Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

BOOKENEMY...ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑ!!!








Καλοφάγωτα τα χθεσινά!!!Βγάλαμε καλό χαρτζιλίκι.Είχαμε το απόλυτο στις προβλέψεις μας!!!Πιάσαμε τα μαξιλαράκια της Γιάρο 1Χ , Ελσίνκι , Σαχταρ , Σεαρά και τα μεγάλα της Ατλέτικο Μινέιρο , Βάσκο και Σπάρτακ Μόσχας.Μακάρι και σήμερα το βραδάκι να συνεχίσουμε έτσι...






ΜΠΑΪΑ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ  1Χ Δ.Ε  1.35  /  1   2.25   (00:30)





ΜΠΑΪΑ: Την Πέμπτη αγωνίστηκε στο «Ενζενιάο» με τη Φλουμινένσε, γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 και ο κόουτς Φαλκάο αποτέλεσε παρελθόν, κάτι που φαινόταν ότι είναι αναπόφευκτο να γίνει. Δύσκολη η κατάσταση της «τρικολόρ», η οποία έχασε πολύτιμο χρόνο με τον λίγο προπονητικά Φαλκάο και καλείται εν μέσω απανωτών αγώνων να βρει αγωνιστικό πρόσωπο.


Η διοίκηση αγόραζε χρόνο τόσο καιρό, διατηρώντας τον απερχόμενο κόουτς στον πάγκο και κατάφερε να συμφωνήσει με τον Κάιο Ζούνιορ, τον οποίο επαναπάτρισε από την Αραβία. Ο 47χρονος τεχνικός πέρσι έκανε για μεγάλο μέρος της χρονιάς καλή πορεία με την Μποταφόγκο, ωστόσο στο φινάλε δεν τα κατάφερε και έπειτα από σερί αποτυχημένων αποτελεσμάτων απολύθηκε. Φέτος, βρέθηκε στον πάγκο της Γκρέμιο και μετά από δίμηνη συνεργασία, παραιτήθηκε και ανέλαβε τα ηνία της Αλ Τζαζίρα.


Στο αποψινό παιχνίδι θα βρεθεί στα επίσημα του «Πιτουασού» και από Δευτέρα πιάνει επίσημα δουλειά. Στον πάγκο της «τρικολόρ» θα κάτσει ο υπηρεσιακός Εντουάρντο Μπαρόκα, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπο τόνισε τα εξής: «Ολοι στεναχωρήθηκαν για την απόλυση του Φαλκάο, ο οποίος ήταν σημαντική προσωπικότητα και μας ενέπνεε να δουλέψουμε σκληρά. Οι παίκτες γνωρίζουν, ότι πρέπει να βγούμε από αυτή τη δύσκολη κατάσταση και το πρώτο που χρειάζεται να κάνουν είναι να κερδίσουν την Κοριτίμπα. Εχουμε ένα σύνολο ποδοσφαιριστών που είναι πολύ αφοσιωμένοι και πιστεύω θα τα δώσουν όλα για την ανατροπή του σκηνικού απόψε». Κάρτες συμπλήρωσε ο κεντρικός αμυντικός Ντάνι Μοράις (8/0), εξέτισε ο φορ Ροντρίγκο Σόουζα (2/0) και ο αμυντικός μέσος Φαέλ (9/2).


ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Μαρσέλο Λόμπα – Φαμπίνιο, Λούκας Φονσέκα, Τίτι, Ελντερ – Φαέλ, Ντιόνες – Κλέμπερσον, Βάντερ, Μανσίνι – Σόουζα.


ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ: Ηθελε να κερδίσει την Παλμέιρας, προκειμένου να βάλει πίσω την απώλεια του κυπέλλου και να κάνει νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η «βερντάο» αγωνίστηκε με αναπληρωματικούς και παραχώρησε ισοπαλία 1-1. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από το ξεκίνημα (6’), κυριάρχησε, έχασε ευκαιρίες αλλά δεν βρήκε δίχτυα μέχρι την ανάπαυλα. Ιδιο το σκηνικό στην επανάληψη, όπου τελικά έφερε το ματς στα ίσια (68’), είχε ακόμη μία μεγάλη φάση για την ανατροπή αλλά την σπατάλησε, δείγμα του άγχους που έχει καταβάλλει τους παίκτες της.


«Η ομάδα χρειάζεται τους τρεις βαθμούς για να αναρριχηθεί στη βαθμολογία αλλά και να τονώσει το ηθικό της. Διαθέτουμε ένα σύνολο ποδοσφαιριστών, των οποίων η ποιότητα δεν αντικατοπτρίζεται από τα όσα έχουμε πετύχει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και η νίκη επί της Μπαΐα είναι κομβική για να αντιδράσουμε. Δεν πρόκειται να στηριχτούμε στο δικό της κακό μομέντουμ για να βγούμε νικητές αλλά στις δικές μας δυνάμεις», τόνισε ο κόουτς Ολιβέιρα.


Πέντε τα προβλήματα απουσιών που αποκόμισε από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την Παλμέιρας. Κάρτες συμπλήρωσαν, ο κεντρικός αμυντικός Περέιρα (4/2), ο μεσοεπιθετικός Λίνκολν (10/2) και ο αριστερός μπακ Λούκας Μέντες (6/1). Αποχώρησαν τραυματίες και τέθηκαν νοκ άουτ, ο ποιοτικός μεσοεπιθετικός Ραφίνια (4/1) και ο φορ Αντερσον Ακίνο (6/2).


ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-2-2): Βαντερλέι – Αΐρτον, Εμερσον, Ντέμερσον, Σίκο – Ουΐλιαν, Ζούνιορ Ούρσο – Εβερτον Ριμπέιρο, Ρομπίνιο – Εβερτον Κόστα, Ρομπέρτο.








Η Μπαία θα τα δώσει όλα σήμερα.Είναι must win ματς και θα έχει και τον καινούργιο προπονητή στις κερκίδες.Από την άλλη η Κοριτίμπα η χαμηλή θέση στην βαθμολογία την έχει φορτώσει άγχος και αυτό φάνηκε την προηγούμενη αγωνιστική που δεν μπόρεσε να κερδίσει την αποδεκατισμένη Παλμέιρας.Εκτός έδρας είναι πολύ κακή με 4 ήττες σε 5 παιχνίδια και επιπλέον σήμερα έχει σημαντικότατες απουσίες καθώς θα λείψουν τα 8 απο τα συνολικά 15 γκολ που έχει πετύχει στο πρωτάθλημα.








ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ-ΓΚΡΕΜΙΟ   1Χ Δ.Ε  1.30  /  1  2.00  (00:30)





ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ: Θα μπορούσε κάλλιστα να φύγει με το διπλό από τη «Βίλα Μπελμίρο» κόντρα στη Σάντος, ωστόσο έμεινε στο στείρο 0-0. Συνολικά ήταν ένα κλικ πιο πάνω σε απόδοση σε όλο το 90λεπτο, είχε δοκάρι και μια καλή ευκαιρία στο πρώτο ενώ χρειάστηκε και ο γκολκίπερ Ζέφερσον να επέμβει, ώστε να κρατήσει το «μηδέν». Ικανοποιημένος ο κόουτς Ολιβέιρα τόνισε: «Είχαμε καλή παρουσία και δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Δεν αισθανόμαστε πως χάσαμε ευκαιρία νίκησε αλλά ικανοποίηση για το γεγονός, ότι δημιουργήσαμε περισσότερο στο παιχνίδι».


Μέχρι το βράδυ του Σαββάτου, ο κόσμος είχε αγοράσει περισσότερα από 19.000 εισιτήρια και ο λόγος για τον οποίο έγινε αυτό είναι το ντεμπούτο του Κλάρενς Ζέεντορφ στην εντεκάδα της «φογκάο». Ο κόουτς Ολιβέιρα το σκέφτηκε πολύ μέχρι να αποφασίσει, καθώς ο πολύπειρος Ολλανδός έφτασε γρήγορα στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης αλλά δεν είχε κανένα επίσημο παιχνίδι στα πόδια του.


«Δεν ήρθα στη Βραζιλία για να κριτικάρω το επίπεδο του ποδοσφαίρου που παίζεται αλλά να προσφέρω στην Μποταφόγκο, η οποία μου εμπιστεύτηκε μια θέση στο ρόστερ της. Θα έλεγα ότι είναι μια διαφορετική εμπειρία από όλες όσες είχα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα και όπως συμβαίνει με το «διαφορετικό», πρέπει να προσαρμοστώ γρήγορα. Το ποδόσφαιρο είναι η κοινή γλώσσα και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου από την πρώτη κιόλας εμφάνιση», τόνισε ο Ζέεντορφ. Αποθεραπεύτηκε ο φορ Ελκεσον (7/3) ενώ τραυματίστηκε ο μεσοεπιθετικός Σιντίνιο (6/2).


ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Ζέφερσον – Λούκας, Αντόνιο Κάρλος, Φάμπιο Φερέιρα, Μάρσιο Αζεβέδο – Λούκας Ζεν, Ρενάτο – Αντρεζίνιο, Ζέεντορφ, Βίτορ Ζούνιορ – Ελκεσον (ή Ραφάελ Μάρκες).


ΓΚΡΕΜΙΟ: Αγχώθηκε αλλά κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Σπορτ με 3-1, συμπληρώνοντας έτσι δύο κολλητές νίκες. Πίεσε από νωρίς, δημιούργησε φάσεις, είχε δοκάρι αλλά έμεινε πίσω στο σκορ κόντρα στη ροή (39’). Ανέβασε περισσότερο στροφές στο δεύτερο, ισοφάρισε (64’) και καθάρισε με την υπόθεση νίκη με ακόμη δύο γκολ ως το 80’. «Ο κόσμος ήταν αρκετά ανυπόμονος μέχρι να ισοφαρίσουμε. Χρειαζόμαστε στήριξη σε όλο το 90λεπτο, κάτι που έγινε μετά το γκολ και μας έδωσε ώθηση για φτάσουμε στην ανατροπή», τόνισε ο Λουσεμπούργκο.


Η αυτοπεποίθηση επέστρεψε στις τάξεις των «γκρεμίστας», οι οποίοι πρόλαβαν να κάνουν μία προπόνηση, στην οποία ο Λουσεμπούργκο προτίμησε να μην ζορίσει τους παίκτες του, ώστε να μην έχει κανέναν απρόοπτο τραυματισμό. Εξέτισε και επιστρέφει στο κέντρο άμυνας ο στόπερ Ουέρλεϊ (5/1), αντίθετα κάρτες συμπλήρωσε ο «μονομάχος» φορ Κλέμπερ (8/1) και στη θέση του θα ξεκινήσει ο πιτσιρικάς Λεάντρο (2/2), ο οποίος με δύο γκολ στο ματς με τη Σπορτ, ήταν ο πρωταγωνιστής της βραδιάς. Παράλληλα, στο ποινολόγιο παραμένει ο δεξιός μπακ Εντίλσον (4/0) ενώ τραυματίες παραμένουν οι αριστεροί μπακ Φάμπιο Αουρέλιο και Ζούλιο Σέζαρ.


«Οταν χάνεις, η δουλειά στην προπόνηση δεν είναι τόσο ευχάριστη ή αν θέλετε το κλίμα ότι τόσο ήρεμο. Καταφέραμε να αντιστρέψουμε το κλίμα στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια  και στόχος είναι να διατηρήσουμε τη συγκεκριμένη καλή φάση για όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο γίνεται. Η αναμέτρηση με την Μποταφόγκο είναι δύσκολη, ντεμπουτάρει ένας μεγάλος παίκτης στην εντεκάδα της και χρειάζεται εξτρά προσοχή», τόνισε ο χαφ Φερνάντο.


ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-2-2): Μαρσέλο Γκρόι – Τόνι, Ουέρλεϊ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Παρά – Φερνάντο, Σόουζα – Ελάνο, Ζε Ρομπέρτο – Λεάντρο, Μαρσέλο Μορένο.






Δύσκολο παιχνίδι κορυφής.Καλό υλικό και οι 2 ομάδες.Ένα κλικ θα δώσω στην Μποταφόγκο λόγω έδρας και ντεμπούτο Ζέερντοφ , που έχει προκαλέσει φρενίτιδα στις τάξεις των οπαδών που θα γεμίσουν σήμερα το γήπεδο.






ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ   2   2.30  /   Χ2 Δ.Ε  1.34  (00:30)







ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ: Χρωστούσε μία άσχημη εμφάνιση και την πραγματοποίησε στο «Αφλίτος», χάνοντας εύκολα με 3-0 από τη Νάουτικο. Η καλύτερη στιγμή της, ήρθε στην αρχή του δευτέρου μέρους, δεν την αξιοποίησε αλλά και να το έπραττε δύσκολα θα άλλαζε κάτι, μια και ήταν υποδεέστερη σε απόδοση στον αγωνιστικό χώρο. «Αξίζουν συγχαρητήρια στη Νάουτικο για την εμφάνιση που έκανε. Υπήρξαν διαστήματα που τα πήγαμε αρκετά καλά, όμως είχαμε σε κακή μέρα τρεις πρωτοκλασάτους παίκτες και δεν ήταν δυνατό να κάνουμε το παιχνίδι μας», τόνισε ο κόουτς Ζίλσον Κλέινα.


Η αναμέτρηση με την Φλουμινένσε, έχει ξεχωριστή σημασία για τον πολύ ικανό τεχνικό Ζίλσον Κλέινα, ο οποίος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στο πλάι του «Αμπελάο», όταν αυτός βρισκόταν στον πάγκο της Κοριτίμπα ενώ τον ακολούθησε τόσο στη Μαρσέιγ, την Ατλ. Μινέιρο και την Μποταφόγκο . «Ο Αμπέλ είναι σημείο αναφοράς για μένα, όχι για το ποιος είμαι σαν προπονητής αλλά και ως άνθρωπος στην καθημερινότητά μου. Είμαι ευγνώμων για τα όσα μου έχει διδάξει αλλά και για τη στήριξη που μου πρόσφερε σε δύσκολες προσωπικές στιγμές. Από κει και πέρα, η Φλουμινένσε είναι αήττητη γιατί παίζει κάθε ματς σαν τελικό και είναι ομάδα που έχει τρομερή αυτοπεποίθηση. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι, να μην παρασυρθούμε από τον ρυθμό του αγώνα και να επαναλάβουμε την εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε στη νίκη επί της Κοριτίμπα», είπε ο Κλέινα.


Κάρτες συμπλήρωσε ο κεντρικός αμυντικός Τιάγκο Αλβες (8/0), αποθεραπεύτηκε και ξεκινά στο αρχικό σχήμα ο δεξιός μπακ Σισίνιο (7/0).


ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-1-3-2): Εντσον Μπάστος – Σισίνιο, Γκουστάβο, Φερόν, Ζοάο Πάουλο – Μπαράκα – Ρενέ Ζούνιορ, Ρικαρντίνιο, Νικάο – Ρόζερ.




ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ: Μόνο ένα ημίχρονο βρήκε αντίσταση η ομάδα του Αμπέλ Μπράγκα από την Μπαΐα, την οποία τελικά υπέταξε με το ευρύ 4-0 και συμπλήρωσε αισίως δέκα ματς αήττητη στη Σέριε Α. Πίεσε στο πρώτο, έχασε αρκετές ευκαιρίες αλλά δίχτυα δεν βρήκε. Μπήκε «φουριόζα» στην επανάληψη και από τη στιγμή που έκανε το 1-0 (49’), όλα πήραν το δρόμο τους.


«Η καλή πορεία που πραγματοποιούμε δεν είναι τυχαία και έχει να κάνει με τη συγκέντρωση, τον ρεαλισμό και τη συνέπεια που έχουμε στο παιχνίδι μας. Ολοι γνωρίζουμε τι θέλουμε από το φετινό πρωτάθλημα και ο Αμπέλ είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, ο οποίος ξέρει πώς να πάρει το κάτι παραπάνω από μας. Δεν πρέπει να δώσουμε δικαιώματα στην κούρσα του τίτλου, στόχος είναι να διατηρήσουμε αυτόν τον ρυθμό και να κερδίσουμε ακόμη και τα παιχνίδια στα οποία δεν πιάνουμε το μάξιμουμ της απόδοσης», τόνισε ο Φρεντ.


Χτύπησε στο ματς με την Μπαΐα και δίνεται αμφίβολος ο αριστερός μπακ Καρλίνιος (8/1). Συνεχίζουν στο ιατρικό δελτίο, οι αμυντικοί χαφ Βαλένσια (3/0) και Ντιγκίνιο, αμφότεροι βασικοί στο ξεκίνημα της σεζόν και δείγμα του βάθους που υπάρχει στο ρόστερ, ο Ζεάν (10/0) που αποκτήθηκε από τη Σάο Πάουλο ως τέταρτος μέσος, τα πηγαίνει εξαιρετικά μέχρι στιγμής.


ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Ντιέγκο Καβαλιέρι – Μπρούνο Βιέιρα, Γκουμ, Αντερσον, Καρλίνιος (ή Τιάγκο Καρλέτο) – Εντίνιο, Ζεάν – Τιάγκο Νέβες, Ντέκο, Ουέλινγκτον Νεμ – Φρεντ.






Μου θυμίζει το χθεσινό παιχνίδι Ρεσίφε-Μινέιρο παιδιά αυτό το παιχνίδι που κατέληξε σε περίπατο για την καλύτερη και φορμαρισμένη ομάδα.Σέβομαι την Πόντε Πρέτα απόλυτα , αλλά η φετινή Φλού έχει τρομερή ποιότητα με παίχτες σαν τον Ντέκο-Ουέλιγκτον Νεμ-Φρεντ-Τιάγκο Νέβες , που βρίσκονται και σε τρομερή φόρμα.Αυτήν την περίοδο την εμπιστεύομαι απόλυτα την Φλου και την ακολουθώ πιστά , ιδιαίτερα σε τέτοιες αποδόσεις.










ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ





Πόντε Πρέτα - Φλουμινένσε (1 X 2) Φλουμινένσε   2.30
Μπαΐα - Κοριτίμπα (1 X 2) Μπαΐα 2.25
Μποταφόγκο - Γκρέμιο (1 X 2) Μποταφόγκο 2.00


Σύστημα 2,3  επί 6 κόστος 30 ευρώ.







Μπαΐα - Κοριτίμπα (Χάντικαπ 1:0) Μπαΐα 1.35
Μποταφόγκο - Γκρέμιο (Χάντικαπ 1:0) Μποταφόγκο 1.30
Πόντε Πρέτα - Φλουμινένσε (1 X 2) Φλουμινένσε 2.30  (κάλυψη Χ στο 3.20)




Ποντάρω  52 ευρώ στην τριάδα και 10 ευρώ στην κάλυψη.







Πόντε Πρέτα - Φλουμινένσε (1 X 2) Φλουμινένσε 2.30  (κάλυψη Χ στο 3.20)
Μπαΐα - Κοριτίμπα (1 X 2) Μπαΐα 2.25  (κάλυψη Χ στο 3.20)




Ποντάρω 32 ευρώ στην δυάδα και 5-7-7 ευρώ στις καλύψεις.




















ΕΝΑΡΞΗ ΤΑΜΕΙΟΥ   8-4-2012
ΑΡΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ      0 ΕΥΡΩ
ΤΡΕΧΩΝ ΤΑΜΕΙΟ    -2105 ΕΥΡΩ
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ           143 ΕΥΡΩ
ΤΕΛΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ     -2248 ΕΥΡΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου