Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

BOOKENEMY...ΜΕ ΚΑΛΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΝΙΚΕΣ!!!!







Λίγο θέλαμε και χθες για να βγάλουμε καλά λεφτά , αλλά τα καλά νέα ήταν μέχρι το ημίχρονο.Στο δεύτερο η Μπαία ισοφαρίστηκε από 2-0 σε 2-2 και η Μποταφόγκο ηττήθηκε με 0-1 στο πολύ κακό ντεμπούτο του Ολλανδού Ζέερντοφ.Σήμερα έχω αυτοπεποίθηση για τα παιχνίδια.Πάμε να τα δούμε...










ΓΚΑΪΣ – ΜΑΛΜΕ  2  1.85








ΓΚΑΪΣ: Σοκ στη χθεσινή προπόνηση, στην οποία ο Αξεν μπήκε σκεφτικός και ζήτησε από τους παίκτες να μην προπονηθούν και να τους μιλήσει. Ο τεχνικός ανακοίνωσε την παραίτηση του, την οποία είχε γνωστοποιήσει το πρωί στη διοίκηση. Εξέλιξη που δεν την περίμενε κανένας, καθώς μπορεί η ΓΚΑΪΣ να είναι στην προτελευταία θέση, όμως η διοίκηση στήριζε τον Αξεν και ο ίδιος φαινόταν να μην ενοχλείται από τις αντιδράσεις των οπαδών. Τελικά ο νεαρός προπονητής δεν άντεξε την πίεση και είπε πως «από το 2009 που ξεκίνησα στην ΓΚΑΪΣ ήθελα πάντα το καλό της ομάδας. Αυτό είναι και το μόνο που μετράει και τώρα, οπότε αφήνω το σύλλογο για το καλό του και μόνο και όχι επειδή πιστεύω πως απέτυχα», είπε ο ίδιος.


Πλέον η ομάδα είναι σε αναζήτηση προπονητή, ο αθλητικός διευθυντής Ματς Πέρσον δήλωσε στεναχωρημένος ότι «φυσικά και αυτή η εξέλιξη μας στεναχωρεί. Ο Τύπος ήταν πολύ σκληρός με τον Αλεξάντερ και αυτό δεν ήταν δίκαιο». Βέβαια δεν μας λέει ο ίδιος τι ακριβώς έκανε η διοίκηση για να στηρίξει τον Αξεν, εκτός από διάσπαρτες δηλώσεις περί μη-απόλυσης του.


Το ερώτημα τώρα είναι ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Αξεν. Το μυαλό όλων πήγε πρώτα στον Ρόλαντ Νίλσον, πρώην προπονητή των Μάλμε και Κοπεγχάγης που ήρθε πριν μία εβδομάδα στο σύλλογο για να βοηθήσει στο ψυχολογικό κομμάτι. Ο Πέρσον ξέκοψε αυτό το ενδεχόμενο λέγοντας πως «ο Ρόλαντ είναι μέρος του προπονητικού επιτελείου, όμως δεν είναι έτοιμος για να αναλάβει τη θέση του προπονητή. Πρέπει να βρούμε έναν νέο προπονητή μέσα στην εβδομάδα και αυτό θα γίνει ο κόσμος να χαλάσει». Ηδη οι πρώτες φήμες άρχισαν, η διοίκηση έκανε κρούση στον πρώην προπονητή της Χέλσινγκμποργκ, Κόνι Κάρλσον και περιμένει απάντηση.


Στον πάγκο της ομάδας σήμερα θα κάτσει ο βοηθός του Αξεν, Κίελ Πέτερσον, ο οποίος αντιμετωπίζει ουκ ολίγα προβλήματα τραυματισμών. Με διάσειση εγκατέλειψε το ματς της προηγούμενης εβδομάδας στο Μάλμε ο Κονγκολέζος στόπερ Εκούντε (13/0) και δύσκολα θα αγωνιστεί σήμερα, εκτός και ο αριστερός χαφ/εξτρέμ Ομπίν (6/0) που επιστρέφει επίσης την επόμενη εβδομάδα, μακροχρόνια και γνωστή η απουσία του Καμερουνέζου μέσοεπιθετικού Μπασομπένγκ (10/0 και 2 ασσίστ). Αποθεραπεύτηκε, αλλά θεωρείται ανέτοιμος ο λογιζόμενος βασικός μπακ Φλορέν (4/0), ενώ τραυματίας είναι ο πρόσφατα βασικός τερματοφύλακας Σιλανπάα (15/0), με τον περσινό βασικό Γιανκουλόφσκι να παίρνει τη θέση του. Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του βασικού αμυντικου Γκούσταφσον(12/0) που θα δοκιμάσει το απόγευμα αν μπορεί να συμμετέχει.Τέλος, εκτός ομάδας είναι πλέον ο σταρ εξτρέμ Σέλικ (14/2), ο οποίος μεσοβδόμαδα συμφώνησε με την Πεσκάρα και βρίσκεται στην Ιταλία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.


ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-1-1): Γιανκουλόφσκι – Ανγκους, Λούντγκρεν, Γιόχανσον, Κ. Γκούσταφσον – Τόρνμπάντ, Αγιάρνα, Μ. Γκούσταφσον, Ολσον – Βάντερσον, Ιζέχ.


ΜΑΛΜΕ: Η δύναμη του Σβέντμπανκ δεν αμφισβητείται από κανέναν και η ΓΚΑΪΣ δεν θα μπορούσε να δυσκολέψει τη Μάλμε. Εκανε περίπου 25 λεπτά για να βρει τον τρόπο να ξεκλειδώσει την άμυνα της αντιπάλου, μόλις το έκανε πήρε τα πάνω της και σκόραρε και δεύτερο τέρμα άμεσα. Είχε ευκαιρίες και για άλλα γκολ, όμως όσο περνούσε η ώρα έριχνε το ρυθμό της και κρατούσε δυνάμεις, τελικά το σκορ έμεινε στο 2-0. Από το πουθενά μείωσε τη διαφορά από την Ελφσμποργκ στους τρεις βαθμούς και μπήκε δυνατά στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης, αν και μετά τη νίκη της πρωτοπόρου χθες πρέπει να κερδίσει ξανά για να διατηρήσει αυτήν την απόσταση.


Η αισιοδοξία είναι τεράστια στο στρατόπεδο της ομάδας του Σκόνε που βλέπει την Ελφσμποργκ να… τρέχει σε Μολδαβίες και Μάλτες για τα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ, τη στιγμή που η Μάλμε προετοιμάζεται όσο γίνεται καλύτερα γι’ αυτά του Γιουρόπα. Το τεράστιο πρόβλημα που έχει η ομάδα είναι τα εκτός έδρας ματς, στα οποία έχει απολογισμό που δεν αρμόζει σε ομάδα που θέλει να χτυπήσει το πρωτάθλημα. Σε επτά εκτός έδρας ματς έχει απολογισμό 1-3-3 με τέρματα 11-17 και η μοναδική της νίκη είναι το 2-3 επί της Τζουργκάρντεν στα μέσα Απριλίου. Μάλιστα τα 17 γκολ που έχει δεχθεί είναι η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας σε εκτός έδρας παιχνίδια, μιας και σε έξι από τα επτά ματς που έδωσε μακριά από το γήπεδό της, η Μάλμε έχει δεχθεί δύο γκολ και άνω.


Εξέτισε ο βραζιλιάνος εξτρέμ/φορ Βίλτον (11/4), δεν υπάρχουν πλέον προβλήματα για τον Νόρλινγκ.








Μεγάλο σοκ η παραίτηση του Άξεν για την Γκάις που έχει και σημαντικά προβλήματα απουσιών.Από την άλλη η Μάλμε μετά την χθεσινή της Έλφσμποργκ έμεινε 6 βαθμούς πίσω και σήμερα θέλει οπωσδήποτε την νίκη.Μπορεί εκτός έδρας να μην πείθει αλλά , αν θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα χρειάζεται οπωσδήποτε αυτά τα παιχνίδια να τα καθαρίζει και σήμερα υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις.












ΧΑΜΑΡΜΠΙ-ΑΣΙΡΙΣΚΑ  1  1.75








ΧΑΜΑΡΜΠΙ: Ακόμα μία χρονιά ετοιμάζεται να… πεταχτεί στο βρόντο, η διαφορά από τις θέσεις της ανόδου είναι μεγάλη και ρεαλιστικός στόχος είναι η τρίτη θέση των μπαράζ. Ξεκίνησε φουριόζα, ξεφούσκωσε απότομα και ο Μπερχάλτερ δεν ήξερε πώς να αλλάξει την κατάσταση. Γι’ αυτό και η διοίκηση σε μια κίνηση-ματ υπέγραψε με τον βοηθό προπονητή της μισητής Τζουργκάρντεν, Κάρλος Μπάντα, ο οποίος θα βοηθήσει τον Αμερικανό σε θέματα νοοτροπίας.


Ο Μπάντα δεν είναι άγνωστος στους φιλάθλους της BajenΧάμαρμπι. Συμβόλαιο 1,5 χρόνου υπέγραψε επίσης ο διεθνής Κανδός χαφ Λέτζεργουντ (πρώην Φρανκφούρτη, Βέχεν), δοκιμάζονται κι άλλοι παίκτες, αφού η διοίκηση θέλει να ενισχύσει την ομάδα.


Ο Μπερχάλτερ δεν είδε με άσχημο μάτι αυτήν τη μετακίνηση, άλλωστε και ο ίδιος είναι υπόλογος στα αφεντικά του, τα οποία τυγχάνει να είναι η αμερικανική εταιρία AEG, η οποία κατέχει το 49% των μετοχών, όμως είναι εκείνη που παίρνει τις περισσότερες αποφάσεις όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι (εξ ου και η πρόσληψη του Μπερχάλτερ ως προπονητή). Η AEG με την κίνηση πρόσληψης του Μπάντα αναγνώρισε το λάθος της, αφού βιάστηκε να βάλει την αμερικανική νοοτροπία μέσα σε μια ομάδα που είχε συνηθίσει αλλιώς.


Εξέτισε ο δεξιός μπακ Μπέρναντσον (9/0), πλήρης η αποστολή.


ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ: Η μετά-Χργκότα εποχή ξεκινάει και η Γιόνσεπινγκ θα πρέπει να συνηθίσει χωρίς τον – εδώ και δύο χρόνια – πρώτο σκόρερ της. Πολλά σκαμπανεβάσματα είχε ο πρώτος γύρος, ξεκίνησε δυνατά, ξεφούσκωσε απότομα κι έκανε καλό φίνις. Σκοπός είναι μια θέση στην πρώτη εξάδα, δύσκολα θα είναι ανάμεσα στις ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο, ειδικά τώρα που έφυγε ο Χργκότα.


Στους πολλούς τραυματισμούς που είχε η ομάδα κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου αναφέρθηκε ο φορ Τέλιν, δηλώνοντας ότι «ξεκινήσαμε καλά, όμως μετά είχαμε τραυματισμούς και η ενδεκάδα άλλαζε συνεχώς. Στα τελευταία τρία ματς βρήκαμε και πάλι τον καλό μας εαυτό, το κακό είναι πως τα προβλήματα συνεχίζονται και δεν ξέρω πότε ακριβώς θα παίξουμε με ένα σταθερό κορμό».


Σε εγχείρηση υπεβλήθη ο έμπειρος χαφ Σβένσον (13/0) που θα αργήσει να επιστρέψει, τραυματίες είναι επίσης ο βασικός χαφ Ρόνεκλεφ (13/0) και ο βασικός φορ Σέντερκβιστ (14/4), ενώ οι δύο νέες μεταγραφές της ομάδας, ο φορ Μπέρτιλσον (δανεικός από την Κάλμαρ) και ο φορ από το Ελ Σαλβαδόρ, Ντάσιν Κορέα (πρώην Μπλόκχους στη Δανία) θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής από τη 1η Αυγούστου.


ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-4-2): Χέλγκεσον – Σβένσον, Κάλισιρ, Πέρσον, Σίβε – Σμάιλι, Κάρλσον, Φρέντριτς, Σίμπα - Ντροτ, Τέλιν.






Δεν φτάνει που έφυγε ο σταρ φορ Χργκοτα σήμερα λείπει και ο 2ος σκόρερ Σέντερκβιστ και δυο βασικοί χαφ.Μιλάμε για χρυσή ευκαιρία της Χάμαρμπι να επιστρέψει στις νίκες.








ΣΤΕΑΟΥΑ-ΚΟΝΚΟΡΝΤΙΑ   1   1.30




Καλύτερη ομάδα η Στεάουα.Θέλει ένα επιτυχημένο ξεκίνημα στην έδρα της , απέναντι σε μια Κονκόρντια που δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.Πέρσι η Στεάουα κέρδισε την νεοφώτιστη και εντός και εκτός έδρας.Εύκολα ή δύσκολα οι γηπεδούχοι θα το κερδίσουν το ματς.












ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ










ΣΤΕΑΟΥΑ-ΚΟΝΚΟΡΝΤΙΑ   1   1.30
ΧΑΜΑΡΜΠΙ-ΑΣΙΡΙΣΚΑ  1  1.75   (κάλυψη Χ στο 3.50)




Ποντάρω 75 ευρώ στην δυάδα και 20 ευρώ στην κάλυψη.














ΧΑΜΑΡΜΠΙ-ΑΣΙΡΙΣΚΑ  1  1.75   (κάλυψη Χ στο 3.50)
ΓΚΑΪΣ – ΜΑΛΜΕ  2  1.85  (κάλυψη Χ στο 3.35)


Ποντάρω 65 ευρώ στην δυάδα και στις καλύψεις 8,53-15,44-17.36 ευρώ





















ΕΝΑΡΞΗ ΤΑΜΕΙΟΥ   8-4-2012
ΑΡΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ      0 ΕΥΡΩ
ΤΡΕΧΩΝ ΤΑΜΕΙΟ    -2197 ΕΥΡΩ
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ           201.33 ΕΥΡΩ
ΤΕΛΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ     -2398.33 ΕΥΡΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου