μια ευκαιρία για μας να αφοσιωθούμε στην έναρξη του δικού μας πρωταθλήματος, στις 11 Αυγούστου», τόνισε ο επί 15ετία μάνατζερ της ομάδας του Μπέλφαστ, Ντέιβιντ Τζέφρεϊ.


Δεν μειώνονται τα προβλήματα για τον Τζέφρεϊ, καθώς ο χρήσιμος ταλαντούχος χαφ Μπράιαν ΜακΚολ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο, ωστόσο κάποιες πιθανότητες συμμετοχής έχει ο καλός, νεοαποκτηθείς γκολτζής φορ Ματ Τίπτον (24 γκολ πέρυσι με την Πόρτανταουν, 7 χρόνια σερί πρώτος σκόρερ), που έχασε το ματς στην Κύπρο.


Ο έμπειρος στόπερ Γουότσον, ο βασικός ανασταλτικός χαφ Γκολτ και ο βασικότατος μεσοεπιθετικός Λόουρι, δεύτερος σκόρερ πέρυσι, παραμένουν εκτός μάχης, σε καλύτερη κατάσταση, ενώ επανέρχεται ο ηγετικός, 38χρονος στόπερ Γουίλιαμ Μέρφι, που επέστρεψε από τις διακοπές του.


ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ (Κύπρος, Νο. 199): Το 3-0 του πρώτου αγώνα στην Κύπρο δίνει στην περσινή πρωταθλήτρια Κύπρου, ΑΕΛ, τη δυνατότητα να προετοιμάζει εαυτόν για τον επόμενο γύρο και την Παρτιζάν Βελιγραδίου.


«Μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα η ομάδα μας σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο για τη πρόκριση στον επόμενο γύρο του Τσιάμπιονς Λίγκ. Το αυριανό παιχνίδι δεν παύει να είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και εάν δεν είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι αυτό. Οι παίκτες έχουν καταλάβει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Θα είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι στο γήπεδο και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ακόμη μια νίκη. Χρειαζόμαστε και τη πρόκριση αλλά και ακόμη μια νίκη, το θέλουμε πολύ και θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε. Μια καλή ΑΕΛ μπορεί να κερδίσει και στο δεύτερο παιχνίδι και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να το πετύχουμε. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους φίλους της ΑΕΛ που ταξίδεψαν στο Μπέλφαστ και θα μας στηρίξουν στο αυριανό παιχνίδι. Ήρθαν και στη προπόνηση και μας έδειξαν για ακόμη μια φορά πόσο πολύ αγαπούν την ομάδα και ταξίδεψαν τόσο μακριά για να είναι δίπλα μας. Τους ευχαριστούμε και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να τους κάνουμε χαρούμενους και να τους χαρίσουμε τη πρόκριση», τόνισε ο Πάμπος Χριστοδούλου.


Πλήρης η αποστολή για το Μπέλφαστ. Στην τελευταία προπόνηση έλαβαν μέρος και οι 21 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή, με τον Αγκολέζο χαφ Ντεντέ και τον Γκανέζο φορ Ντίξον να δείχνουν ότι έχουν ξεπεράσει πλήρως τους μικροτραυματισμούς από το πρώτο ματς. Πάντως, με δεδομένο το ότι θα βρίσκονται “μάτια” της Παρτιζάν στο γήπεδο, δεν αποκλείονται κάποιες αλλαγές στην αρχική 11άδα, και προσώπων και ίσως θέσεων, ενώ είναι πιθανό το ντεμπούτο του Μιχάλη Κωνσταντίνου στην επίθεση αντί του Ντίξον.






Τεράστια διαφορά δυναμικότητας.Συνεχίζονται τα αγωνιστικά προβλήματα των γηπεδούχων.Οι πρωταθλητές Κύπρου είναι τουλάχιστον δύο επίπεδα πιο πάνω από τους ΒορειοΙρλανδούς και παρόλη την νίκη τους με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι δεν νομίζω να αδιαφορήσουν καθώς γενικά χρειάζονται Ευρωπαικούς βαθμούς.Σήμερα μάλιστα θα βρούν περισσότερους χώρους καθώς η Λίνφιλντ πρέπει να βγεί μπροστά για να σκοράρει.










ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ – ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ (01:30)   1   1.75








Στο 19.722 θέσεων «Μοϊσές Λουκαρέλι» της πόλης Καμπίνας (Σάο Πάουλο).
Προϊστορία: 6-2-0 | Γκολ: 15-5.


ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ: Υποδέχτηκε τη Φλουμινένσε, τη στρίμωξε για τα καλά, όμως δεν πήρε κάτι από την αναμέτρηση, χάνοντας με 1-2 στις καθυστερήσεις. Ηταν πιο ορεξάτη στο πρώτο ημίωρο, είχε τον έλεγχο στον άξονα, πίεσε και έχασε ευκαιρίες να προηγηθεί. Απειλήθηκε μία φορά από την κεφαλιά του Φρεντ και έμεινε πίσω στο σκορ στο 45’ από το απευθείας φάουλ του Τιάγκο Νέβες, σε μια φάση που δίκαια διαμαρτύρεται ότι ο διαιτητής έδωσε ανάποδα το φάουλ. Δεν ήταν το ίδιο ορμητική στην επανάληψη, παράλληλα δεν απειλήθηκε, ωστόσο από στημένη φάση ισοφάρισε (84’) και στο καπάκι λίγο έλλειψε να κάνει την ανατροπή. Δεν πρόσεξε στις καθυστερήσεις, υπέπεσε σε πέναλτι και έχασε με 1-2.


«Οπως δεν δικαιούμασταν να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι κόντρα στη Νάουτικο την προηγούμενη αγωνιστική, έτσι και κόντρα στη Φλουμινένσε έπρεπε να κερδίσουμε. Είχαμε περισσότερη κατοχή, μεγαλύτερες ευκαιρίες, εξουδετερώσαμε τα ατού της αντιπάλου αλλά δεν τα καταφέραμε. Επαιξε μεγάλο ρόλο και η ποιότητα της «φλουζάο», η οποία δεν θέλει πάνω από μία ευκαιρία για να σκοράρει. Από κει και πέρα, ο διαιτητής ήταν κάκιστος και αυτό το ανέκδοτο με την εύνοια των ομάδων από το Ρίο πρέπει να σταματήσει κάποτε», τόνισε ο κόουτς Ζίλσον Κλέινα, ο οποίος αποβλήθηκε από τον διαιτητή και αναμένεται η τιμωρία του.


Στα αγωνιστικά πριν την αναμέτρηση με τη Σπορτ, κάρτες συμπλήρωσε ο δεξιός μπακ Σισίνιο (9/0) και τη θέση του θα καλύψει ο Ζερόνιμο (3/0), ο οποίος το έχει κάνει άψογα μέχρι στιγμής όποτε χρειάστηκε. Εξέτισε και επιστρέφει στο κέντρο άμυνας ο στόπερ Τιάγκο Αλβες (9/0). Απουσίασαν και συνεχίζουν στο ιατρικό δελτίο, οι φορ Ρίλντο (3/0), Μπρούνο Νούνες και ο αριστερός μπακ Ουέσλεϊ.


«Παρότι είμαστε ενοχλημένοι από τον τρόπο που χάσαμε την Κυριακή, το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η νίκη επί της Σπορτ, η οποία έχει τον ίδιο στόχο με μας. Πρέπει να διατηρήσουμε την ανταγωνιστικότητά μας σε υψηλό επίπεδο, να συνεχίσουμε τις καλές εντός έδρας εμφανίσεις και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», τόνισε ο αμυντικός μέσος Μπαράκα.


ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-2-2): Εντσον Μπάστος – Ζερόνιμο, Τιάγκο Αλβες, Φερόν, Ζοάο Πάουλο – Μπαράκα, Ρενέ Ζούνιορ – Ρικαρντίνιο, Νικάο – Αντρέ Λουΐς, Ρόζερ.


ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ: Γνώρισε από πρώτο χέρι, το πόσο καλή είναι η φόρμα στην οποία βρίσκεται η Ατλ. Μινέιρο, χάνοντας με το βαρύ 1-4 στο «Ιλια ντο Ρετίρο». Μοιρασμένο το ματς μέχρι το 20λεπτο, στην πρώτη οργανωμένη επίθεση από τα πλάγια ευτύχησε να πάρει το προβάδισμα (26’). Η χαρά δεν κράτησε για πολύ και επτά λεπτά αργότερα ισοφαρίστηκε (33’) ενώ σε εκείνο το σημείο έδειξε να αποδιοργανώνεται. Δεν πρόλαβε να μείνει πίσω στο σκορ στο πρώτο, το έπραξε στο δεύτερο, όπου παρουσιάστηκε χωρίς πλάνο, συγκέντρωση και το 1-2 να έρχεται στο 60’. Αυτό ήταν, εκεί κατέρρευσε εντελώς και μέχρι το 73’ το διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.


Προβληματισμένος ο κόουτς Βάγκνερ Μανσίνι από την αμυντική λειτουργία της ομάδα του, τόνισε: «Μέχρι να δεχτούμε το γκολ, τα πήγαμε πολύ καλά στην τακτική. Από κει και έπειτα, κάναμε το ένα λάθος πίσω από το άλλο και ήταν λογικό να χάσουμε. Στα δύο τελευταία παιχνίδια, έχουμε επιτρέψει επτά γκολ και αυτό είναι μεγάλο θέμα για την άμυνα, η οποία μέχρι τώρα τα πήγαινε καλά στο πρωτάθλημα».


Στην προπόνηση που μεσολάβησε, έριξε το βάρος στη διόρθωση των λάθος τοποθετήσεων που έχουν οι αμυντικοί και από τα όσα έδειξε αναμένεται να κάνει αλλαγές στην εντεκάδα. Ο στόπερ Εντκάρλος (10/0) θα περάσει στον πάγκο και τη θέση του θα πάρει ο Αλίσον (2/0). Ο αμυντικός χαφ Μαρκίνιος Παρανά (8/1) δεν άντεξε την αρνητική κριτική του κόσμου, έλυσε το συμβόλαιό του και στο αρχικό σχήμα θα τον αντικαταστήσει ο Ριβάλντο (7/0), τον οποίο είχε παραγκωνίσει ο Μανσίνι στα δύο πιο πρόσφατα ενώ στον πάγκο θα κάτσει και ο μέσος Ριτσέλι (11/0).


Δεν αναφέρθηκαν φρέσκα προβλήματα απουσιών, το ιατρικό δελτίο είναι άδειο και η αποστολή θεωρείται πλήρης.


ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Μαγκράο – Σισίνιο, Μπρούνο Αγκιάρ, Αλίσον, Ρεϊνάλντο – Τόμπι, Ριβάλντο – Ουΐλιανς, Μαρκίνιος Γκαμπριέλ, Φελίπε Αζεβέδο – Ζιλμπέρτο.










Την κόντραρα την Πόντε Πρέτα με την Φλού αλλά ήμουν πολύ τυχερός.Και αν την Φλου την έριξε στα σχοινιά , τότε υποθέτω την ντεφορμέ και αδύναμη εκτός έδρας Ρεσίφε θα την σκίσει.Είναι και δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα της , είναι και η αδικία από την διαιτησία....Βλέπω να ξεσπάει στην Ρεσίφε με την οποία έχει και πολύ καλή παράδοση.








ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΟΝΤ. – ΟΥΝ. ΝΤΕ ΣΟΥΚΡΕ   1   1.30





Διπλές αναμετρήσεις για τον πρώτο γύρο του Κόπα Σουνταμερικάνα. Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά το δεύτερο ματς θα ακολουθήσουν απευθείας πέναλτι.Στο 18.000 θέσεων «Λουίς Φραντσίνι» του Μοντεβιδέο. Δεν είναι η φυσική έδρα της Λίβερπουλ. Στο ίδιο γήπεδο (έδρα της Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ) διεξήχθη χτες και το Ντανούμπιο – Ολίμπια.
Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση το νικητή του Λίγκα Λόχα (Ισημερινός) – Μονάγκας (Βενεζουέλα).


ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΟΝΤ. (Ουρουγουάη): Λιγοστές, αλλά πρόσφατες, οι εμπειρίες της στις διεθνείς διοργανώσεις, καθώς το 2011 αγωνίστηκε στα προκριματικά του Λιμπερταδόρες, όπου αποκλείστηκε από την Γκρέμιο, ενώ το 2009 συμμετείχε για πρώτη φορά στο Σουνταμερικάνα, μένοντας εκτός από τον πρώτο γύρο με αντίπαλο τη Σιενσιάνο.


Από τις «μικρές» του Μοντεβιδέο, χωρίς κάποιον εγχώριο τίτλο, ενώ το ρόστερ στηρίζεται ως επί το πλείστον σε Ουρουγουανούς και παίκτες από τα φυτώρια. Εξασφάλισε την τρίτη διεθνή παρουσία της από την 5η θέση στη συνολική βαθμολογία του 2011-12.


Στις μεταγραφές χάθηκαν ο έμπειρος κίπερ Καστίγιο, ο χαφ Βέρα (αμφότεροι Κερέταρο) και ο στόπερ Περέιρα (Κορεκαμίνος) και το ρόστερ παρουσιάζει ελλείψεις στο τέρμα και την άμυνα. Από την άλλη, δείχνει ενισχυμένη στην επίθεση με την απόκτηση του καλού επιθετικού Γουίλιαμ Φερέιρα (από Μπολίβαρ), που ήταν πρώτος σκόρερ τις τρεις προηγούμενες σεζόν στη Βολιβία. Εν τω μεταξύ, μόλις λίγα λεπτά πριν παραδοθεί η λίστα των 25 παικτών για το Σουνταμερικάνα προστέθηκε σε αυτήν και ο μπακ Γκονσάλο Γοδόι, πρώην της Σέρο και της Νασιονάλ.


Στα μέσα Αυγούστου αναμένεται η πρεμιέρα στο πρωτάθλημα. Στο τελευταίο φιλικό το Σάββατο αναδείχθηκε 1-1 με την Ντανούμπιο σε αναμέτρηση τριών 35λέπτων. Για το σημερινό ματς δεν υπολογίζεται με πόνους στην πλάτη ο Παραγουανός χαφ Εντίσον Τόρες, που αποτελεί και τον μοναδικό ξένο στο ρόστερ.


ΟΥΝ. ΝΤΕ ΣΟΥΚΡΕ (Βολιβία): Φιναλίστ στο Απερτούρα 2011, όπου έφτασε ως τον τελικό και ηττήθηκε από τη Δε Στρόγκεστ. Στο Κλαουσούρα 2012 που ακολούθησε (και ολοκληρώθηκε στα μέσα Μαΐου) κατετάγη 4η στη συνολική βαθμολογία. Το 2008 κατέκτησε το μοναδικό πρωτάθλημα της ιστορίας της. Στο Σουνταμερικάνα συμμετέχει για τρίτη φορά, με πολύ καλές αναμνήσεις από την προηγούμενη (2010), όταν απέκλεισε Κόλο Κόλο (2-0 εντός, 1-3 εκτός) και Σέρο Πορτένιο (1-0 εντός, 2-2 εκτός) κι έφτασε ως τους «16», όπου αποκλείστηκε με δύο ήττες από την Παλμέιρας. Η έδρα της βρίσκεται σε υψόμετρο 2.750 μέτρων.


Με αρκετές αλλαγές το ρόστερ κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού Σέρχιο Απάσα. Το Σ/Κ που πέρασε ήταν προγραμματισμένη η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος (έπαιζε εκτός με Νασιονάλ Ποτοσί), αλλά αυτό δεν συνέβη λόγω της απεργίας των παικτών, που διαμαρτύρονται για τις οφειλές οκτώ ομάδων σε συνολικά 49 παίκτες. Για τον τεχνικό το γεγονός συγκεντρώνει και θετικά και αρνητικά, αφού από τη μία δεν αποκτήθηκε αγωνιστικός ρυθμός, αλλά από την άλλη δεν ξοδεύτηκαν δυνάμεις και δεν προέκυψαν απουσίες.


Η αποστολή ταξίδεψε με αεροπλάνο ως το Μπουένος Αϊρες και από εκεί με λεωφορείο στο Μοντεβιδέο. «Είμαστε αισιόδοξοι γιατί θεωρούμε ότι έχουμε δουλέψει καλά όλο αυτό το διάστημα», τόνισε ο διεθνής χαφ και αρχηγός της ομάδας, Λουίς Λιέντο.






Πολύ καλύτερη ομάδα οι Ουρουγουανοί , έχουν σίγουρα τον πρώτο λόγο στην πολύ δυνατή έδρα τους , απέναντι στους παραδοσιακά αδύναμους εκτός έδρας Βολιβιανούς.

















ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ – ΝΙΟΥ ΣΕΝΤΣ   1   1.20
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΟΝΤ. – ΟΥΝ. ΝΤΕ ΣΟΥΚΡΕ   1   1.30
ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ – ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ (01:30)   1   1.75  (κάλυψη Χ στο 3.50)


Ποντάρω 65 ευρώ στην τριάδα και 15 ευρώ στην κάλυψη.




















ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ – ΝΙΟΥ ΣΕΝΤΣ   1   1.20
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΟΝΤ. – ΟΥΝ. ΝΤΕ ΣΟΥΚΡΕ   1   1.30

ΛΙΝΦΙΛΝΤ – ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ   2   1.60  (κάλυψη στο Χ στο 3.80)


Ποντάρω 52 ευρώ στην τριάδα και 11 ευρώ στην κάλυψη.












ΕΝΑΡΞΗ ΤΑΜΕΙΟΥ   8-4-2012
ΑΡΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ      0 ΕΥΡΩ
ΤΡΕΧΩΝ ΤΑΜΕΙΟ    -2197 ΕΥΡΩ
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ           143 ΕΥΡΩ
ΤΕΛΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ     - 2340ΕΥΡΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου