Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

BOOKENEMY...ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΣΑΜΠΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ!!!





Ξεκινάω την νέα χρονιά με Βραζιλία.....








ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ-ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ  1





ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ: Αποκαμωμένη από την απώλεια του κυπέλλου, έπαιξε με τη βασική εντεκάδα της στο «Μοϊσές Λουκαρέλι» με την Πόντε Πρέτα και έχασε με το «βαρύ» 4-1. Από το πρώτο λεπτό, η άμυνά της δέχτηκε μεγάλη πίεση και υπέκυψε πρώτη φορά στο 36’. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ισοφάρισε με «κρύο» γκολ από κόρνερ αλλά φαινόταν πως δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ. Σφυροκοπήθηκε στην επανάληψη, μέχρι το 53’ έχανε ήδη με 3-1, τα παράτησε εντελώς στη συνέχεια και στις καθυστερήσεις διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.


«Βρισκόμαστε στην προσπάθεια αποκατάστασης ηθικού στην ομάδα μετά την απώλεια του κυπέλλου. Πλέον, πέρασαν παραπάνω από δέκα μέρες και παρότι είναι νωπή η απογοήτευση, είμαστε αναγκασμένοι να κοιτάξουμε μπροστά γιατί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις «τρέχουν». Η αναμέτρηση με την Παλμέιρας είναι πολύ σημαντική, δεν έχουμε τάσεις ρεβανσισμού αλλά στόχος μας είναι να κάνουμε νέα ξεκίνημα και αυτό να είναι θετικό», τόνισε ο κόουτς Μαρσέλο Ολιβέιρα, ο οποίος δεν γνωρίζει αν θα βρίσκεται στον πάγκο απόψε, μια και εκκρεμή ποινή για τη φραστική επίθεση που έκανε στον διαιτητή του πρώτου τελικού με τη «βερντάο».


Ολη τη βδομάδα δούλεψε πολύ στην αμυντική συμπεριφορά, ειδικά στις στημένες φάσεις, ασχέτως αν απουσιάζει ο Μάρκος Ασουνσάο από την Παλμέιρας. Η εντεκάδα συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι έχει δύο σίγουρες αλλαγές. Ο μεσοεπιθετικός/φορ Ρομπίνιο (5/1) θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Ρομπέρτο (4/0), ο αμυντικός χαφ Ζούνιορ Ούρσο (6/0) ξεκινά αντί του ντεφορμέ Σέρζιο Μανοέλ (7/0) ενώ ο Τιμπό είναι υποψήφιος να αντικαταστήσει τον αμφίβολο αριστερό μπακ Λούκας Μέντες (5/1).


ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-3-1): Βαντερλέι – Αΐρτον, Περέιρα, Εμερσον, Λούκας Μέντες (ή Τιμπό) – Ουΐλιαν, Ζούνιορ Ούρσο – Εβερτον Ριμπέιρο, Ραφίνια, Ρομπίνιο – Εβερτον Κόστα.


ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ: Ακόμη δεν είχε ξεμεθύσει από την κατάκτηση του κυπέλλου και κλήθηκε να αντιμετωπίσει – με αρκετές απουσίες και εξτρά κούραση – τη Σάο Πάουλο στο κλάσικο Παουλίστα. Η ροή του αγώνα δεν της πήγε καθόλου, καθώς έμεινε πίσω στο σκορ νωρίς 13’  και δεν μπόρεσε να μετουσιώσει την υπεροχή που διατηρούσε με ένα γκολ πριν το ημίχρονο. Συνέχισε να υπερέχει στο δεύτερο, έμεινε με δέκα (54’ αποβολή Ενρίκε), χαράμισε πέναλτι (59’), δεν τα παράτησε και επιβραβεύτηκε για το πείσμα με το γκολ του Μαζίνιο στο 82’. Στάθηκε τυχερή στην τελευταία φάση, με τη Σάο Πάουλο να αστοχεί εξ’ επαφής σε κεφαλιά.


Στη Σέριε Α έχει μόλις μία νίκη και παραμένει εντός επικίνδυνης ζώνης, από την οποία θέλει να απομακρυνθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Στο παιχνίδι με την Κοριτίμπα, ο Σκολάρι δεν θα βρίσκεται ούτε στον πάγκο καθώς είναι τιμωρημένος, δεν ταξίδεψε και άφησε στο πόστο του τον αυτοκόλλητο βοηθό Φλάβιο Μουρτόζα.


Πέραν του «φελιπάο», η Παλμέιρας αντιμετωπίζει πάρα πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Τιμωρημένοι είναι οι χαφ Ενρίκε (6/0), Ζοάο Βίτορ (7/0) και ο επιτελικός Βαλδίβια (5/0). Στο ιατρικό δελτίο βρίσκονται οι στόπερ Τιάγκο Ελένο (3/0), Μαουρίσιο Ράμος (5/0), ο μέσος Μάρκος Ασουνσάο (4/0) και ο φορ Μπάρκος (7/2). Ολοι όσοι μνημονεύτηκαν, είναι βασικοί. Αποκτήθηκε ο φορ Ομπίνα, μπήκε στην αποστολή και θα ξεκινήσει από τον πάγκο.


ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-2-2): Μπρούνο – Σισίνιο, Αρτούρ, Λεάντρο Αμάρο, Ζουνίνιο – Μάρσιο Αραούζο, Ζοάο Ντενόνι – Πάτρικ, Ντανιέλ Καρβάλιο – Μαζίνιο, Μπετίνιο.




Επτά βασικοί εκτός για την Παλμέιρας και χωρίς τον τιμωρημένο Σκολάρι που δεν έκανε τον κόπο ούτε να ταξιδέψει καν.Χρυσή ευκαιρία ανάκαμψης για την Κοριτίμπα που είναι ομάδα για πιο ψηλά στην βαθμολογία και έχει πολύ δυνατή έδρα.








ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ-ΜΠΑΙΑ  1





ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ: Με μια πολύ καλή «τακτικά» εμφάνιση, επέβαλλε τον αργό ρυθμό που ήθελε στο κλάσικο με τη Μποταφόγκο και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1), διευρύνοντας το αήττητο σερί στα εννιά ματς. Ισορροπημένο παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια, με διαστήματα υπεροχής και για τις δύο. Προηγήθηκε στην αρχή της επανάληψης (53’), δεν κράτησε πολύ το προβάδισμα (67’), ο γκολκίπερ Μπέρνα απέτρεψε την ανατροπή λίγο αργότερα και ο Φρεντ έχασε ευκαιρία νίκης στο φινάλε.


 «Ηταν καλό παιχνίδι, είχε ρυθμό και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Δεν έχουμε τίποτα για το οποίο πρέπει να μετανιώσουμε, καθώς η Μποταφόγκο είναι δυνατή ομάδα και η ισοπαλία καλό αποτέλεσμα», είπε ο Μπράγκα,


Εξέτισε και επιστρέφει στην εντεκάδα ο Ντέκο (5/1), ο μεσοεπιθετικός/φορ Ουέλινγκτον Νεμ (6/1) και ο γκολκίπερ Ντιέγκο Καβαλιέρι (7/0). Από κει και πέρα, χτύπησε και έμεινε εκτός, ο «σκύλος» χαφ Βαλένσια (3/0).


«Η Μπαΐα περνά δύσκολη περίοδο στο πρωτάθλημα, όμως το ρόστερ της αποτελείται από έμπειρους παίκτες, οι οποίοι έχουν παίξει πολλές φορές στο Ρίο ως αντίπαλοι μας. Δεν πρόκειται να πέσουμε στην παγίδα να πιέσουμε ασφυκτικά, ένα αντίπαλο κλεισμένο στην άμυνά του και είναι αναγκαίο να δημιουργήσουμε τους χώρους, ώστε να βρούμε δίχτυα», τόνισε ο Μπράγκα.


ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-2-2): Ντιέγκο Καβαλιέρι – Μπρούνο Βιέιρα, Γκουμ. Αντερσον, Καρλίνιος – Εντίνιο, Ζεάν – Τιάγκο Νέβες, Ντέκο – Ουέλινγκτον Νεμ,. Φρεντ.


ΜΠΑΪΑ: Απέδειξε για ακόμη μία φορά, το πόσο αναξιόπιστη είναι εντός έδρας χάνοντας με 1-2 από τη Φλαμένγκο, η οποία έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 44’ (αποβολή Λουΐζ Αντόνιο). Βρέθηκε πίσω στο σκορ (31’), ισοφάρισε γρήγορα (38’), δεν αξιοποίησε το αριθμητικό πλεονέκτημα και έχασε με πέναλτι που έγινε στο 72’.


Στον κόσμο του ο Φαλκάο τόνισε: «Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε, αλλά δεν θα το βάλουμε κάτω και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Αν κρατήσουμε σταθερό σχήμα και εντεκάδα, πιστεύω θα έρθουν οι νίκες».


Σε περίπτωση που δεν κερδίσει ένα από τα τρία επόμενα, είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος Μπαϊάνο, έκρυψε για λίγο την προπονητική του ανεπάρκεια και μετά τα πρώτα παιχνίδια στη Σέριε Α, άρχισε η αρνητική κριτική των ΜΜΕ.


Συνεχίζουν στο ιατρικό δελτίο οι μπακ Αβινε (4/0), Κοέλιο και Μάντσον. Είναι δανεικός από τη Φλουμινένσε και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο φορ Σίρο (4/0), κάρτες συμπλήρωσε ο σημαντικός μέσος Φαέλ (9/2), τιμωρημένος ο φορ Ροντρίγκο Σόουζα (2/0) και νοκ άουτ τέθηκε ο μεσοεπιθετικός/φορ Γκαμπριέλ (6/1). Απέκτησε τον δεξιό μπακ Νέτο, ο οποίος αγωνιζόταν τα προηγούμενα χρόνια στη Ελλάδα με τη φανέλα του Αρη.


ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-2-2-2): Μαρσέλο Λόμπα – Φαμπίνιο, Τίτι, Ντάνι Μοράις, Γκερλέι – Ελντερ, Ντιόνες – Μανσίνι, Κλέμπερσον – Βάντερ, Ζούνιορ.




Πολύ καλύτερη ομάδα η Φλού.Από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.Ντέκο-Νεμ-Φρεντ-Νέβες σπουδαίοι παίχτες , τρομερή ποιότητα.Η Μπαία αν και έχει καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια δεν δείχνει ικανή φέτος και έχει και απουσίες.Ο άσσος είναι στάνταρ.






ΠΡΟΤΑΣΗ




ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ-ΜΠΑΙΑ  1  1.40
ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ-ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ  1  1.75 (κάλυψη στο Χ στο 3.50)




Ποντάρω 80 ευρώ στην δυάδα και 20 ευρώ στην κάλυψη.











ΕΝΑΡΞΗ ΤΑΜΕΙΟΥ   8-4-2012
ΑΡΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ      0 ΕΥΡΩ
ΤΡΕΧΩΝ ΤΑΜΕΙΟ    -2428 ΕΥΡΩ
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ           100 ΕΥΡΩ
ΤΕΛΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ     -2528 ΕΥΡΩ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου