Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

BOOKENEMY...TIPS 21-7-2012



Πάμε να το παλέψουμε και σήμερα....








ΓΙΑΡΟ-ΒΑΑΣΑ  1  2.30  (1Χ  Δ.Ε  1.35)





ΓΙΑΡΟ: Ηττήθηκε 2-0 στο Εσποο από τη Χόνκα, δεχόμενη και τα δύο γκολ (70', 84') μετά την 20λεπτη διακοπή λόγω καταρρακτώδους βροχής στο 54'. Και πριν πάντως δεν ήταν καλύτερη της αντιπάλου. Παθητική και χωρίς εμπνεύσεις επιθετικά. Ξύπνησε μετά το 1-0, έφτιαξε τρεις ευκαιρίες εκ των οποίων η μία κλασική, αλλά έξι λεπτά πριν το φινάλε ήρθε η χαριστική βολή.


«Η Χόνκα άξιζε τη νίκη, ήταν ξεκάθαρο αυτό. Εμείς είμαστε πολύ χαμηλά στη βαθμολογία και χρειαζόμαστε επειγόντως βαθμούς. Στόχος στα επόμενα ματς είναι να κρατάμε το μηδέν πίσω», δήλωσε ο Ερεμένκο.


Αήττητη στα τελευταία τρία εντός. Σταθερά στα πιτς ο επιθετικός Βαργκ (13/3). Κανένα άλλο πρόβλημα για τον Ερεμένκο που θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.


ΒΑΑΣΑ: Επρεπε να περάσουν 17 αγωνιστικές για να δεχθεί σε έναν αγώνα τρία γκολ! Εχασε μέσα στο «Χιεταλάχτι» 3-1 από την Τούρκου και ήταν για πρώτη φορά φέτος τόσο ευάλωτη αμυντικά. Μάλιστα το σκορ θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο αν οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο εύστοχοι. Κρατάει ότι δεν παράτησε το ματς μετά το 0-3 στο 52', μείωσε στο 71' και είχε κάποιες ευκαιρίες για ένα ακόμη τέρμα.


Μετρά μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε και πάει στο ντέρμπι στερούμενη τον πρώτο της σκόρερ Μορισέι (15/9), που θα θα μείνει εκτός για τρίτο σερί ματς. Νέα απώλεια ο αξιόπιστος στόπερ Κοσκίμα (10/0). Σταθερά έξω ο μεσοεπιθετικός Μπιορκ (28/2, πέρυσι). Εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο πολύτιμος μέσος Στράντβαλ (10/2), όπως και ο μεσοεπιθετικός Αμπντουλάχι (17/0). Ελάχιστες πιθανότητες να αγωνιστεί έχει και ο χρήσιμος χαφ Λουοκάλα (12/1).


«Θα έκανα αλλαγές στην ενδεκάδα, αλλά πρώτα πρέπει να δω ποιοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι», είπε απογοητευμένος ο Χουτούνεν. Ο τεχνικός της Βάασα αναγκάστηκε να κάνει προπόνηση μεσοβδόμαδα μόλις με 14 επαγγελματίες και συμπλήρωσε το ρόστερ με παίκτες από τη Β' ομάδα. Σε ό,τι αφορά το ντέρμπι με τη Γιάρο η αναφορά του στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του ήταν σαφής: «η Γιάρο στην έδρα της είναι πολύ επικίνδυνη. Ειδικά μετά την έλευση του Γιόνκε έχουν βάλει καινούρια στοιχεία στο επιθετικό κομμάτι. Εμείς πρέπει να κρατήσουμε γερά πίσω εάν θέλουμε να έχουμε βαθμολογικό κέρδος».




Δείχνει να έχει ξεφουσκώσει τελευταία η Βάασα.Έχει και σοβαρότατες απουσίες σήμερα μεσοεπιθετικά.Λείπουν τα 12 από τα συνολικά 18 γκολ που έχει πετύχει στο πρωτάθλημα.Από την άλλη η Γιάρο τις τελευταίες αγωνιστικές στην έδρα της αρχίζει και δείχνει τα δόντια της με νίκες με 1-0 επί των Μιλικόσκι-Χάκα και ισοπαλία 2-2 με την Ελσίνκι ύστερα από καλές εμφανίσεις.Το momentum και τα αγωνιστικά νέα δείχνουν Γιάρο.






ΕΛΣΙΝΚΙ-ΧΑΚΑ  1  1.25  





ΕΛΣΙΝΚΙ: Η ΚΡ Ρέικιαβικ αποδείχθηκε την Τρίτη εύκολο θύμα και έτσι οι πρωταθλητές Φινλανδίας επέλεξαν να ξεσπάσουν πάνω της για τα αρνητικά αποτελέσματα που έχουν εσχάτως στη λίγκα. Το 7-0 τα λέει όλα για την απόδοσή τους και φυσικά δεν αφήνει περιθώρια συζήτησης για το ποιος θα συνεχίσει στον Γ' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου τους περιμένει η Σέλτικ. Θετικό το ντεμπούτο του διεθνή μέσου Βαϊρίνεν, ο οποίος σκόραρε με πέναλτι το 2-0, χατ τρικ έκανε ο φορ Μακέλα.


Επιστρέφει τώρα στο πρωτάθλημα όπου μετρά πέντε διαδοχικά ματς χωρίς νίκη! Στο «Σονέρα» βέβαια είναι αήττητη εδώ και 28 παιχνίδια (24-4-0), ωστόσο προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες. «Η νίκη επί της ΚΡ μας έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Τώρα όμως πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε και τη Χάκα», τόνισε ο Βαϊρίνεν. «Δεν υπάρχει περίπτωση να υποτιμήσουμε τη Χάκα», πρόσθεσε ο βασικός φορ Ποχγιανπάλο (16/6). Ο τελευταίος μάλλον θα προστατευθεί διότι αποκόμισε ένα τραύμα στο ευρωπαϊκό ματς. Τη θέση του αναμένεται να πάρει ο διεθνής Φινλανδός, Σαντίκ, ο οποίος έχει ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και τώρα ψάχνει το ντεμπούτο του.


Σταθερά εκτός ο καλός εξτρέμ Ζένελι (12/0).


ΧΑΚΑ: Προηγήθηκε της Μιλικόσκι 2-0 στο 7' και έκτοτε έλεγξε το παιχνίδι παρά τη μείωση στο 42'. Ηταν σοβαρή αμυντικά, δεν κινδύνευσε με ισοφάριση και τελικά έφτασε στη νίκη με 3-1 χάρη στο δεύτερο προσωπικό γκολ (90') του ηγέτη Ρόμπινσον.


«Το τρίποντο είναι πολύ σημαντικό. Είχαμε ισορροπία σε άμυνα και επίθεση. Υπάρχουν όμως ακόμη περιθώρια βελτίωσης», σχολίασε ο Ριστίλα. Πάει στο Ελσίνκι γνωρίζοντας ότι εκτός έδρας έχει κρατήσει ανέπαφη στην εστία της μόλις μία φορά στα τελευταία 37 ματς! «Η Ελσίνκι έδειξε την Τρίτη ότι βρίσκεται σε τοπ φόρμα. Εμείς αν θέλουμε να φύγουμε με βαθμό ή βαθμούς από το Σονέρα, πρέπει να παίξουμε στο 100%», επεσήμανε ο τεχνικός της Χάκα.


Ελυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του φορ Πουουστίνεν, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι αλλά δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα. Δοκιμάζει τον Ολλανδό, εξτρέμ Ριβελίνο Γκράουντε.


Χτύπησε στο τελευταίο και είναι εξαιρετικά αμφίβολος ο πολυσύνθετος αμυντικός/χαφ Ματίλα (13/1). Ξανά εκτός ο φορ Μέτζγκερ (14/3), τη δεύτερη και τελευταία ποινή της τιμωρίας του εκτίει ο επιθετικός Καστράτι (13/2). Στερείται σταθερά τον καλό χαφ Ντέμα (8/2) και τον έμπειρο γκολκίπερ Πεσόνεν (3/0). Αμφίβολοι δίνονται επίσης τα αδέρφια Κλαούντιο (12/0) και Μάρκο (16/0) Ματρόνε. Και οι δύο μέσοι.






Πέντε ματς χωρίς νίκη είναι πολλά για την Ελσίνκι.Η ψυχολογία της είναι στα ύψη μετά το αποτέλεσμα στο Τσου Λου και την εφτάρα που έριξε και από την άλλη η Χάκα δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα του παρελθόντος , είναι ανύπαρκτη εκτός έδρας με 7 ήττες σε 9 παιχνίδια και μάλιστα σήμερα κατεβαίνει με σημαντικές απουσίες.










ΓΚΟΒΕΡΛΑ-ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ  2  1.15






Η μόνιμη πρωταθλήτρια τα τελευταία χρόνια Σαχτάρ και εφέτος είναι παντοδύναμη με σπουδαίους παίχτες όπως οι Τεξέιρα-Φερναντίνιο-Ντάγκλας Κόστα-Ιλσίνιο-Λουις Αντριάνο-Ντέβιτς-Χουμπσμαν-Μιχταριαν-Σελεζνιοφ-Τσιγκρινσι-Σεβτσουκ-Σρνα κ.α.Την πρώτη αγωνιστική διέσυρε στο γήπεδό της 6-0 την Άρσεναλ Κιέβου και από την άλλη η νεοφώτιστη έχασε με 3-2 μέσα στην Τσερνομόρετς πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ , χάνοντας με 3-0 στο ημίχρονο.Το διπλό είναι τοκογλυφικό.








ΑΛΑΝΙΑ-ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ   2   1.90




Για μεγάλα πράγματα φέτος η Σπάρτακ Μόσχας.Πολύ ποιοτικό υλικό με σπουδαίους παίχτες όπως οι Παρέχο-Σούτσι-Παρσιβλουκ-Μακεεφ-Μακ Γκίντι-Ρομουλο-Καριόκα-τα αδέρφια Κομπάροφ-Ντε Ζέουβ-Άρι-Ουέλινγκτον-Τζούμπα-Μπιλιαλεντινοφ-Ροντρι-Εμενίκε κ.α.Απέναντι στην νεοφώτιστη Αλάνια έχει σίγουρα τον πρώτο λόγο.








ΣΕΑΡΑ-ΑΣΑ  1  1.55








ΣΕΑΡΑ: Πρόσθεσε ακόμη μία επιπόλαιη εντός έδρας εμφάνιση στο ενεργητικό της για φέτος, μένοντας στο 2-2 με την Σάο Καετάνο. Είχε μεν την πρωτοβουλία στο πρώτο μέρος, δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα και ευτύχησε να προηγηθεί με πέναλτι στο 38’. Χωρίς να κινδυνεύσει προηγουμένως, ισοφαρίστηκε στο 45’ με αντικανονικό γκολ, καθώς ο σκόρερ Εντερ έκανε φάουλ πάνω στον γκολκίπερ Φερνάντο Ενρίκε. Νωρίς στην επανάληψη απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα (47’ αποβολή Μοραντέι), μετά το 60’ πίεσε και έκανε μία καλή φάση ενώ πάλι πήρε το προβάδισμα με πέναλτι στο 90’. Δεν πρόσεξε, με τη σέντρα έδωσε φάουλ έξω από την περιοχή και ήρθε η ψυχρολουσία της ισοφάρισης.


Δυσαρεστημένος με την κατάσταση, ο πρόεδρος Εβάντρο Λεϊτάο επισκέφτηκε τους παίκτες στην προπόνηση – κάτι που είχε κάνει πριν την πρώτη νίκη (4-2) επί της Α Μπε Σε – και κατά την αποχώρηση τόνισε: «Ο χρόνος κυλά και η πίεση θα αυξηθεί στον δεύτερο γύρο, κάτι που δεν μας επιτρέπει να χάσουμε άλλους εντός έδρας βαθμούς. Ως πρόεδρος οφείλω να θέσω τους παίκτες προ των ευθυνών τους, παρά το γεγονός ότι η σχέση μας είναι εξαιρετική».


Σημαντική η επιστροφή στην εντεκάδα των βασικών κεντρικών αμυντικών Λουϊζάο (8/1) και Ντανιέλ Μάρκες (6/1), οι οποίοι εξέτισαν τις τιμωρίες τους. Αυτός που αποθεραπεύτηκε μετά από 150 μέρες παρουσίας στο ιατρικό δελτίο είναι ο αξιόπιστος αμυντικός χαφ Ζοάο Βίτορ, ο οποίος έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει. Κάρτες συμπλήρωσε ο επιθετικός Ρομάριο (8/4), τραυματίας ο χαφ Ρόμπστον (6/0).


ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-2-2): Φερνάντο Ενρίκε – Πάουλο Σέρζιο, Λουϊζάο, Ντανιέλ Μάρκες, Εουσέμπιο – Ζοάο Μάρκος (ή Ζαρντέλ), Ελένο – Ροζερίνιο, Λεάντρο Σάβες – Μότα, Ιταμάρ.


ΑΣΑ: Επηρεασμένη από τις απουσίες στον άξονα και την αλλαγή συστήματος, έκανε κάκιστη εμφάνιση και μέχρι το 61’ και βρέθηκε να χάνει 0-3 από τη Βιτόρια. Έκτοτε αφυπνίστηκε, πέτυχε δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών (66’-69’), πίεσε για την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε και έχασε με 2-3.


«Δεχτήκαμε δύο ανόητα γκολ και μετά αντιδράσαμε. Αποδείξαμε ως τώρα, ότι διαθέτουμε ποιότητα αλλά πρέπει να δείξουμε μεγαλύτερη ωριμότητα από δω και πέρα», είπε ο κόουτς Κούνια.


Καλές οι επιστροφές στον άξονα της «φαντασμάο», καθώς εξέτισαν οι χαφ Ζορζίνιο (9/0), Ντιντίρα (8/0), όπως και ο στόπερ Αουντάλιο (10/0) που παίρνει θέση στο κέντρο άμυνας. Τα προβλήματα δεν αφήνουν τον κόουτς Εριμπέρτο ντα Κούνια και σε αυτό το παιχνίδι, καθώς δεν έχει στην αποστολή τον βασικό δεξιό μπακ Γκαμπριέλ (9/0) λόγω τραυματισμού και τον αντικαταστάτη του Μαϊκόν (3/0), που αποβλήθηκε στο προηγούμενο, κάτι που ισχύει και για τον αριστερό μπακ Σικίνιο Μπαϊάνο (11/1). Αναγκαστικά, θα μετατοπίσει τον Ντιντίρα στο δεξί άκρο ενώ θα αφήσει στον πάγκο τον πιο ντελικάτο μέσο Βαλδίβια (11/0) και θα ρίξει στη μάχη τον πιο έμπειρο Ντανίλο Κρουζ (8/1).


ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (3-5-2): Ζίλσον – Αουντάλιο, Αντρέ Νούνες, Εντσον Βενένο – Ντιντίρα, Καλ, Ζορζίνιο, Ντανίλο Κρουζ, Μαρσίνιο – Ρομπέρτο Ζακαρέ, Λούσιο Μαρανιάο.






Ο "παππούς" έχει στόχο την άνοδο.Μετά από ένα κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα , δυσκολίας προσαρμογής στην δεύτερη κατηγορία , έχει συνέλθει όντας αήττητη εδώ και 6 αγωνιστικές.Βέβαια έχει φέρει πολλές ισοπαλίες και για να αρχίσει να σκαρφαλώνει στην βαθμολογία απαιτούνται νίκες.Ιδιαίτερα στην καυτή έδρα της δεν έχει περιθώρια για άλλες γκέλες , πόσο μάλλον απέναντι στην ανύπαρκτη εκτός έδρας ΑΣΑ.Θετικό νέο οι επιστροφές βασικών παιχτών στην άμυνα. 








ΒΑΣΚΟ-ΣΑΝΤΟΣ   1   1.70  (1Χ Δ.Ε  1.15)








ΒΑΣΚΟ: Οι «κρουζμαλτίνος» είχαν σε μεγάλη βραδιά τον Ζουνίνιο Περναμπουκάνο, ο οποίος παρέσυρε τους υπόλοιπους συμπαίκτες σε απόδοση, έκαναν εμπνευσμένη εμφάνιση και επικράτησαν 0-1 επί της Σάο Πάουλο στο «Μορουμπί». Πιέστηκαν μόνο μέχρι το 15λεπτο, έπειτα ανέβασαν στροφές και άγγιξαν το γκολ πριν την ανάπαυλα σε αρκετές περιπτώσεις. Συνέχισαν να υπερέχουν στην επανάληψη, προηγήθηκαν στο 49’, απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα στο 58’ (αποβολή Ροντρίγκο Κάιο), σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες για να κάνουν μεγαλύτερο σκορ ενώ απειλήθηκαν μόλις δύο φορές με ισοφάριση.


«Αν διατηρήσουμε το επίπεδο της εμφάνισης που πραγματοποιήσαμε κόντρα στη Σάο Πάουλο, τότε μπορώ να πω ότι θα είμαστε μεταξύ των διεκδικητών του τίτλου. Το μόνο που θέλω να αποφύγουμε, είναι να μην παρασυρθούμε από τα καλά αποτελέσματα και να μην χάσουμε τη συγκέντρωσή μας. Με αντίπαλο της Σάντος πρέπει να δείξουμε τη δέουσα σοβαρότητα γιατί δεν αντιμετωπίζουμε καμιά μικρή ομάδα και θέλει να εκμεταλλευτούμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει», τόνισε ο Ζουνίνιο Περναμπουκάνο.


Εξέτισε την τιμωρία του και επιστρέφει ο σημαντικός μέσος Φελίπε (6/1). Εκδόθηκαν τα δελτία, του μέσου Φελίπε Μπάστος (6/1) και του επιθετικού Εντερ Λουΐς (6/1), αντίθετα ο στόπερ Ρενάτο Σίλβα (5/0) περιμένει τον τερματισμό του συμβολαίου του από την κινεζική ομάδα στην οποία ανήκε για να τεθεί πάλι στη διάθεση του Μπόρζες. Δύο σημαντικές απουσίες, οι οποίες θα είναι για όλη τη χρονιά. Ο μεσοεπιθετικός Ντιέγκο Σόουζα (9/3) και ο δεξιός μπακ Φάγκνερ (7/1), δεν πρόκειται να αγωνιστούν απόψε καθώς είναι σχεδόν τελειωμένες οι μεταγραφές τους σε ΗΑΕ και Βόλφσμπουργκ αντίστοιχα. Απουσίασε και συνεχίζει εκτός ο στόπερ Ροντόλφο (6/1).


ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-2-2): Φερνάντο Πρας – Μαξ, Ντεντέ, Ντόουγκλας, Τιάγκο Φέλτρι – Νίλτον, Φελίπε Μπάστος – Ζουνίνιο Περναμπουκάνο, Φελίπε – Εντερ Λουΐς, Αλεξάντρο.


ΣΑΝΤΟΣ: Επηρεασμένη από τις πολλές απουσίες, η «πέισε» δεν κατάφερε να πιάσει καλά στάνταρ απόδοσης και παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στην Μποταφόγκο. Γρήγορος ρυθμός στο πρώτο μέρος, έδειχνε να είναι ένα κλικ πιο πίσω σε απόδοση, ο γκολκίπερ Αράνια και το δοκάρι την έσωσαν σε μία περίπτωση ενώ μετά το 30’ έχασε δύο καλές ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα. Στην επανάληψη δεν είχε τον έλεγχο αλλά δεν απειλήθηκε κιόλα ενώ μεσοεπιθετικά έδειξε ότι μένει από ιδέες.


Με την Ολυμπιακή «σελεσάο» ο Νεϊμάρ (3/2), ο Γκάνσο (1/0) και ο γκολκίπερ Ραφαέλ (3/0), Σοβαρό πλήγμα για το κέντρο άμυνας, με τον αρχηγό Εντού Ντρασένα (6/2) να παθαίνει ρήξη χιαστών και να μένει εκτός για έξι μήνες. Εξέτισε αλλά θα ξεκινήσει από τον πάγκο ο αριστερός μπακ Χουάν (5/0). Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Πάτο Ροντρίγκες από την Ιντεπεντιέντε έναντι 1,84 εκατ. ευρώ.


«Η Βάσκο τα πηγαίνει πολύ καλά μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και έχει επιστροφές καλών παικτών στην εντεκάδα της. Είναι δυνατή ομάδα και φαίνεται ότι διαρκώς βελτιώνεται ενώ δίχως αμφιβολία είναι ένα εκ των φαβορί για τον τίτλο. Εμείς αντιμετωπίζουμε πάλι πολλά προβλήματα και δύσκολα θα λυθούν σύντομα, ωστόσο θα πάμε στο Ρίο για να πάρουμε αποτέλεσμα», τόνισε ο Μουρισί Ραμάλιο.


ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-1-2): Αράνια – Μπρούνο Πέρες, Μπρούνο Ροντρίγκο, Ντουρβάλ, Λέο – Αντριάνο, Ενρίκε, Αρόουκα – Φελίπε Αντερσον – Ντίμπα, Μιράγιες.






Απουσίες έχουν και οι δύο ομάδες , αλλά αυτές της Σάντος είναι πολύ πιο σπουδαίες.Για την Βασκο η απουσία-πώληση του δεξιού μπακ Φάγκνερ είναι αυτή που έχει την μεγαλύτερη βαρύτητα καθώς μιλάμε για το καλύτερο δεξιό μπακ τα τελευταία 2 χρόνια του πρωταθλήματος.Απο την άλλη στην Σάντος οι απουσίες των Γκάνσο-Νειμάρ-Ντρασένα είναι τρομακτικές καθώς αλλάζουν επίπεδο όλην την ομάδα.Συν ότι τα τελευταία 2 χρόνια έχει ξεπουλήσει πάρα πολλούς παίχτες και η ποιότητά της έχει πέσει κατακόρυφα.(Ντανίλο-Αλεξ Σάντρο-Άλαν Πάτρικ-Ελάνο-Τζόναθαν-Γουέσλει-Ρομπινιο κ.α)






ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ – ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ   Χ2 Δ.Ε  1.35 / 2  2.15






ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ: Είχε στόχο να παίξει αμυντικά και με αντεπιθέσεις στο «Ολίμπικο» κόντρα στην Γκρέμιο, προκειμένου να πάρει αποτέλεσμα αλλά δεν της βγήκε το πλάνο και έχασε με 3-1. Πιέστηκε από νωρίς, ο γκολκίπερ Μαγκράο φάνηκε από νωρίς ότι ήταν σε καλή μέρα, το δοκάρι τη γλίτωσε και σε μία αντεπίθεση άνοιξε το σκορ (39’) με τον Φελίπε Αζεβέδο. Στην επανάληψη δέχτηκε μεγάλη πίεση και κατέρρευσε μετά την ισοφάριση (64’) με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν ακόμη δύο γκολ μέχρι το 81ο λεπτό.


«Ακόμη δεν έχω αποφασίσει ποια θα είναι η εντεκάδα που θα παρατάξω και αυτό θα συμβεί μόνο στιγμές πριν τη σέντρα. Θέλω να αναλύσω ακόμη λίγα πράγματα σε σχέση με τον τρόπο παιχνιδιού της Ατλέτικο και το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχουμε ορισμένες μετατροπές στο αρχικό σχήμα, συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι», τόνισε ο κόουτς Βάγκνερ Μανσίνι, ο οποίος κρύβει τα χαρτιά του πριν τη σέντρα.


Δύο μέρες είχε στη διάθεσή του, ώστε να προετοιμάσει την ομάδα και δεν πρόλαβε να κάνει οικογενειακό διπλό, με τους παίκτες να κάνουν ασκήσεις στο γυμναστήριο. Το πολύ θετικό για τον νεαρό τεχνικό, είναι ότι θα έχει όλο το ρόστερ διαθέσιμο, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματιών ή τιμωρημένων.


ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-1-2): Μαγκράο – Μοασίρ, Μπρούνο Αγκιάρ, Εντκάρλος, Ρεϊνάλντο – Τόμπι, Ριτσέλι, Ρενάν – Μαρκίνιος Γκαμπριέλ – Φελίπε Αζεβέδο, Ζιλμπέρτο.


ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ: Εδωσε συνέχεια στο θετικό σερί που έχει χτίσε και μετά τη νίκη με 3-1 επί της Ιντερνασιονάλ, συμπλήρωσε πέντε διαδοχικές νίκες παραμένοντας έτσι μόνη πρώτη. Από νωρίς είχε τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι αλλά βρήκε δυσκολίες απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα της «κολοράντο», στο 38’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα (αποβολή Ντ’ Αλεσάντρο) και ακριβώς με τη λήξη του ημιχρόνου προηγήθηκε. Είχε τον έλεγχο στην επανάληψη, έκανε το 2-0 στο 61’, στην πρώτη καλή αντεπίθεση της Ιντερνασιονάλ δέχτηκε τη μείωση του σκορ (65’), δεν απειλήθηκε άλλο και στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 3-1.


«Κάνουμε πολύ δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και η πορεία σε αυτό το ξεκίνημα, είναι ανάλογη με την περσινή της Κορίνθιανς. Γνωρίζουμε ότι η Σπορτ είναι πολύ δυνατή όταν αγωνίζεται στην έδρα της και περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση και αυτό θα είναι ένα από τα δυνατά μας σημεία απόψε, ώστε να διεκδικήσουμε μία ακόμη νίκη», τόνισε ο επιθετικός Ζο (7/3), οποίος εξέτισε την τιμωρία του και επιστρέφει στο αρχικό σχήμα.


Ενιωσε ενοχλήσεις και δίνεται αμφίβολος ο αναπληρωματικός μέσος Ρισάρλισον (8/0). Αλλα προβλήματα δεν υπάρχουν, η αποστολή είναι πλήρης και το μόνο στο οποίο δεν έχει κατασταλάξει ο Κούκα, είναι αν θα χρησιμοποιήσει τον Ντανιλίνιο (10/3) στη θέση του δεξιού χαφ ή θα μετατοπίσει εκεί τον φορ Γκιλιέρμε (2/2), ο οποίος έχει την ίδια σωματοδομή, καλύτερη τεχνική, λιγότερα τρεξίματα και επανήλθε αγριεμένος από τον τραυματισμό του.


ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Βίκτορ – Μάρκος Ρόσα, Λεονάρντο Σίλβα, Ρέβερ, Ζούνιορ Σέζαρ – Πιέρι, Λεάντρο Ντονιζέτε – Ντανιλίνιο (ή Γκιλιέρμε), Ροναλντίνιο, Μπερνάρντ – Ζο.








Η μεταγραφή του Ροναλντίνιο ήταν όλα τα λεφτά για την Ατλέτικο που την έχει αλλάξει επίπεδο.Τελείως αλλαγμένος , αδυνατισμένος και με φανερή διάθεση να παίξει μπάλλα.Σε εκπληκτική αγωνιστική κατάσταση η φετινή Μινέιρο με 8-1-1 μέχρι τώρα.Η μοναδική της ήττα στο Σάο Πάολο με 1-0 όπου δεν άξιζε να χάσει.Αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό δύσκολα δεν θα κερδίσει και σήμερα την φιλότιμη Ρεσίφε.










ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ






Γιάρο - Βαάσα (Χάντικαπ 1:0)   Γιάρο     1.35
Ελσίνκι - Χάκα (1 X 2)                 Ελσίνκι  1.25
Αλάνια Βλαδικαφκάζ - Σπαρτάκ Μόσχας  (Χάντικαπ 0:1) Σπαρτάκ Μόσχας 1.25
Goverla - Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουδέτερο γήπεδο) (1 X 2) Σαχτάρ Ντόνετσκ    1.15




Ποντάρω  55 ευρώ στην τετράδα.








Ελσίνκι - Χάκα (1 X 2) Ελσίνκι 1.25
Goverla - Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουδέτερο γήπεδο) (1 X 2) Σαχτάρ Ντόνετσκ 1.15
Γιάρο - Βαάσα (1 X 2) Γιάρο   2.30 (κάλυψη στο Χ στο 3.10)








Ποντάρω  38 ευρώ στην τριάδα και 12 ευρώ στην κάλυψη.








Ελσίνκι - Χάκα (1 X 2) Ελσίνκι    1.25
Goverla - Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουδέτερο γήπεδο) (1 X 2) Σαχτάρ Ντόνετσκ 1.15
Αλάνια Βλαδικαφκάζ - Σπαρτάκ Μόσχας (1 X 2) Σπαρτάκ Μόσχας   1.90 (κάλυψη στο Χ στο 3.10)










Ποντάρω 49 ευρώ στην τριάδα και 15 ευρώ στην κάλυψη.








Γιάρο - Βαάσα (1 X 2) Γιάρο 2.30
Αλάνια Βλαδικαφκάζ - Σπαρτάκ Μόσχας (1 X 2) Σπαρτάκ Μόσχας   1.90
Σπορτ Ρεσίφε - Ατλέτικο Μινέιρο (1 X 2) Ατλέτικο Μινέιρο   2.15




Σύστημα 2,3 επί 5 κόστος 20 ευρώ.








Σπορτ Ρεσίφε - Ατλέτικο Μινέιρο (Χάντικαπ 0:1) Ατλέτικο Μινέιρο 1.35
Σεαρά - ASA (1 X 2) Σεαρά 1.55 (κάλυψη στο Χ στο 3.75)
Βάσκο ντα Γκάμα - Σάντος (Χάντικαπ 1:0) Βάσκο ντα Γκάμα  1.15


Ποντάρω 50 ευρώ στην τριάδα και 10 ευρώ στην κάλυψη.










Σεαρά - ASA (1 X 2) Σεαρά 1.55
Σπορτ Ρεσίφε - Ατλέτικο Μινέιρο (Χάντικαπ 0:1) Ατλέτικο Μινέιρο   1.35
Βάσκο ντα Γκάμα - Σάντος (1 X 2) Βάσκο ντα Γκάμα   1.70 (κάλυψη στο Χ στο 3.40)












Ποντάρω 30 ευρώ στην τριάδα και 5 ευρώ στην κάλυψη.










Ελσίνκι - Χάκα (1 X 2) Ελσίνκι 1.25
Σεαρά - ASA (1 X 2) Σεαρά 1.55
Βάσκο ντα Γκάμα - Σάντος (1 X 2) Βάσκο ντα Γκάμα  1  1.70 (κάλυψη στο Χ στο 3.40)




Ποντάρω 21 ευρώ στην τριάδα και 4 ευρώ στην κάλυψη.









ΕΝΑΡΞΗ ΤΑΜΕΙΟΥ   8-4-2012
ΑΡΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ      0 ΕΥΡΩ
ΤΡΕΧΩΝ ΤΑΜΕΙΟ    -2428 ΕΥΡΩ
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ           309 ΕΥΡΩ
ΤΕΛΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ     -2737 ΕΥΡΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου